Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mihmancan

5S kullanıp 9.1 Beta 4 yükleyen arkadaşlar batarya performansı hakkında yorum yapabilirler mi

Bugün saat 9da şarjdan aldım %100
    Akşam saat 19:20 %25 kalmıştı. Aktif ve yoğun bir whatsapp kullanımı, parlaklık %90, orta ve az seviyede de facebook instagram kullanımı var 3G full açık. Wifi kapalı, az telefon görüşmesi yapıldı.
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    sana göre nasıl peki? yeterli mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascdm

Hocam bende İphone 6 var geçsem mi bilemedim hala benim 8.4.1 bilemedim ne yapsam çok övgüler yağdırdılar bilemedim

Bekle 9.1 çıksın ve 1 hafta geçsin yorumlara göre geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

5S kullanıp 9.1 Beta 4 yükleyen arkadaşlar batarya performansı hakkında yorum yapabilirler mi

Akşam saat 19:20 %25 kalmıştı. Aktif ve yoğun bir whatsapp kullanımı, parlaklık %90, orta ve az seviyede de facebook instagram kullanımı var 3G full açık. Wifi kapalı, az telefon görüşmesi yapıldı.

Hocam arkadaş 5s demiş karistirmis olmayasiniz ?
    Tüm gün 3G ile 10 saatten bahsediyorsunuz ve halen %25 sarjiniz var. Akfif ve yoğun WhatsApp kullanımından kastiniz nedir bilemiyorum ama ss atarsaniz daha iyi anlarız. Lakin bi öğrencinin aktif ve yoğun WhatsApp kullanmasiyla yetişkin birinin yoğun kullanması arasında dağlar kadar fark oluyor. Ama ikiside aktif Kullanıcı sonuçta dimi ?
    Ben 9.0.2 de 10 saat bişey yapmadan telefonu 3G de bıraksam şarjım biter zaten. Siz kullanıp bu süreyi aldıysanız bence internetle baglantinizi kesin, hackerlari falan arayıp betada kalmanın bi yolunu bulun :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 9.1 beta 4' te ilk şarj durumu bu şekilde. Sürekli wi-fi bağlantısıyla resmen tablet gibi kullandım cihazı, devamlı internetteydim. Ben memnunum açıkçası, bu arada cihaz 6 plus.
    iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 9 Ekim 2015; 20:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Beyler iosta yeniyim.Appstore dan program indirirken herseferinde apple kimliği soruyor.Bunu iptal etmenin yolu var mı?

http://help.apple.com/iphone/9/?lang=tr
    http://help.apple.com/iphone/9/?lang=tr#/iph672384a0b

Ayarlar > iTunes ve App Store > Armut piş ağzıma düş

• beta sürümlerden final sürüme OTA yolu ile geçebilir miyim sorusunun cevabı :)

While devices and systems running pre-release software can be upgraded to future pre-release versions and final software releases, they cannot be restored to earlier GM versions.

yani diyor ki..beta yüklü cihazlar gelecek olan diğer betaları da alabilir, final sürüme de geçebilir. ancak GM sürümlere tekrar dönüş yapamaz.

aklınızda soru işareti kalmasın..her beta yüklü cihazda final sürüm OTA'da görünecek..public beta olayı sağolsun :) önceden restore tek çare idi.
  • Tabi güzel bir imkan bu. Ancak insanın kafasında final gelince dfu modla temiz kurulum hep soru işareti olarak kalacağı için temiz kurulum yaparım diye düşünüyoum.

• Aktif whatsapp kullanımı nedir yahu? Duyan da aktif NFS falan oynadınız koca gün sanacak :) Whatsapp kullanımından sarj mı etkilenirmiş, etkilenirse ne kadar etkilenirmiş. Benim mesela toplamda 16 dakika açık kalmış Whatsapp ve %3 sarj kullanmış. Bu durumda 160 dakika acik kalsa ki bu biraz imkansiza yakin, %30 etkiler ki bu devasa bi oran degildir. Hele ki bir oyun oynamayla kiyaslandigin da hic kalir. Mesele sarjdan kacta cikarip kacta taktiginiz degil, bu sure icerisinde ne kadar kullandiginizdir ki bunu da ancak pil kullanimizi gorerek anlayabiliriz. Paylasirsaniz yorum yapalim. Ben yine tekrar birseye deginmek istiyorum bu pil konusunda. Kullanimdan kullanima buyuk farklar olusabilirken, yazilim farkliliklarindan dolayi asla ve asla %5 farklilik olmaz olamaz. Bu sebeple bende ios 8 var onda ios 9 var benim 8 saat gidiyo onun 4 saat gibi anlamsiz önermelerden kacinin artik. Zira oyle bir dunya yok. Ne kadar kullanirsan o ölçüde de sarjin azalir. Telefonunun modeline ve pilinin yaşına göre de farklılık gösterecektir. Kimse pili supermis diyerek yazilim guncelleme yapmaya kalkmasin rica ediyorum, sonra sabahina kalkip telefona deli gibi yüklenip akabinde " ya bu surum berbatmis yaziklar olsun Apple" gibi soylemler de bulunuyosunuz hiç olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Beyler iosta yeniyim.Appstore dan program indirirken herseferinde apple kimliği soruyor.Bunu iptal etmenin yolu var mı?

http://help.apple.com/iphone/9/?lang=tr
    http://help.apple.com/iphone/9/?lang=tr#/iph672384a0b

Ayarlar > iTunes ve App Store > Armut piş ağzıma düş

Forum yardim icin var . Uzun suredir iphone kullaniyorum bende bilmiyorum nasil iptal edilecegini her seferinde soruyor

• Bu arada bahsedil mi bilmiyorum ? Beta 4 te pil tasarruf moduna aldığınızda gözle fark edilir bir performans düşüşü olmuyor kesinlikle. 9.0 da tasarruf modunda performans kaybı çok oluyordu. Bu da sevindirici bir durum. Bu arada 6s pil tasarruf modundaki benchmark sonuçları 6 nın normal moddaki değerlerine eşit seviyede hemen hemen. S serilerinin önceki versiyona en fazla fark attığı model oldu herhalde 6s.....

• quote:

Orijinalden alıntı: alperak

Bu arada bahsedil mi bilmiyorum ? Beta 4 te pil tasarruf moduna aldığınızda gözle fark edilir bir performans düşüşü olmuyor kesinlikle. 9.0 da tasarruf modunda performans kaybı çok oluyordu. Bu da sevindirici bir durum. Bu arada 6s pil tasarruf modundaki benchmark sonuçları 6 nın normal moddaki değerlerine eşit seviyede hemen hemen. S serilerinin önceki versiyona en fazla fark attığı model oldu herhalde 6s.....

Evet islemcisi fazla guclu, bu sebepten dolayi da sarji cok hizli dusuyormus, bu yonde soylentiler var A9 islemciyle ilgili. Bakalim gorecegiz. Zira 3D touch ozelligi falan resmen bambaska bir model oldu cikti S ler bu sene. 7 de beklerken 6S e dayadilar. Bu konuda kirginiz :p

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Hocam arkadaş 5s demiş karistirmis olmayasiniz ?
    Tüm gün 3G ile 10 saatten bahsediyorsunuz ve halen %25 sarjiniz var. Akfif ve yoğun WhatsApp kullanımından kastiniz nedir bilemiyorum ama ss atarsaniz daha iyi anlarız. Lakin bi öğrencinin aktif ve yoğun WhatsApp kullanmasiyla yetişkin birinin yoğun kullanması arasında dağlar kadar fark oluyor. Ama ikiside aktif Kullanıcı sonuçta dimi ?
    Ben 9.0.2 de 10 saat bişey yapmadan telefonu 3G de bıraksam şarjım biter zaten. Siz kullanıp bu süreyi aldıysanız bence internetle baglantinizi kesin, hackerlari falan arayıp betada kalmanın bi yolunu bulun :))

Haklısın benim cihaz ip6 ona dikkat etmemişim .

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    Aynen bu zamana kadar ki serilerin gidişatı gereği en azından 6 ve 6+ larda 2 gb ram gelmeliydi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperak

Aynen bu zamana kadar ki serilerin gidişatı gereği en azından 6 ve 6+ larda 2 gb ram gelmeliydi....

6s ler 2GB ram değil mi ? Büyük skandal valla ya. Resmen 2 ye katladılar bizim 6 ları.

• aynen öyle..pil kullanıma göre değişir.. %50 ile periscope yayınına başladım, 15-20 dk yayın yaptım sohbet muhabbet derken bi baktım %16ya inmiş pil :)

kullanılan uygulama ve bağlantı türü epey etkiliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 9.0.2'den 8.4.1'e düşme yok mu yav firmware uyumlu değil diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memphis Depay 7

iOS 9.0.2'den 8.4.1'e düşme yok mu yav firmware uyumlu değil diyor

İmzalar kapandı. Artık dönemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

İmzalar kapandı. Artık dönemezsin

Ne yapıcaz hocam ömür boyu bu şekilde mi kalıcaz

• quote:

9.1 beta 4'e geç. iOS 8.4.1'den geri kalır yanı yok. Stabil.

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.