Bildirim
iOS 9 [ANA KONU] (872. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ediyordu, 3 yildir kullanmamamin baslica sebeplerinden biri de buydu zaten. Ama simdi direk home tusu olarak kullanabilince o eksigine katlanmaya basladim gormezlikten geliyorum ekranin sag ustune koydum genelde onume cikmiyor bi is yaparken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam süper süreler bunlar :)
ios 9da bu süreleri alıyordum 9.0.2 güncelledim 4 saate düştü şuan 9.1 public beta'dayım şarj süper bu değeri yakalarım. -
3.günü çıkardı şuan %1 7 saat kullanım 67 saat bekleme süresi aldım :) hala şarja takmadım @mert071997
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 10 Ekim 2015; 19:56:33 >
Beyler bence çok önemli bir konu rica etsem ios 9.1 Beta 3 veya 4'ü kullananlar şu videodaki gibi ekranı en soldan çekince multitasking ekranı geliyor mu acaba bakabilir misiniz? Videodaki cihaz 6S sanırım inşallah ona özgü bir özellik değildir. 5S'imde hala iOS 8.4.1'deyim sırf bu özellik ve yeni assivetouch için 9.1'e geçebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 10 Ekim 2015; 20:04:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dagnomels
Beyler bence çok önemli bir konu rica etsem ios 9.1 Beta 3 veya 4'ü kullananlar şu videodaki gibi ekranı en soldan çekince multitasking ekranı geliyor mu acaba bakabilir misiniz? Videodaki cihaz 6S sanırım inşallah ona özgü bir özellik değildir. 5S'imde hala iOS 8.4.1'deyim sırf bu özellik ve yeni assivetouch için 9.1'e geçebilirim
6s de test ettim var boyle bir ozellik ama saniyorum 6s e ozgu cunku 3d touch kullanarak yapmak gerek. Direk cekince veya bekleyince bir etki olmuyor spotlight geliyor. Biraz sert basinca geliyor o ekran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Keşke 3d touch'a bağlı olmasaymış safaride nasıl en soldan parmağımızı çekince geri geliyorsa onuda öyle yapsalar fena mı olurdu. Spotlight içinde ekranın ortasından çekince de oluyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 10 Ekim 2015; 20:18:47 >
Durduk yere Hotmail hesabım sunucu hatası vermeye başladı. Mailbox bağlanmıyor. Sizde durum nedir ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
5s Bu süre inanılmaz gerçekten cihaz kaç aylık benim 8 ay oldu şuan 4saat kullanım şarj %69 bugün public betayı kurdum pilden çok memnun kaldım ilk tam şarjda bile iyi sonuç çıktı. -
Kayınbirader de i6 var 8.4 sürüm safari çok çok daha akıcı.
Örneğin bir internet sitesine girin mobil olmasın ama
Birden yakınlaştırıp uzaklaştırın bariz bir şekilde belli oluyor Kasma
Ama i6 8.4 de hiçbir şekilde ufacık kasma yok.
Bende ki tel 6s
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9.1 beta 4 ve üstelik tasarruf modunda gayet akıcı safarinin masaüstü sayfaları. Olacak inşaAllah bu 9.1.x lerle bu işi süper bir hale getirecekler. Bu arada bir şey daha belirtmek istiyorum 8.4.1 de ensonhaber programında haberler aşağıya kaydırmada takılırken 9.1 beta 4 te yağ gibi diyebilirim. Son olarak önemli vir sorun olmasa da şarj yüzdesindeki belli sayılarda 2'şerli düşüşler 8.0 dan bu yana halâ düzeltilmedi çok enterasan bu kadar mı zor ya bunu düzeltmek.
quote:
Orijinalden alıntı: alperak
9.1 beta 4 ve üstelik tasarruf modunda gayet akıcı safarinin masaüstü sayfaları. Olacak inşaAllah bu 9.1.x lerle bu işi süper bir hale getirecekler. Bu arada bir şey daha belirtmek istiyorum 8.4.1 de ensonhaber programında haberler aşağıya kaydırmada takılırken 9.1 beta 4 te yağ gibi diyebilirim. Son olarak önemli vir sorun olmasa da şarj yüzdesindeki belli sayılarda 2'şerli düşüşler 8.0 dan bu yana halâ düzeltilmedi çok enterasan bu kadar mı zor ya bunu düzeltmek.
Hocam 9.1 ne Zaman geliyor bir tarih var mı ?
Cidde'n ya millet fark etmiyor ya da önemsemiyor ama 9.0.1 -2 hiç ama hiç stabil değil.
Telefonu restore yapmama da gerek yok zaten cihaz yeni ve uygulama sayım az.
8.4 de jb ile yağ gibiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstadım ben sıfır iPhone 6 almıştım.dayanamadım 4-5 ay zor kullandım.2 hafta önce sattım gittim sıfır iPhone 5s aldım. Yani cihaz 2 haftalik :) ve bu cihazı min 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.batarya performansı için arkaplan çalışan uygulamaları, podcast vs bunları kapatabilirsin.
Nasipse haftaya veya ondan sonraki hafta çıkacak...Çok az kaldı yani... -
9.1.4 beta için bir türlü indirme linki bulamadım.
safya ordan oraya atıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: emiLL
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
quote:
Orijinalden alıntı: thekurufasulye
Beyler iosta yeniyim.Appstore dan program indirirken herseferinde apple kimliği soruyor.Bunu iptal etmenin yolu var mı?
http://help.apple.com/iphone/9/?lang=tr
http://help.apple.com/iphone/9/?lang=tr#/iph672384a0b
Ayarlar > iTunes ve App Store > Armut piş ağzıma düş
Forum yardim icin var . Uzun suredir iphone kullaniyorum bende bilmiyorum nasil iptal edilecegini her seferinde soruyor
Forum kullanma kılavuzunda yer almayan anlatımlar için var.
Benim kızdığım okumamak, okumaya üşenmek.
Bir ürün alıp kullanma kılavuzunu okumamak bizim toplumumuza has bişey.
"Nasıl olsa birileri benim yerime okumuştur, sorarım cevap verir" düşüncesi ve bunu savunmak yanlıştır.
Aynı şeyi hocalara, avukatlara dini ve kanunları sorarak yapıyoruz.
Bilmeden profesörüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wildermess
9.1.4 beta için bir türlü indirme linki bulamadım.
safya ordan oraya atıyor
http://i.trackr.fr/tutoriel-telecharger-et-installer-ios-91-beta-4-13b136-liens-ipsw -
quote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
Durduk yere Hotmail hesabım sunucu hatası vermeye başladı. Mailbox bağlanmıyor. Sizde durum nedir ?
iOS 9'un bir hatası hocam. Hesabı kaldırıp yeniden kurun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
beta sürümlerden final sürüme OTA yolu ile geçebilir miyim sorusunun cevabı :)
While devices and systems running pre-release software can be upgraded to future pre-release versions and final software releases, they cannot be restored to earlier GM versions.
yani diyor ki..beta yüklü cihazlar gelecek olan diğer betaları da alabilir, final sürüme de geçebilir. ancak GM sürümlere tekrar dönüş yapamaz.
aklınızda soru işareti kalmasın..her beta yüklü cihazda final sürüm OTA'da görünecek..public beta olayı sağolsun :) önceden restore tek çare idi.
+ olarak Final sürümü genellikle tamamen iniyor. Final sürüm 2.2 GB'sa 2.2 GB olarak iniyor ve verileri koruyarak restore yapıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dagnomels
6S'lere has bir özellik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X