Şimdi Ara

İos 8.2 downgrade yaptım arama geçmişi bugu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arama geçmişi -1 yazıyor. Tekrar yükleme yapsam düzelir mi? Nasıl tekrar yüklemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aynısı bendede olmuştu ya ota ile 8.3 e güncelleyerek düzelir yada ios 8.2 yi güncelle diyerek değilde iphone geri yükle diyerek ama şu var yedeklemeden geri yüklerseniz yine gelicek herşeyi manuel olarak kurmak gerekiyo ben öyle halletmiştim bilmiyorum başka yolu varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmt10602 -- 22 Nisan 2015; 15:51:59 >
  • Aynı şeyi dün yaşadım tekrar 8.3 e geçtim 8.3 e geçincede uygulamalarda sorun yaşadım dfu modda temiz kurulum yapmak zorunda kaldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Aynı şeyi dün yaşadım tekrar 8.3 e geçtim 8.3 e geçincede uygulamalarda sorun yaşadım dfu modda temiz kurulum yapmak zorunda kaldım .

Hocam bende şu anda uygulama update etmede sorun var mesela neyse artık 8.3e yükseltip 8.4ü bekleyecez. Dfu modla nasıl oluyor biraz araştırdım da bi anlatabilirseniz yine de iyi olur nasıl update edeceğimi.

• 1)Telefonu kapatın
    2)telefon kapandıktan sonra iki saniye power tuşuna basarak telefonu uyandırın
    3)daha sonra hemen aynı anda power tuşu ile home tuşuna basın ve 10 saniye bekleyin
    4)elma simgesi gittikten sonra sonra elinizi power tuşundan çekin 10 saniye kadar home tuşuna basmaya devam edin 10 saniye sonra telefonunuz dfu mode girmiştir

NOT: dfu modda sadece geri yükleme yapılır güncelleme yapılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmt10602

1)Telefonu kapatın
    2)telefon kapandıktan sonra iki saniye power tuşuna basarak telefonu uyandırın
    3)daha sonra hemen aynı anda power tuşu ile home tuşuna basın ve 10 saniye bekleyin
    4)elma simgesi gittikten sonra sonra elinizi power tuşundan çekin 10 saniye kadar home tuşuna basmaya devam edin 10 saniye sonra telefonunuz dfu mode girmiştir

NOT: dfu modda sadece geri yükleme yapılır güncelleme yapılmaz

8.2 dosyasını geri indiriyorum tekrardan downgrade edemez miyim şimdi dfu ile sağlam olsun diye?
  • yapabilirsiniz, geri yükleye shifte basarak tıklayın indirdiğiniz ipsw dosyasını seçin

Ayrıca direk geri yükle denildiğinde de son güncel sürümü indirip telefona yüklüyor yani dfu modda güncellemede yapılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yapabilirsiniz, geri yükleye shifte basarak tıklayın indirdiğiniz ipsw dosyasını seçin

Ayrıca direk geri yükle denildiğinde de son güncel sürümü indirip telefona yüklüyor yani dfu modda güncellemede yapılabilir.

Kardeş recovery mod ile dfu modu karıştırıyosun dfu modda güncelleme ya-pı-la-maz

• Mhmt10602 M kullanıcısına yanıt
    8.2 çıktığında yeni aldığım cihazıma 8.2 yi dfu moda alıp geri yükle diyerek güncelledim 1 ay önce , siz karıştırıyor olabilirsiniz , geri yükle dediğinizde en son güncel sürümü itunes indiriyor ve onu kuruyor telefona , çok fazla tecrübeli değilim iosta ama bunu kendim yakın zamanda tecrübe ettim. recovery mod ile dfu mod arasındaki farkıda biliyorum ben dfu modda yaptım yani telefon tamamen kapalı siyah ekrandayken. Dünde dfu modda shift geri yükle diyerek 8.3 e yükselttim telefonu
  • quote:

8.2 çıktığında yeni aldığım cihazıma 8.2 yi dfu moda alıp geri yükle diyerek güncelledim 1 ay önce , siz karıştırıyor olabilirsiniz , geri yükle dediğinizde en son güncel sürümü itunes indiriyor ve onu kuruyor telefona , çok fazla tecrübeli değilim iosta ama bunu kendim yakın zamanda tecrübe ettim. recovery mod ile dfu mod arasındaki farkıda biliyorum ben dfu modda yaptım yani telefon tamamen kapalı siyah ekrandayken. Dünde dfu modda shift geri yükle diyerek 8.3 e yükselttim telefonu

Aynı şeyi söylüyoruz aslında ama siz anlamamıssınız hocam. geri yükle butonunun yanındaki iphone güncelle butonu aktif miydi peki:) geri yükle dediğinizde zaten geri yükle ve güncelle diyor ve içindeki herşeyi siliyor telefon açıldığında hiçbir şey yüklü olmuyor sizin de öyle olmadı mı

• Mhmt10602 M kullanıcısına yanıt
    Evet doğru güncelle butonu aktif olmuyor sadece geri yükle butonu aktif oluyor, geri yükle diyerek güncel versiyon yüklenebiliyor bu da güncelleme yapılmış oluyor yani dfu modda güncelleme yapılabiliyor , güncelle butonunun deaktif olması güncelleme yapılamıcağı anlamına gelmiyor her türlü dfu moddayken güncel versiyona geçilebiliyor iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.