Şimdi Ara

IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım herkes memnun değil :/
    Şimdilik 4S 7.1.2 ile direniyorum. IOS 8 gerektirecek bir durumda yok şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrcn7

quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

Buda benden olsun. Gün içinde ne ararsanız kullanırım. Herhangi birşeyi de kapatmak falan gibi bir huyum yoktur. Zaten telefon süresinden de anlaşılacaktır. Kabaca tam gün resimleri ;). Fikir sahibi olmak isteyenler için yardımcı olmuşumdur umarım.
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

Böyle birşey imkansız ;) çocuk mu kandırıyosun ayıptır gerçekten.

Canınızı sikmayin hocam. Zaten ss lere bakarsanız eğer bekleme süresinin ne kadar çok olduğunu görebilirsiniz.
    Bekleme süresi ne kadar çok olursa şarj o kadar fazla gidiyor.
    Örneğin şarjdan telefonu çıkarır çıkarmaz elinize alın hiç kapatmadan kurcalayin. %100 den 99 a 30 dakika civarında düşeceğini görürsünüz. Ama telefonu ara ara kullanın çok elinizde durmasın, o zaman belki de 50-60 dakikayı bulacaktır 100 den 99 a düşmesi.
    Zaten arkadaşın ss lerinde de çok fazla kurcalanmadigi belli oluyo telefonun. Bekleme süresine bakıp anlayabilirsiniz.
    Sizde dediğim şeyi deneyin farkı goruceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s 7.1.1 deyim güncelleme yapıp yapmamam konusunda görüşlerimiz nedir arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende olumlu yönde gelişme oldu süper,6 plus
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 19 Mart 2015; 22:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

quote:

Buda benden olsun. Gün içinde ne ararsanız kullanırım. Herhangi birşeyi de kapatmak falan gibi bir huyum yoktur. Zaten telefon süresinden de anlaşılacaktır. Kabaca tam gün resimleri ;). Fikir sahibi olmak isteyenler için yardımcı olmuşumdur umarım.
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

Canınızı sikmayin hocam. Zaten ss lere bakarsanız eğer bekleme süresinin ne kadar çok olduğunu görebilirsiniz.
    Örneğin şarjdan telefonu çıkarır çıkarmaz elinize alın hiç kapatmadan kurcalayin. %100 den 99 a 30 dakika civarında düşeceğini görürsünüz. Ama telefonu ara ara kullanın çok elinizde durmasın, o zaman belki de 50-60 dakikayı bulacaktır 100 den 99 a düşmesi.
    Zaten arkadaşın ss lerinde de çok fazla kurcalanmadigi belli oluyo telefonun. Bekleme süresine bakıp anlayabilirsiniz.

Muhabbetinizle alakam yok. Bir cümlenize takıldım. %100 şarj varken telefonu kullandığımızda gerçekten yaklaşık 30 dakika sonra %99 oluyor. Bu aldatmaca. Psikolojik etki yapsın diye bilerek yapılmış olabilir. Telefonu 1 saat kullanıyorum %98 oluyor. Harika ya diyorsunuz içinizden. Telefonun ekranını kapadığınızda bakmadığınızı anlıyor. Şarjı düşürüyor. Bunu defalarca gördüm ve eminim. Ortalama 5 dakika kullanımda %1 şarj yer bi telefon kullanırken. 30 dakikada %1 olsaydı günlerce şarj etmeden kullanırdık.

Bunu da eklemiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 18 Mart 2015; 23:08:20 >

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Pil %100 dolduktan sonrada sarj olmaya devam ediyor. O kısma görünmeyen %5 diyebilirsiniz. Prizden çıkardıktan sonra uzun süre 100 de gözükmesinin sebebi o görünmeyen kısımdan kaynaklı. O yüzden herhangi bir aldatmaca söz konusu değil. Battery doctor uygulamasını indirirseniz, cihaz %100 şarj olduktan sonrada sarj olduğunu gösterir ve o uygulama da bahsettiğim ekstra yer içinde bir gösterge var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Nick konu uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

quote:

Muhabbetinizle alakam yok. Bir cümlenize takıldım. %100 şarj varken telefonu kullandığımızda gerçekten yaklaşık 30 dakika sonra %99 oluyor. Bu aldatmaca. Psikolojik etki yapsın diye bilerek yapılmış olabilir. Telefonu 1 saat kullanıyorum %98 oluyor. Harika ya diyorsunuz içinizden. Telefonun ekranını kapadığınızda bakmadığınızı anlıyor. Şarjı düşürüyor. Bunu defalarca gördüm ve eminim. Ortalama 5 dakika kullanımda %1 şarj yer bi telefon kullanırken. 30 dakikada %1 olsaydı günlerce şarj etmeden kullanırdık.

Bunu da eklemiş olayım.

Sanırım tam olarak anlaşılmamışım. Benim söylediğim sadece 100 den 99 a inen kısım . Ben daha sonrası için bişey demedim zaten. Arkadaşlarda anlamıştır beni sanıyorum. Çünkü neredeyse tüm iphone kullanıcıları için geçerli bu.
    Aldatmaca mı psikolojik bişey mi yoksa %100 olduktan sonra şarja devam etmesiyle mi alakalı bilemiyorum o kadarını.
    Hepimiz biliyoruz ios 8 ile şarj gostergesinde ara sıra ikişerli atlamalar olmaya başladı. Benim aklıma ilk bu konu geldi. İkişerli atlama batarya kalibrasyonu ile alakalı olabileceği gibi sürümün bataryayla olan kalibrasyonundan da kaynaklı olabilir. Acaba bu 100 den 99 a geç düşmesiyle alakalı olabilir mi diye düşündüm. Yani 30 dakika yerine Normal süresinde düşse belki de ondan sonraki atlamalar olmayabilir.
    Tabi bu söylediklerimin bi kesinligi yok sadece benim düşüncelerim , kimse yanlış bilgilenmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar telefonum iphone 6 plus 64 gb 8.2 yi 2 gün kadar önce yükledim sanki şarjım daha hızlı bitiyor gibi geldi. gerçi şarj süresinden hiç anlamam resmini veriyorum kullanım süresi normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 19 Mart 2015; 9:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

arkadaşlar telefonum iphone 6 plus 64 gb 8.2 yi 2 gün kadar önce yükledim sanki şarjım daha hızlı bitiyor gibi geldi. gerçi şarj süresinden hiç anlamam resmini veriyorum kullanım süresi normal mi ?

Normal psikolojik birşey bu bendede oluyor takma kafana kullanmana bak

• ugrcn7 U kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir sorum olacak gece telefonumu bekleme halinde bırakip sabah kalktıgımda %2-3 sarj yiyor ancak gecen gun ust uste whatsapp bildirimi geldi ve 1 saat bekleme konumunda %8 sarj yediğini gördüm. Açıkcası bana pek normal gibi gelmedi. Sizin böylemi bilgilendirirseniz sevinirim. (Iphone 6 16GB)

• beyler merhaba bir sorum olacaktı bu kalibrasyon denen olay şarjın tamamen bitirilip 100 e kadar doldurulması olayı mı ? ben şarjı her zaman böyle doldurmaya çalışıyorum bi sakıncası var mı siz ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazi2345

Hocam size bir sorum olacak gece telefonumu bekleme halinde bırakip sabah kalktıgımda %2-3 sarj yiyor ancak gecen gun ust uste whatsapp bildirimi geldi ve 1 saat bekleme konumunda %8 sarj yediğini gördüm. Açıkcası bana pek normal gibi gelmedi. Sizin böylemi bilgilendirirseniz sevinirim. (Iphone 6 16GB)

Bi anormallik var gibi. Benim öyle değil. Restore et ve kalibasrasyon yapmanı tavsiye ederim.

• Sarjı 2-2 düşen varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciriko

beyler merhaba bir sorum olacaktı bu kalibrasyon denen olay şarjın tamamen bitirilip 100 e kadar doldurulması olayı mı ? ben şarjı her zaman böyle doldurmaya çalışıyorum bi sakıncası var mı siz ne önerirsiniz ?

Evet var pilin daha çabuk deforme olur. O işlemi ayda 1 yapmak daha fayda sağlayacaktır piline. Yol yakın iken dön bence ;)

• Kesinlikle gözle görülür bir düşüş var 8.2 güncellemesinde..
  • Bir kısım sizin gini düşünüyor bir kısım iyileştiği yönde bir kısımda değişiklik yok diyor. Herkese farklı yaradı :)

• ugrcn7 U kullanıcısına yanıt
    Benim 16 gb iphone 6 cihazımda hissedilir derece de düştü bilemiyorum.Umarım 8.3 de sorun olmaz.
  • İnşallah 8.3 herkese olumlu yarar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.