Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cetinbudak

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam tekrar denemen mümkün mü ben deniyorum çalısıyor fakat şöyle yap tamamen kaldır ve tüm sisteme attığı ayar dosyaları falan kaldır telefonu kapat aç kur çalışması gerek ve ayrıca ayarlara girip aktif etmen gerek tüm içerikleri (bu sırada Fotoğraflar uygulaması kapalı olsun )

Silmen gereken dosyanın bulundugu dizin /var/mobile/Library/Preferences/

com.idevt.RendaryaPrefs.plist bunu sil

Hocam dediğin gibi yaptım. oldu, şu anda safe moda atmıyor..

Tek ve küçük bir problem var, TEXT kısmı çalışmıyor, tıklayınca atıyor.

Ama diğerleri çalışıyor, teşekkür ederim

Hadi kolay gelsin biraz uğraştırdı ama olmasına sevindim.

• Ustalar moviebox son gunlerde cok yavasladi, yerine tavsiye edebileceginiz bir dizi app var midir, mumkunse HD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün garanti kapsamında telefonum değişti 6.1.2 ile verdiler, 7.0.6 güncellemeye çalışırken olmayacağını biliyordum ama yine de şansımı denemek istemiştim , 6.1.2 yi de bozunca mecbur 7.1 ye yükseltmek zorunda kaldım
    Jbsiz telefon çok garip geliyor umarım bir an önce yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 19 Nisan 2014; 9:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decode Camera lisans hatasi veriyor kaldirdim tekrar kurdum ama hata vermeye devam ediyor. Bir el atabilir misin :)

@kalora

Bu arada senin versiyon 1.0-2
    BigBoss 1.1-1

Bilgine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaNazY -- 19 Nisan 2014; 14:42:53 >
  • MP3'leri itunes olmadan direkt telefona atmanın bir yolu var mı ? Lütfen acil yardım
  • itools var. daha pratik. (itunnes yüklü olmalı pc de)
  • treko kullanıcısına yanıt
    aferim
  • Arkadaş herkes mi jb i kaybetti, konu resmen çöp olmuş :)

• Evet konu gumledi resmen kimse uğramaz oldu galiba 7.1 yüzünden

• Fenix bile gitti yaw yalnız kaldık apple milleti silindir gibi ezdi geçti

• Dünden beri cihaz açılmadı ne denediysem elmadan geçemedi mecbur itunes ile kurtardım ve sonuç hoşgeldin 7.1 :(
  • beyler pp25 yükledim bugun. hiç sorun yoktu başlarda. az önce oyun yükledim telefonun dili japonca oldu türkçe yaptım geri telefon ilk haline dönmüş gibi oldu. respring yaptım telefon restore attı galıba napıcam ben şimdi

restore atmamış sürüm hala 7.0.6 ama aynı restore gibi çubuklar geldi şimdi uygulamaları tekrar yüklüyor anlamadım bu işten bir şey

1 gün geçti uygulamaların üstünde hala bekliyor yazıyor ama yüklemiyor arkadaşlar nasıl çözücem bunu?
  • OzaNazY kullanıcısına yanıt
    Bir yıkdız daha kaydı

• Ben 2 kere direkten dondum beyler son anda kurtardim
    Ama suanlik bir sıkıntı yok sukur 😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.1 geçenlere duyurulur bakın 7.1 e gelen özellik de çıkmış paketin içinde ayrıca ios 6 kapatma özelliği de var :)))
    Haftada 1 icleaner kullanın mutlaka, cihaz temizlensin sürekli .. Ben öyle öyle daha sorunla karşılaşmadım sorunu geç safemoda hiç atmıyo yaşasın SAURİK :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

beyler pp25 yükledim bugun. hiç sorun yoktu başlarda. az önce oyun yükledim telefonun dili japonca oldu türkçe yaptım geri telefon ilk haline dönmüş gibi oldu. respring yaptım telefon restore attı galıba napıcam ben şimdi

restore atmamış sürüm hala 7.0.6 ama aynı restore gibi çubuklar geldi şimdi uygulamaları tekrar yüklüyor anlamadım bu işten bir şey

1 gün geçti uygulamaların üstünde hala bekliyor yazıyor ama yüklemiyor arkadaşlar nasıl çözücem bunu?

Dostum sen sürümü baya zorlamışssın kafayı yemiş sanırsam :) sorunu 10 defa okudum ama gerçekten birşey anlamadım. Bence sen bir sıfırla ekranından tüm ayarları sıfırla de.

Not: sakın tüm içerik ve ayarları sıfırlama yapma elmada kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

quote:

beyler pp25 yükledim bugun. hiç sorun yoktu başlarda. az önce oyun yükledim telefonun dili japonca oldu türkçe yaptım geri telefon ilk haline dönmüş gibi oldu. respring yaptım telefon restore attı galıba napıcam ben şimdi

Dostum sen sürümü baya zorlamışssın kafayı yemiş sanırsam :) sorunu 10 defa okudum ama gerçekten birşey anlamadım. Bence sen bir sıfırla ekranından tüm ayarları sıfırla de.

Bu arada üstünde bekliyor yazan uygulamaları şu şekil düzeltebilirsin, apple store a gir o beklenilen diyen uygulamayı indirmeyi bırak. Sanırım yedeklemeden geri yükleme yapmışsın yememiş o.

• Beyler, iphone üzerinden altyazılı yabancı dizi indirip izlemek için bir konu açtım. İlgilenenler bakabilir. Kendi anlatımım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90838504

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

quote:

http://hizliresim.com/glAZjL

Hocam olay bu hala yüklemiyor. Dediğinizi yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    itools çalışmıyor üstadım yeni itunes sürümünden dolayı
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.