Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün telefonu aldığımda sevinmiştim. :)
  • cihaza jb yapıldığı zaman otomatik olarak shsh kaydı alınmış oluyor diye bir şey biliyorum. hangi sürümde jb yapıldıysa o sürüme adapte edelirsi shsh kaydı cihaza o sürüm yine yüklenebiliyor.

ama ben o shsh kaydını bir türlü bulamadım. umbrella adlı programla siz bir sorgulayın. belki shsh kaydınız vardır. o şekilde orada çıkan sürümlere geri dönebilirsiniz.
  • jb yaptığımızda telefonda güvenlik açıkları oluşuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

cihaza jb yapıldığı zaman otomatik olarak shsh kaydı alınmış oluyor diye bir şey biliyorum. hangi sürümde jb yapıldıysa o sürüme adapte edelirsi shsh kaydı cihaza o sürüm yine yüklenebiliyor.

ama ben o shsh kaydını bir türlü bulamadım. umbrella adlı programla siz bir sorgulayın. belki shsh kaydınız vardır. o şekilde orada çıkan sürümlere geri dönebilirsiniz.

Şuan için bu mümkün değil.
  • Arkadaslar bazen uygulamalardan atiyor telefon sizdede oluyormu ayni sorun? Cihazim iphone 4s ios 8.3

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

Arkadaslar bazen uygulamalardan atiyor telefon sizdede oluyormu ayni sorun? Cihazim iphone 4s ios 8.3

Uygulamaları yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz sana. Çünkü uygulamadan atma dediğin sorun genelde uygulamanın telefonla optimizasyonundan ortaya çıkıyor.
    Mesela net tube vs. Buna benzer programların yorumlarını okursan çoğu kişide uygulamadan atma sorunu var. Çoğunlukla uygulama kaynaklı bir sorun olsa da yine de dediğim gibi uygulamaları yaz o zaman daha çok yardımcı olabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

Arkadaslar bazen uygulamalardan atiyor telefon sizdede oluyormu ayni sorun? Cihazim iphone 4s ios 8.3

Uygulamaları yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz sana. Çünkü uygulamadan atma dediğin sorun genelde uygulamanın telefonla optimizasyonundan ortaya çıkıyor.
    Mesela net tube vs. Buna benzer programların yorumlarını okursan çoğu kişide uygulamadan atma sorunu var. Çoğunlukla uygulama kaynaklı bir sorun olsa da yine de dediğim gibi uygulamaları yaz o zaman daha çok yardımcı olabiliriz

Mesengerda foto cekerken mesela

• cbkeser C kullanıcısına yanıt
    İp5 ten (yada 4s tam bilmiyorum) shsh ile downgrade olayı tarih oldu hocam. İmzalar kapalıyken daha önce jb yapılmış olsun olmasın önemli değil sürüm düşürülemiyor.

• Chosen kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sadece cihazın stabilitesi birazcık bozuluyor. Jb den sonra kaldırdığımda ben bariz bi hızlanma görüyorum cihazlarımda.

• ÇıkmıcaK

• Arkadaş lar shss kaydı diye bir durum vardı örneğin 8.1.2 jb li kullanıyordum formatlamak zorunda kaldım shss kaydını yapsaydım tekrar apple imzaları kapatsa bile 2 alt sürüme dönebilir miydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Turanmalatya

Arkadaş lar shss kaydı diye bir durum vardı örneğin 8.1.2 jb li kullanıyordum formatlamak zorunda kaldım shss kaydını yapsaydım tekrar apple imzaları kapatsa bile 2 alt sürüme dönebilir miydim

Malesef dönemezsiniz şu an için böyle bişey yok

• http://www.limera1n.cc Bu adreste bir Şeyler olacak gibi

• Reddit jailbreak coming soon he says yazdi arkadaslar.http://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/35xvyt/83_jailbreak_coming_soon_he_says/

• Çık Jb çık....

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Reddit jailbreak coming soon he says yazdi arkadaslar.http://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/35xvyt/83_jailbreak_coming_soon_he_says/

Ne kadar güvenilir acaba

• kacak363 K kullanıcısına yanıt
    Bir kaç saat sonra silerler :) reddit e inanmayin

• Reddit guvenilir bence. Bide twitterda bi hareketlilik var

• Hareketlilik var ...

• kacak363 K kullanıcısına yanıt
    twiterda nerde hareketlilik hocam
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.