Şimdi Ara

★★★ iOS 7 Jailbreak Temaları[ANA KONU] ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu yeni çıkan ios 7.1.1 jailbreak aracında sorun yok değil mi?İphone 5s ile kullanan var mı? Yeni yapmayı düşünüyorum ama sorun olur mu diye korkuyorum.
  • MayDn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam anneminkine yaptım. Hiç bir sorun olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkürler :D birşey olmaz düşüncesine geçtiğimde benim de yapasım var da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

Peki teşekkürler :D birşey olmaz düşüncesine geçtiğimde benim de yapasım var da :D

Hocam isterseniz biraz daha bekleyebilirsiniz tweakler daha yeni yeni 7.1.1 e uyunmlu oluyor çünkü :)

• quote:

Arkadaşlar şu yeni çıkan ios 7.1.1 jailbreak aracında sorun yok değil mi?İphone 5s ile kullanan var mı? Yeni yapmayı düşünüyorum ama sorun olur mu diye korkuyorum.
    ben kullanıyorum sıkıntı yok @MayDn sadece yüklediğim tweaklerden olsa gerek ufak sorun yaşıyorum gibi :) en son ios4 de jb yapmıştım unutmuşum bayaa bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmegaSupreme

quote:

Peki teşekkürler :D birşey olmaz düşüncesine geçtiğimde benim de yapasım var da :D

Hocam isterseniz biraz daha bekleyebilirsiniz tweakler daha yeni yeni 7.1.1 e uyunmlu oluyor çünkü :)

Beklemeye alıştım zaten :D önceki telefonumda tabiri caizse yemedi :D biraz daha beklerim hem de araştırma yaparım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

ben kullanıyorum sıkıntı yok @MayDn sadece yüklediğim tweaklerden olsa gerek ufak sorun yaşıyorum gibi :) en son ios4 de jb yapmıştım unutmuşum bayaa bi

Burda gördüğüm tweakler çok hoşuma gitti tekrar jb gündemime geldi diyebilirim :D
  • ben bankacılık işlemleri yapamamayı göze alarak jb yaptım ne kadar sabrederim zaman göstericek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

ben bankacılık işlemleri yapamamayı göze alarak jb yaptım ne kadar sabrederim zaman göstericek :)

Geri dönmek istesek sorun olmuyor değil mi? Bir de şu garanti olayı felan daha telefonu alalı 6 ay oldu
  • MayDn kullanıcısına yanıt
    Paylastigim resimler 5s'ten dostum :) herhangi bir sikinti yok ufak tefek önemli tweakler de güncellendginde tamamen guzel olacak :)

• Peki çok teşekkürler kafamdan en azından bazı soru işaretleri gitti :)
  • Dostum buldum.

Badge'lerin aynı renk olması için ColorBadges tweak'i.

Görünmez dock içinde Dockshift tweakleri yeterli oluyor.
  • tema yapmadan simgelerdeki yazıları kaldıran tweak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

tema yapmadan simgelerdeki yazıları kaldıran tweak var mı ?

Bigify denen bir tweak vardı sanırım
  • arkadaşlar yeni jb yaptığım için pek bilmiyorum
    Aranızda adım adım telefonu ios 6 teması yüklemeyi anlatabilecek var mı aynı şekilde ios 6 kilit ekranı da

• RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Şu kilit ekranına yazdığınız metin için Jailbreak şart mı ? Jailbreaksiz oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

tema yapmadan simgelerdeki yazıları kaldıran tweak var mı ?

Springtomize 3 ile bircok sistem isinizi yapabilirsiniz bu da dahil

Springtomize -> Pages -> Hide Icon Labels yaparsaniz yazilari kalkar

• Arkadaşlar yaptım sadece yazılar böyle nasıl düzeltebilirim
     ★★★ iOS 7 Jailbreak Temaları[ANA KONU] ★★★

• elifednah kullanıcısına yanıt
    O yazıyı değiştirmek için tweak vardı. Bilen bir arkadaş vardır elbet. Uplayalım gören olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OmegaSupreme

O yazıyı değiştirmek için tweak vardı. Bilen bir arkadaş vardır elbet. Uplayalım gören olur :)

Aynen benimde aklıma o geldi ama daha ilk jailbreak yapışım hiçbir şey de bilmiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.