Şimdi Ara

İos 7 versiyon düşürme video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaşlar youtube a yeni bi video yüklenmiş bu mümkünmüdür ?

• yokmu mübarekler bir bilen ? mümkün mü?
  • Mümkün değil. Mümkün olsa birçok kişi zaten konu açardı bunun hakkında. Bu işlemleri Jailbreak ile uğraşmış herkes bilir. İstediğiniz kadar DFU moda alın, fark etmez. iTunes yazılımı kontrol ediyor(internet üzerinden) ve eski yazılım atmanıza izin vermiyor. Siz iOS 6 cihazınızı restore bile etseniz, iTunes o cihaza iOS 7 yüklüyor. Yani Downgrade olayı şu an için hayal. (SHSH kaydınız yoksa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 21 Kasım 2013; 20:29:14 >
  • Mormalde deneyenler yapamadı neden ? Bu işte bi iş var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Mormalde deneyenler yapamadı neden ? Bu işte bi iş var

bu video yeni yüklenmiş o yuzden merak ettim acaba son 10 gündür bişi değiştimi diye .korkuyorum indirip kurmaya bide yarıda hata verirse telefon açılmazsa diye
  • Şarja takarken çıkan sesten , ios 7 betalarından olduğu belli oluyor, yani ağustos aylarında yapılan downgrade bu, ios7 beta to ios 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Mormalde deneyenler yapamadı neden ? Bu işte bi iş var

bu video yeni yüklenmiş o yuzden merak ettim acaba son 10 gündür bişi değiştimi diye .korkuyorum indirip kurmaya bide yarıda hata verirse telefon açılmazsa diye

Telefonun açılmama gibi bir durumu söz konusu değil. Eskiden Jailbreak yaparken ne hatalarla karşılaştığım olmuştu. Hiçbir sorun olmadı, hepsini araştırıp halletmiştim. Yani telefonunuza hiçbir şey olmaz. Sadece yedeğinizi almayı unutmayın. Sonra istediğinizi yapabilirsiniz. Bir sorunuz olursa yardımcı olurum. Bana P.M. ya da Mention(@İrfan.S) atmanız yeterli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşşkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

teşşkürler.

Üstad ben bi deneyim diyorum cesaretlendirseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun başında zaten ios7 betayı sevmediniz ve downgrade mi yapmak istiyorsunuz diyor adam
  • Denemenize gerek yok bunun olmasının imkanı yok betadan dönüş yapıyor bu adam apple sunucularından zaten kontrolden geçtiği an hata verir 3194 hatası verir normal 7.0.4 sürümünden düşürülmeye çalışıldığında. Ancak Apple 6.1.4 imzalarını açması lazımki hiç hata vermeden geri dönüş yapabilir yada shsh kaydınızın kesinlikle olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: System32.dll

Videonun başında zaten ios7 betayı sevmediniz ve downgrade mi yapmak istiyorsunuz diyor adam

Peki 7.1 beta kurup yapsak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metanojen

quote:

Orijinalden alıntı: System32.dll

Videonun başında zaten ios7 betayı sevmediniz ve downgrade mi yapmak istiyorsunuz diyor adam

Peki 7.1 beta kurup yapsak ?

Dediğiniz mantıklı ancak şöyle birşey var.

7.1 Beta - İndirme ve İmzalamaya Hazır Olan Sürüm Şuan 7.0.4 .

7.0 Beta 1-2 Ay Öncesi - İndirme ve İmzalamaya Hazır Olan Sürüm 6.1.4

Yani şuan imzaya açık olan tek sürüm 7.0.4 Apple kendisi açana kadar 6.1.4 sürümüne geçemezsiniz ki bunun imkanı yok ancak shsh kaydınız olması gerekiyor.
  • peki abiler bu mümkün mü?

gerçi onun da versiyon da 7.0 yazıyor ama yöntemi mantıklı geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=6Yqt1Mnv6ic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertreis -- 25 Kasım 2013; 23:20:56 >
  • iphone 4 ile shsh kaydınız var ise sürüm düşürebilirsiniz sıkıntı yok. iphone 5 için şuan mümkün değil
  • shsh kaydım yok ama adamın da yok. o ifaith ten bulup alıyor, sonuçta bi yerlerden tedarik ediyor. mümkün olabilir gibi ama apple işte uyuz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.