Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih4444

Şu iphone satışları bi düşsseydi çıkarırlardı jb'yi apple'la beraber....

kendi kendime bazen diyorum bu kadar bağımlı olmak normal mi ya da doğru mu acaba diye
    resmen başka telefondan keyif alamaz hale geldim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdark

quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Şu iphone satışları bi düşsseydi çıkarırlardı jb'yi apple'la beraber....

kendi kendime bazen diyorum bu kadar bağımlı olmak normal mi ya da doğru mu acaba diye
    resmen başka telefondan keyif alamaz hale geldim :/

Bence yanlış etrafındaki güzellikleri göremiyorsun

LG G3 metal çıkarsa geçiş yapabilirim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu 4s den güncellemeyi çektikleri zaman LG ye geçmeyi düşünebilirim. Son kasalar için bütçemiz yetmez belki ama yine de android e bi geçiş yapayım diyorum..
  • Hocam 1 hafta falan açmadım dün açayım dedim güncelleme falan geldiyse diye böyle bir şey karşılıyor Cydia da beni, ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 22 Mayıs 2014; 21:24:35 >
  • Hocam kaç tane repo ekli çok sa biraz azaltın gereksizleri veya modmyi reposunu kaldırıp tekrar ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam kaç tane repo ekli çok sa biraz azaltın gereksizleri veya modmyi reposunu kaldırıp tekrar ekleyin

Hocam Cydia açılır açılmaz bu hata geliyor ve cydia daki her şey kayboluyor repolar tweakler vs işlem yapamıyorum yani çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Hocam kaç tane repo ekli çok sa biraz azaltın gereksizleri veya modmyi reposunu kaldırıp tekrar ekleyin

Hocam Cydia açılır açılmaz bu hata geliyor ve cydia daki her şey kayboluyor repolar tweakler vs işlem yapamıyorum yani çözümü var mıdır?

cevabi vermis ya duzelene kadar repo sil duzelicek emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

quote:

Cydia'dan işlem yapılmıyor diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

cydia hata verince bir ekran resmi alip atsana sana zahmet

• simdi baktim evet repo fazla sende bak yapman gereken cydia ya gir manage ye tikla sources e tikla adreslerin oldugu kisima gelince edit e tikla ve ekli adreslerden silmeye basla yeteri kadar silince bu hata duzelicek cydia da bos gorunen islem yapilmiyan hata bu ama adreslerden 3- 4 tane silersen kesin duzelir

• kalora kullanıcısına yanıt
    kalora arkadasim repondaki lockinfo 7 yi kuramiyorum anladigim kadariyla birsey eksik diyor. nasil kurabilirim tesekkurler

• Arkadaşlar iOS 7 de eclipse var ayarları siyah yapmak için peki iOS 6.1.4 te ne var ayarlar kısmını siyah yapmak için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cydia hata verince bir ekran resmi alip atsana sana zahmet

Kardesim ben mi anlatamiyorum sen mi anlamiyorsun cydiayi acinca yukardaki hata grliyor onu kapatinca cydia daki hersey kayboluyor repolar tweakler vs islem yapilmiyor cydiada

• quote:

Orijinalden alıntı: alkan45

kalora arkadasim repondaki lockinfo 7 yi kuramiyorum anladigim kadariyla birsey eksik diyor. nasil kurabilirim tesekkurler

Hocam kurulum bitikten sonra tel respring atar ave sana aktivasyonu yap ter sende aktif et diye tıklarsın ve safari acılır oradan lisans dosyası ıner ayarlar ile acılsın diye gelir ayarlar ile açarsın aktivasyon olur sorunsuz kullanırsın .
  • hesap makinesi açılıp hemen kapanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?çözümü var mı?
  • kalora kullanıcısına yanıt
    boyle bir uyari aliyorum lock info7 de

• alkan45 A kullanıcısına yanıt
    Modmyi reposu eklimi hocam kurmak istiyor kuramıyor sorunun bu yada al bu adresten inidr deb dosyasını

http://apt.modmyi.com/pool/main/c/com.dba-tech.lockpages/com.dba-tech.lockpages_1.2.2-26_iphoneos-arm.deb

İfile ile direk kurarsın yada telefonun /var/root/Media/Cydia/AutoInstall bu dizine at telefonu kapat aç sonra tekrar kurmayı dene .
  • cok tesekkur ederim hallettim .

• PAZAR GÜNÜ JAİLBREAK GELİYORR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 23 Mayıs 2014; 21:45:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmaz ayın son çarşambası Jailbreak geliyor beyler.
  • 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.