Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasil cikmaz ya 9.1 rezalet bazi yerlerde frame atlamalari oluyor asagidaki bar ozellikle cok kasio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksileme turolcüleri uzelcek:) eksileme olayı kalkmış sanırım

• eksileyin uleynnn adamsin admin

• Oh beeeee eksi kalkmis :D hadi gecmis olsun troller :p simdi mecbur cvp yazacaklar agizlarinin payini vericem :p

• çarşıda iyi vakit geçirin,haftaya çok işimiz var,incelemeler vesaire :)
  • 5 gün kaldı

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olmuş bu :)) insanın hevesi kırılıyordu saçma sapan eksiler gelince .)

• avtheree kullanıcısına yanıt
    bu kadar şikayetten sonra yönetim de kayıtsız kalmadı olaya sağolsun
  • Eksinin kalkmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Araftayım

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi yakaladim

• Neyi yakaladın bize de söyle :)

Amacı dışında kullanılıyordu, çoğu insan provake amaçlı eksiliyordu durduk yere. İptal edildi bitti gitti. Konumuza dönelim biz de :)

• arkadaşlar itunes ile 9.2 beta 4 yüklerken 3194 hatası alıyorum tüm çözüm önerilerini denedim aşamadım.Cihaz 6S
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    İtunesten hiç denemedim ama yüklenmiyor diyordu arkadaşlar. İphonumu bulu ve parolayı kapatarak bir dene

ben de denedim olmuyor,sanırım ipsw dosyalarında bir problem var. beta 3 ü indirip oradan restore ettim sonra OTA ile beta 4 yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

ben de denedim olmuyor,sanırım ipsw dosyalarında bir problem var. beta 3 ü indirip oradan restore ettim sonra OTA ile beta 4 yükledim.

Hocam beta 4 yüklemek istediğinizde sizde de bu Hatay'ımı veriyor? Yani misal 9.1 den beta 4 e yükseltmek istediğinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 28 Kasım 2015; 12:03:30 >
    evet,internette yazan pekçok yöntemi denedim ama işe yaramıyor. ipsw dosyalarında sıkıntı var belli ki, imzalı değil gibi görüyor itunes, çözümü de beta 3 kurup ardından OTA ile beta 4 e yükseltmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet,internette yazan pekçok yöntemi denedim ama işe yaramıyor. ipsw dosyalarında sıkıntı var belli ki, imzalı değil gibi görüyor itunes, çözümü de beta 3 kurup ardından OTA ile beta 4 e yükseltmek

Valla hocam teşekkür ederim.Akşamdan beri uğraşıyorum.Ben 16GB 6s almıştım onu iade edip 64 aldım acaba donanımsal bir sorun mu diye kafayı yedim.
  • quote:

Aynen dediğiniz gibi beta3 yükledim otadan 4'e geçtim yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Bu cuma gelir 9.2
  • Cuma mı kaldı sen ne yaptın biz 5 gün kaldı diye hevesleniyoz sen geri bir haftaya çıkardın 2 aralıkta bizlerle

• 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.