Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutivanbuuren

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Barrel Tweaki Normal Sadece Temadan Ötürü öyle Görünüyorlar :)

Hangi temayi kullaniyorsun hocam ?

"C7" Kullanıyorum Hocam :)
  • Youtube den klip idirebilecegimiz tweak var mı üstadlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Arkadaşlar bu simge isimlerini silme springtomize 3 te var mı yoksa ben mi yapamadım

var icon kısmında olmalı isimleri gizle bölümü

Sonunda buldum kardeşim sayfalar kısmındaymış uygulamayı kaç sefer silip yükledim yanlış yere koymuşlar aslında

• Güncellenen Ve Yeni Tweak'ler :

AirBlue Sharing 1.5.1
    Forecast 3.1.3-6
    LockPages 1.3.1-22
    SBHTML 1.0.6
    LockInfo7 7.0.6-27
    SafariTabCount 1.6
    FullFolder 0.0-17
    Interactive Message Notifications 0.5-1
    HiddenSettings7 Icon 1.0.2-1
    Gesture Music Controls 1.9-6
    LocationFaker 1.6-4
    xNotiLockColor 1.0-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 9 Temmuz 2014; 21:51:50 >
  • Teşekkü ederim bu kadar kısa sürede cevap verdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Beyler benim derdime derman olacak kimse yokmudur yahu?

Derdin ne kardeşim ? söyle elimizden gelen bişeyse çözmeye çalışırız.
  • SwipeSelection Pro IOS7 (0.9.5-1) GÜNCELLENDİ.
  • pangu için 7.1.2v uyumlumudur acaba? ben ipad mini cihazımı jb yapamıyorum aktif olmuyor pangu?
  • balkanli B kullanıcısına yanıt
    Intube

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resvo

Intube

Üstad sagol fakat indir göremiyom yöntemi nedir teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

pangu için 7.1.2v uyumlumudur acaba? ben ipad mini cihazımı jb yapamıyorum aktif olmuyor pangu?

7.1.2 İçin iPad Cihazınız Uyumlu..
    Fakat OTA Güncelleme Yaptıysanız PanGu JB Yarıda Kalma Elmada Kalma Gibi Sıkıntılı Problemler Yaşayabilirsiniz :)
    En Güzeli Temiz Bir Restore Sonrası PanGu İle JB Yapabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhawk7

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Hocam linktunesa tikladigimda resimdeki gibi uyari aliyorum.tabi internette bi sıkinti yok rahat baglaniyor.
    Sarki arattigimda hic linktunes indirmek icn bi secenek cıkmiyor.bide hocam reponuzdaki 1.0k k ne anlama geliyor?

LinkStore v1.1 iPAD üzerinde çalışması ve internet yok hatasının aşılması konusunda bir video çektim. Umarım faydalı olur. Cihaz iPad Air versiyon 7.1 bu arada...

Tesekkurler hocam ben linktunes icin demistim ancak sorun cozuldu reklam engelleyici oldugu icin linktunesa girmiyordu simdi sorun yok.

Arkadaşım bendede ipad3 var ve 7.1.1 yüklü,linktunes olayını nasıl hallettin bende çıkmıyor indirme linkstoreda sorun yok ama linktunes olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: santana007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Hocam linktunesa tikladigimda resimdeki gibi uyari aliyorum.tabi internette bi sıkinti yok rahat baglaniyor.
    Sarki arattigimda hic linktunes indirmek icn bi secenek cıkmiyor.bide hocam reponuzdaki 1.0k k ne anlama geliyor?

LinkStore v1.1 iPAD üzerinde çalışması ve internet yok hatasının aşılması konusunda bir video çektim. Umarım faydalı olur. Cihaz iPad Air versiyon 7.1 bu arada...

Tesekkurler hocam ben linktunes icin demistim ancak sorun cozuldu reklam engelleyici oldugu icin linktunesa girmiyordu simdi sorun yok.

Arkadaşım bendede ipad3 var ve 7.1.1 yüklü,linktunes olayını nasıl hallettin bende çıkmıyor indirme linkstoreda sorun yok ama linktunes olmadı...

İpad hakkinda bilgim yok ancak bendeki sorun linktunes a tikladigimda ag baglanabilirligini kontrol edin vs diyordu yoksa sorunsuz indirip kurdum.sorun ise reklam engelleyici oldugundan kaynaklaniyormus onu kaldirinca sorun kalmadi.kalora reposundan indir kurmayi dene bakalim.

• kalora kullanıcısına yanıt
    Hocam
    İnteractive message notification 0.5-1
    Airblue sharing 1.5.1
    Guncellenmis haberdar edeyim dedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhawk7 -- 9 Temmuz 2014; 21:39:32 >
  • balkanli B kullanıcısına yanıt
    Direk youtube appinde intube diye bir buton var. Download başlayınca itunes uygulaması üzerinden indirip video uygulamasına atıyor. Ayrıca müzik app indende mp3 olarak dinleyebiliyorsun. Videoyu indirirken itunes üzerinden görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resvo -- 9 Temmuz 2014; 21:38:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resvo

Direk youtube appinde intube diye bir buton var. Download başlayınca itunes uygulaması üzerinden indirip video uygulamasına atıyor. Ayrıca müzik app indende mp3 olarak dinleyebiliyorsun. Videoyu indirirken itunes üzerinden görebilirsin.

Teşekür ederim zahmet oldu

• quote:

quote:

pangu için 7.1.2v uyumlumudur acaba? ben ipad mini cihazımı jb yapamıyorum aktif olmuyor pangu?

Fakat OTA Güncelleme Yaptıysanız PanGu JB Yarıda Kalma Elmada Kalma Gibi Sıkıntılı Problemler Yaşayabilirsiniz :)

restore etsemde sistem jailbreak sonrası backup aldığından yine olmuyor,pasif pangu..ne yapmam gerekir şimdi?
  • Mhawk7 kullanıcısına yanıt
    Bilgim dahilinde kardeşim elime geçtiği an eklenecek teşekkürler .
  • quote:

quote:

quote:

restore etsemde sistem jailbreak sonrası backup aldığından yine olmuyor,pasif pangu..ne yapmam gerekir şimdi?

DFU moda alıp Restore ettikten sonra icloud yedeğini kurma cihaza. Yeni bi iDevice olarak ayarla. Sonra hiç bişi kurmadan pangu ile jailbreak işlemine başla jailbreak sağlıklı bi şekilde gerçekleşicektir.

• kalora kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardesim biz tesekkur ederiz kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.