Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
91.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: butcher1907

İos 7 çıkınca beğenmedim yüklemeyeceğim diyenlerin çoğu yükler

Mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Herşey iyi güzelde iphone 5 siyat kullanıyorum siyaha beyaz tema pek gitmiyor

baktığın şeye bak taktığın şeye bak hocam^^ şaka bir yana ios 7 nin o kadar beğenileceğini sanmıyorum^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Hocam ana konu vardı İOS 7 MUHTEŞEM

Bu da kalsın Ben aradım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdeaBulb

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Hocam ana konu vardı İOS 7 MUHTEŞEM

Bu da kalsın Ben aradım bulamadım.

Tamam hocam sorun yok siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Jobs'un kemikleri titriyor sanırım..Jbsiz de ipsw dosyası mevcut olduğu halde eski sürüme shift + update ile geçebilir miyiz

gecmek mumkun ama downgrade yapılacaksa hosts dosyası ile oynamanız lazım hocam. ayrıntılı bılgı ıstersenız yardımcı olabılırım. kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Herşey iyi güzelde iphone 5 siyat kullanıyorum siyaha beyaz tema pek gitmiyor

baktığın şeye bak taktığın şeye bak hocam^^ şaka bir yana ios 7 nin o kadar beğenileceğini sanmıyorum^^

Takarım hocam beyazlarda daha hoş duruyor umarım kapalı renkli tema gelir bir tane.
  • ios 7 'yi yarın versinler bizde çekelim telefonlara olsun bitsin, acaba çok fark varmı ? Betayı kurmadım çok fazla uğraşmamak için, youtube 'dan izledim birkaç video ama insan kullanmadan anlayamıyor
  • Sayılı günler cidden hemen geçiyormarkadaş daha dün gibi konferansı izledik sanki :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4 ve 4 s kullananlarin bence kesinlikle yuklememesi gerek. Gecen ios6 yüklendiğinde sarjda dusus ve performansda dusus gozardi edilemeyecek kadar fazlaydı. Ama gorunumunu seven ve göze alan yuklesin kimse sorgulayamaz bile, neyse bakalim lansmana da hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 1'den beri itina ile her özelliğini ve yeniliğini sömürerek kullandım.

Çok memnunum, Rahat bir kullanımı olan İOS arayüzüne renk ve şıklık kattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Merakım iphone 4 de durum ne olacak diye

Merak etme tahminim kasmaz neden dersen ornek ps4 de cikan oyun ps3 e de cikiyor ama ps4 kullandiklari grafikleri ps3 te kullanmiyorlar ve jb yaparken biz gidipte iphone 5 in ipws ni deil iphone 4 un ipws ni indiriyoruz yani kasmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

quote:

Merak etme tahminim kasmaz neden dersen ornek ps4 de cikan oyun ps3 e de cikiyor ama ps4 kullandiklari grafikleri ps3 te kullanmiyorlar ve jb yaparken biz gidipte iphone 5 in ipws ni deil iphone 4 un ipws ni indiriyoruz yani kasmaz

valla az once iphone5 uzerindeki videoyu seyrettim kotu haber ama ana menuye gecişte lag var gibi. linkini birazdan yollarım size. inşallah düzeltilir
  • beyler saçma olacak ama hareketli duvar kağıtları çıkar değil mi yani sadece apple amcanın verdikleri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Sayılı günler cidden hemen geçiyormarkadaş daha dün gibi konferansı izledik sanki :)

Tatildeyiz ondandır. Okul olsa hiç geçmez.
  • 00.50 den itibaren syredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

beyler saçma olacak ama hareketli duvar kağıtları çıkar değil mi yani sadece apple amcanın verdikleri değil

Saçma bir cevap değil. Ama mutlaka 3. parti yazılımlarla animasyonlu duvar kağıtları çoğaltılır.
  • quote:

quote:

quote:

valla az once iphone5 uzerindeki videoyu seyrettim kotu haber ama ana menuye gecişte lag var gibi. linkini birazdan yollarım size. inşallah düzeltilir

Bir ihtimal bu ios 7 tamamen 5s ye optimize olabilir ama boyle olursa apple tepki alir bir yandanda insanlari yeni cihaz alimina zorlar ,full surum ciksin belli olur

• Saat kaçta ne zaman çıkacak?

• eski ios u özleyeceğiz diyenler sanki zorla mı güncelletiyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir ihtimal bu ios 7 tamamen 5s ye optimize olabilir ama boyle olursa apple tepki alir bir yandanda insanlari yeni cihaz alimina zorlar ,full surum ciksin belli olur

ümidimiz o yoksa bariz bir takılma var sayrettiyseniz^^

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.