Şimdi Ara

IOS 8.3 jb ilk günkü haline çevirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iOS 8.3 jailbreakli telefonum var gecen gun localapp tweak i yüklerken cydia dondu kaldı telefonu üst tus ve orta TUS ile yeniden başlattım fakat o günden sonra su an ne App Store U kullanabiliyorum ne Appcake düzgün Çalışıyor ne cydia bi tweak yüklerden springboard i yeniden başlat Yazısı gelmiyor sürekli Yükleniyor yazıyor yeniden başlatıyorum mecburen telefonu. Tweak olarak ilexrat diye bi tweak vardı ayni sürümde kalması icin telefonun onu yüklemiştim hala duruyor ama nasıl kullaniliyor bilmiyorum. Simdi ben bu telefonu nasıl düzeltirim ya da ilk jailbreakli haline nasıl çeviririm bi bilen yardım etsin :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cydia impactor İle daha iyi bir sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum. Youtube üzerinden videolarını izleyebilirsiniz..

• Cydia impactor ile jbyi de kaldır. Sonra tekrar yaparsın jb yi. ilex rat kullanımı biraz zor diye biliyorum ama cydia impactor ile tek tıkta fabrika ayarlarına dönüyo telefon..

• Cydia dan hicbirsey yükleyemiyorum su an cydia pert oldu resmen mobileterminal i yüklesem ilex rat ile halledicem de onda da hata veriyor başka şekilde tweak yükleme olmuyor mu bilen var mi

• cydia impactor şu anda gelmiş gelmiş en iyi sıfırlama tweakidir. cihazı komple sıfırlar jb kaldırır tekrar taig aracı ile jb yapabilirsin
  • terminal tweaklarindan whiteterminal i yüklüyorum fakat ana menü ekranında cikmiyor bunun sorunu nedir bilen var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu impactor sıkıntı çıkarıyor mu peki

• Jb kaldırmadan Semirestore ile de temizlik yapmış olursunuz. Jb ilk yapıldığı hale döner

• İmpactor U daha denemedim Semi restore nasıl Yapılıyor

• burockzybydy B kullanıcısına yanıt
    https://semi-restore.com/

OpenSSH yüklü olsun cihazda. Linkten indirin programı ve cihazınızı pc ye bağlayın. Program cihazınızı tanımlayacak Semirestore tuşuna tıklayıp bekleyin bu kadar. Yedek almayı unutmayın her ihtimale karşılık ve işlem esnasında birkaç kere cihazınız açılıp kapanır bilginiz olsun.
    iTunes ve Net Framework 4.0 yüklü olmalı pc nizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 15 Kasım 2015; 21:45:13 >
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ustam bugun Yaparım :)

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    linkte bahsettiğiniz program yok
  • burockzybydy B kullanıcısına yanıt
    Hatlar karışmış nasıl olduysa artık. Düzelttim linki

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Hatlar karışmış nasıl olduysa artık. Düzelttim linki

semi restore yaparken elimde kaldı telefon :S elmada kalıyor alttaki çizgi dolmuyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.