Şimdi Ara

ios 9 yükseltme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad 3'e ios 9 yüklemek istedik. Yükseltme için ekranı kaydırın diyor şifre girin işlemlerinden sonra yükleme başlıyor biraz dolduktan sonra tekrar yükseltme için ekranı kaydırın diyor. Bu böyle sonsuza kadar gidiyor. Bir anlamda Araf ta kaldı ipad. Ne yapmam gerekir. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu?

• ios 8 yukleyerek deneyin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncelikle iyi bayramlar dilerim. İpad yükleme noktasında kilitlendi ve hep yükseltmek için kaydırın diyor ve elma çıkıyor onun yükleme çubuğu çeyrek oldu mu başa sarıyor. Buradan çıkabilmenin yolunu arıyorum
    yardımın için teşekkür ederim. Ancak 8 i yüklemeyi bırak yüklemeyi iptal etmeyi bile beceremedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkavak

Dostum öncelikle iyi bayramlar dilerim. İpad yükleme noktasında kilitlendi ve hep yükseltmek için kaydırın diyor ve elma çıkıyor onun yükleme çubuğu çeyrek oldu mu başa sarıyor. Buradan çıkabilmenin yolunu arıyorum
    yardımın için teşekkür ederim. Ancak 8 i yüklemeyi bırak yüklemeyi iptal etmeyi bile beceremedim henüz.

sizede iyi bayramlar home tusu ve orta tusu basılarak dfu modda ıtunesden geri yükle yapıldıgında olmuyormu

bende ios 8 e donerken o çubuk dolmadan kapanmıştı cihaz sonra tekrar açılmıştı dfu modda sonra tekrar denedim ikincide yukledı

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelkavak

Arkadaşlar ipad 3'e ios 9 yüklemek istedik. Yükseltme için ekranı kaydırın diyor şifre girin işlemlerinden sonra yükleme başlıyor biraz dolduktan sonra tekrar yükseltme için ekranı kaydırın diyor. Bu böyle sonsuza kadar gidiyor. Bir anlamda Araf ta kaldı ipad. Ne yapmam gerekir. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu?

Aynı sorunu bende yaşadım ve kendim çözdüm konuma bakabilirsin kesinlikle çözebileceğine inanıyorum kolay gelsin

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110358514&p=1#110358514

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.