Şimdi Ara

iOS 7 iMessage 2.0 Concept (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Valla video nun yapim kalitesinden icerige bir turlu konsantre olamadim millette kendi yapamiyor diye ne hallere girmis bence cok guzel yapmisin daha da gelistirebilirsin bence daha yuvarlak sekiller cizimlerle

Bu video biraz aceleye geldi. Birde dediginiz gibi yuvarlaklar ekliyecektim bir sekilde resimler masaustunden silindi daha dogrusu masa ustundeyken CTRL Z ye bastim ve resimleri bir daha geriye alamadim. iMovide bu resimler kalmisti sadece, video da bir kac eksikte var gordugunuz gibi artik 2. Video da bu eksiklikleri tamamliyacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: IBurak

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Ellerine saglik, fakat ne gerek var? Ne amacla yaptin yani

Her yabanci bir concept video su hazirladigini gordum ve biraz arastirma yaptim bildigim kadariyla simdiye kadar hazirlayan Türk vatandasi gormedim. Bende neden olmasin diye hazirladim. En azindan hic bir video olmamasindan daha iyi begenmiyen kisilerede saygim var.

Kardes cok da guzel olmus o ayri mevzu, ben amacini merak etmistim emek vermissin sonucta. Karsiliksiz bisey yapilmasini garipsiyoruz artik.. Tekrar ellerine saglik :)

Öncelikle tesekkur ederim siz beni yanlis anladiniz orda Diger arkadaslarada guzel yorumlari icin tesekkur ederim

• yav arkadaslar adam heves etmis boyle bir video hazirlamis, amacin ne, ee napalim gibi yorumlardan ziyade emege saygi gosterelim lutfen, 1 hafta ugrastim diyor.

• bence face time ile birleştirssen daha süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

yav arkadaslar adam heves etmis boyle bir video hazirlamis, amacin ne, ee napalim gibi yorumlardan ziyade emege saygi gosterelim lutfen, 1 hafta ugrastim diyor.

Sagolasin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: IBurak
    ...
    Çok önceden aklıma böyle bir fikir gelmişti ve boş bir vakitimde bunu ilk olarak yazıya daha sonrada video olarak hazırladım

yani gerçeğe geçirdim dediğin bu muydu?
  • IBurak ne yaaa. Kardeşim böyle uluslararası hedefliyorsan daha güzel bi takma isim bul kendine derim. Kolay gelsin fikirler güzel devam :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.