Bildirim
iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU] (19. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cheRnogod
Beyler bi tweak vardı, Cydia'dan indirdiğimiz uygulamaları Ayarlar kısmında kategorize ediyordu ismini bilen var mı? Birde, uygulama değiştiriciyi açtığımızda ios8 le beraber gelen yukarı kısımdaki hızlı aramaları kapatmamıza yarıyacak bi tweak varmı?
ilk bahsettiğin tweak preferenceorganizer 2
diğerini bilmiyorum. -
-
Dockshift iyiymis dostum saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Preferenceorganizer 2
Ikincisi için bir tweak'e ihtiyacın yok ayarlar>mail,kişiler,takvimler>kişiler seçeneği altında " uygulama değiştiricide göster " seçeneğinden kapatabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan3r -- 26 Haziran 2015; 20:55:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sa arkadaşlar airblue sharing listede gözüküyor ama bende çalışmadı çalıştıran varmı acaba
Veya başka Bluetooth Tweakleri varmı
quote:
Orijinalden alıntı: aqresiftikky
Sa arkadaşlar airblue sharing listede gözüküyor ama bende çalışmadı çalıştıran varmı acaba
Veya başka Bluetooth Tweakleri varmı
+1
Bridge 8.3 güncellemesi hackyouriphone reposunda var ama lisans hatası veriyo.
Çalışan sürüm var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maholan
jailbreak uygulamalarını ayarlar kısmından üstüne basık tutarak silmeye yarayan bi tweak vardı bilen var mı acaba ?
Prefdelete kardeşim
quote:
quote:
jailbreak uygulamalarını ayarlar kısmından üstüne basık tutarak silmeye yarayan bi tweak vardı bilen var mı acaba ?
Prefdelete kardeşim
Evvet aradigim buydu cok sagolasin kardesim
sbsettings vardi.. o ne oldu? onun yerine kullanabilecegim ne var?
benim istedigim sey aslinda activatora tanimlayacagim bir kural. Wifi baglandiginda data transferi kapali olsun. Ve baglanti tipi 2G olsun. Wifi'den ciktigimda, Wifiyi kapatip, data transferi ve 3G olsun...(sadece bu 2G ve 3G arasinda gecisi yapamadim.) sbsettingste o kolaylik oluyordu...
bi yardim isterim -
Az önce bi Güncelleme geldi bir Sürü tweakin sürümü Yükseldi acaba beklenen Güncelleme mi
Denetim merkezini tamamen degistiren tema varmi
quote:
quote:
quote:
Prefdelete kardeşim
Ne demek kardeşim her zaman burdayız Müslümanlık paylaşmaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anil4114
Arkadaşlar xmodgames çalıstırabılen varmı ben yukledım moduda yukledım ama clash of clans ıcın kullanıcam ama X işaretı gelmıyor yanı ayarlar kısmı yapabılen varsa anlatabılırmı çok rica edicem
Hocam önce programa girip clash of clansta launch demeden önce ismine tıklayıp altta çıkan install a basın kısa bir süre yükleme yapacak ondan sonra launch deyip oyuna girdiğinizde xmod a tıklayıp ayarlara girebilirsiniz. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Prefdelete kardeşim
Ne demek kardeşim her zaman burdayız Müslümanlık paylaşmaktır
Aynen hocam boyle dusunen insanlar azaladi cok sagolasin :) bu arada onerdigin ilginc tweakler varsa alabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iTransmission ve Bridge çalışıyor mu arkadaşlar? -
konu çalışan tweakler'in ss leri ile desteklenirse on numara olur. Konu sahibi arkadaşa duyurulur. -
whatsapp ıcın quıck message tweakı ne var yada varmı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X