Şimdi Ara

ios da whatsapp sent dosyasına erişme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan elimde bir ios cihazı olmadığı için arkadaşımın isteğini karşılayamadım mevcut kullanan ve daha önce merak etmiş arkadaşların yardımcı olacağına inanıyorum.

Bilindiği üzere Android de whatsapp uygulamasından gönderdiğiniz herşey whatsapp klasörü içinde konuşmalar ve bilgiler silinse bile kayıt altında tutulmaktadır biz daha çok gönderilen resimlerle ilgileniyoruz bu konuyu daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa ios için uygulama önermelerini rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada lazim

• Arkadaşlar ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum telefonum iphone 6 plus 128 gb uzay grisi 3 buçuk milyar

• quote:

Orijinalden alıntı: svskrt

Merhaba Arkadaşlar,

Şuan elimde bir ios cihazı olmadığı için arkadaşımın isteğini karşılayamadım mevcut kullanan ve daha önce merak etmiş arkadaşların yardımcı olacağına inanıyorum.

Bilindiği üzere Android de whatsapp uygulamasından gönderdiğiniz herşey whatsapp klasörü içinde konuşmalar ve bilgiler silinse bile kayıt altında tutulmaktadır biz daha çok gönderilen resimlerle ilgileniyoruz bu konuyu daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa ios için uygulama önermelerini rica ediyorum

iexplorer var pc ye kuruyorsun,aynı androiddeki sd kartın içindeki dosyaları görür gibi erişebiliyorsun.eğer crack lı iexplorer programını bulamazsan free sürümü de işini görür.whatsapp medya dosyalarına pc den bu sayede erişebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.