Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vapors

Kaloranın reposundan kurdum da ben. O yüzden sorum dostum

Ben Kalora'nın Reposunda Olmadan önce İndirmiştim .deb Dosyası ile :)
    Yani Herhangi bir Repo yoktu :)
  • Arkadaşlar şu themaları nasıl yükleyip kullanabiliyoruz beceremedim bi türlü anlatabilcek kimse varmı. kalora yüklü kaynaklarda ama beceremedim.
  • quote:

1.0.2 ile jb yapmanızı tavsiye etmiyorum. Cihaz 2 dkda açılıyor ama 1.0.1 iyi o konuda

evet bende de açılış süresi uzadı sinir bozuyor.
  • Arkadaslar alttaki telefon,mesajlar,vs nin olduğa kısma istediğimiz kadar ikon ekleyebildiğimiz tweak hangisiydi? yardımcı olursanız sevinirim..
    not: telefon 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartaln

Arkadaslar alttaki telefon,mesajlar,vs nin olduğa kısma istediğimiz kadar ikon ekleyebildiğimiz tweak hangisiydi? yardımcı olursanız sevinirim..

infinidock
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaNazY

quote:

1.0.2 ile jb yapmanızı tavsiye etmiyorum. Cihaz 2 dkda açılıyor ama 1.0.1 iyi o konuda

evet bende de açılış süresi uzadı sinir bozuyor.

Yeni bir güncellemede düzeltirler umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeppeline logo eki yapmak isterken bir repo yükledi ve o repoyu silemiyorum. silemediğim için de cydia çalışmıyor. ifile programını da daha kurmadığım için oradan silme imkanım da yok. ne yapmam gerekiyor. anlayan bi arkadaş varsa bana yardım edebilir mi?
  • NegRaSombRa kullanıcısına yanıt
    İlk olarak winterboard'u yüklemen gerekiyor. Ardından istediğin temayı indir.

Ardından winterboard'ı açınca içinde select themes diye bir menü var. Oraya tıklayınca indirdiğin temayı göreceksin. O temanın özellikleini seçip bir önceki ekrana dön.

Sol yukarıdan "respring" tıkla tema uygulanır
  • Teşekkürler..
    @kmlglc
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Orijinalden alıntı: kkartaln

Arkadaslar alttaki telefon,mesajlar,vs nin olduğa kısma istediğimiz kadar ikon ekleyebildiğimiz tweak hangisiydi? yardımcı olursanız sevinirim..

infinidock

bu hala 5s iin güncellenmedi değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dockun mac'in dock u gibi göstermesi için bi tweak vardı adı neydi onun ?
  • quote:

Cihaz Safe Modda kaldı ne kadar tweak varsa kaldırdım çıkmıyor

Hocam benimde safe modda kaldı çıkmıyor bi türlü ne var ne yok sildim. Nasıl düzelttin sen restore mi yaptın?
  • beyler aşağıdakı ekrandayken videolarımı avplayer ike açabılıyordum. ios7 de bunu yapamadım? varmıdır bır yolu?

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

bu dockun mac'in dock u gibi göstermesi için bi tweak vardı adı neydi onun ?

hocam cevabını bulursanız ve bana iletirseniz sefvinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidinnak

quote:

Cihaz Safe Modda kaldı ne kadar tweak varsa kaldırdım çıkmıyor

Hocam benimde safe modda kaldı çıkmıyor bi türlü ne var ne yok sildim. Nasıl düzelttin sen restore mi yaptın?

Bem restore yaptım da sürekli respring yapar mısın hocam safe moddan çıkana kadar. Onu denememi önermişti bir arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safari de indirme yapmak için hangi tweak i kullanıyorsunuz ?
  • Ya arkadaşlar iPad 3 de Control center, bildirim merkezini şeffaf yapabilecek olan bir tweak bileniniz var mı lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    overflow var ama uyumsuz sanırım
  • Tema Olabilirmi dediğin şey :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=iRJcR46eOEc

bak videoda yapmış mesela ama tema kurulu o temayı bende kurmuştum öyle bişey olmamıştı. sadece dock kısmının o şekilde olmasını istiyorum overflow var onuda bulamadım bendeki repolarda
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.