Şimdi Ara

iOS 7'nin bilinmeyen yeniliklerinden: Multipath TCP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bilinmiyosa siz nerden biliyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaşım güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69 Haber yanlış yönlendiriyor. Android cihazlarda ve Linux kernellarında Multipath TCP kullanılıyor . Galaxy S2, Nexus S, Nexus 4i Galaxy Notea Multipath TCP kurulabiliyor. Aynı anda hem 3g hem wifi açık, pil dayanmaz buna. Bazı arkadaşlar eksik biliyor. http://multipath-tcp.org/pmwiki.php/Users/Android
    Kurulabilmek (root ister) baska, bu ozelligin stok halde gelmesi baska seyler. Herkes telefonunu rootlamak, rom atmak zorunda degil.

senin bahsettiğin farklı bir konu.
    haberde geçen ve arkadaşın demek istediği bu teknolojinin sanki yeni bulunmuş gibi lanse edilmesi.
    bilmem anlatabildim mi.

• Merhabalar,

Ya haberi okumadınız, ya da yanlış anladınız. Benim yazdığım bu haberde kim nasıl yanlış yönlendiriliyor anlayabilmiş değilim.

Haberde söylediğim şey basit. Bu teknoloji yılın başında standartlaştırılmış. O günden bu yana bunu çeşitli şekillerde işletim sistemine kurmak mümkün. Ama dışarıdan bir etki olması lazım, 3.partinin bir şekilde bazı işlemlerden geçirmesi lazım. Apple ise iOS 7'de herhangi bir 3.parti desteğine ihtiyaç duyulmadan, sokaktaki 70 yaşındaki amcanın da bu teknolojiden herhangi bir şey yapmadan faydalanmasını sağlamış. Sonuçta Apple'ın yaptığı bu hamle, diğerlerinden farklıdır ve iOS 7'de fabrika çıkışlı olarak bunu son kullanıcıya sunan ilk ticari amaçlı yazılım olmuştur.

Bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Selamlar, iyi forumlar.
  • pratikte güzel bir teknoloji ancak data fiyatları ve şarj problemlerini düşünürsek
    iyi bir senaryo giib gelmiyor

• # Diren Battery :D

• Cepten internet kotası çok çabuk bitecek ve biz daha fazla kota alabilmek için operatörlere başvurucaz ve daha fazla kazandırıcaz. "Teşekkürler Apple" diyordur operatörler...

• Shady kullanıcısına yanıt
    mesajımda yazdığım ''arkadaş''dan sizi kastetmemiştim alıntı yaptığım arkadaşın altıntı yaptığı kişiyi kastetmitim

yazten yaptığınız haberi teknolojiden haberi olmayan 'dur bi bakiyim ne var ne yok' diye okuyan çoğunluk bu teknolojinin ilkdefa apple a özgü olduğunu sanmasını kastettim.

herkesin bildiği gibi haber apple olunca çoğu kişi bahsi geçen teknolojilerin o markaya özgü olduğu diğerlerinin bunu taklit ettiği algısı var.

özetlersem yapılan haber yanlış algıya yol açabilirdi.resmi olmayan veya farklı yazılımlarla bu teknolojinin daha önce kullanıldığı belirtilebilirdi.

parmak izi okuyucu teknolojisini kullanan yeni iphone de bu durum geçerli.bu konulara uzak sadece tüketici olan kesim ki bu kesim oldukça fazla bu teknolojinin(teknik farklılıklar olsada) daha önce kullanan bir teknoloji olduğunu bilmedikleri gibi.

• yani o zaman video izlerken wifi kesildi diyelim, sen 3g'yi kapatıyım falan diyene kadar datayı kitliyor, sana da bi bardak soğuk su içmesi düşüyor

• Ben Apple şirket yöneticisi olsam Türkiye'de satış yaptırmazdım. Cihazlara burada resmen lpg takılmış Ferrari muamelesi yapılıyor. Ya da diğer taraftan düşünürsek mevcut operatörler verdikleri hizmeti çok pahalı tuttukları için insanlar aldıkları yüksek teknolojili ürünleri tam performansla kullanım zevkinden mahrum kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: oem84

o zaman diyelim 3g den video izlerken wirelessdan download yapıp aynı anda kayınçomla konuşabilecek miyim?

Sen bu kafayla bi b.k yapamazsın.

Hocam biraz sakin olun ama iki yorum da şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: oem84

o zaman diyelim 3g den video izlerken wirelessdan download yapıp aynı anda kayınçomla konuşabilecek miyim?

Sen bu kafayla bi b.k yapamazsın.

Hocam biraz sakin olun ama iki yorum da şahane

abicim supersiniz yaaa

• Apple, Türkiye'nin mobil internetinden haberi yok bence. 1 GB AKK geçmediğim halde 8 mbitlik hızım 1 mbit bile olmuyor. Türkiye'de her anlamda adalet yok. Türkiye yatsın kalksın dinle uğraşsın, geri kalmaya devam, 2023 devam...
  • 1500-1600 mah la kolay gelsin :D

not: ben de iphone 5 kullanicisiyim
  • Pili geçsek bile adamlar 4g kullanıyor biz hala 3g yi kullanamıyoruz.Birde akk yok onlarda bizde var.Şimdi dışarda bunun testi için wifi alanımı arayacağız.3g paketleride tam giydirmelik .
  • Sonuçta Wifi kopunca 3G kotasını harcıyor. Bizim 3G paketleriyle video filan izlenmez. Bu sorunun Buffer hafıza veya benzeri bir şeyle çözülmesi lazım.
  • Turkcell ile 1500-1600 kb download hızım var amerikadaki çoğu 4g servisinden hızlı . Yavaş olsa bile 1500 kb telefon için gayet yeterli bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.