Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık nolursa olsun şu Lockinfo yada intelliscreenx tarzı bişey çıksın ya.

Statusbarda bildirim görmemek gerçekten çok kötü bişey. Mail olsun sms olsun whatsapp olsn hiçbi bildirim görünmüyor. Kafayı sıyırcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Kilit ekranı arka plan resminin üzerine hava durumuna göre yağış efekti koyabilceğimiz bi tweak varmı acaba?

http://s3.dosya.tc/server17/ZhmMBc/LSAniWeather.theme.rar.html. Daha önce ki konularda var buna bakabilirsin. Ben çok beğenmiştim

Teşekkürler. Fakat linkte dosya yok. Ayrıca bu tür temaların vs nasıl ayarlanacağınıda ufaktan bi yazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Esasında konu sahibi arkadaş ilk mesajı bi düzenlese toparlasa çok daha güzel olacak ama artık yapar inşallah ilk fırsatta.

Kilit ekranında bildirim varken arka planın görünmesini sağlayacak bi tweak vs varmı peki? Bildirim gelmediği zaman normal fakat bildirim gelince ekran kapanıyor nerdeyse. Sadece bildirimler okunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata25

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Download :

ScripTimeV2

slm üstadım denizli yazan yeri nasıl istanbul yapabiliriz ?
    teşekkürler

dosya çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: merfarukkk

quote:

Orijinalden alıntı: cezafeatmetal

Arkadaslar ipadi jailbreak yaparsam dergileri gazeteleri ücretsiz indirebilirmiyim? Uygulamalar yükleniyor ama benim içn önemli olan dergi kitap gazete.

ben dimags dan locallapstore ile indiriyordum fakat dimags güncellendi ve locallapstore çalışmıyor ve dergileri indiremiyorum.

Tskler cvp icin hocam ozman jailbreak yapmamin hic bi esprisi kalmiyo bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Hocam ALLAH razı olsun. Şimdi tam oldu herşeyiyle. Türkçeleştirmede öyle hava durumuda.

Herkese tavsiye edilir arka plan hava durmuna göre canlanıyor..

doğru kodlama hocamızında dediği gibi şekilde olacak
    var useRealFeel = false
    var updateInterval = 15 //Minutes
    var showForecast = true

USE REAL FEAL i kullanmıyorsanız. update süresini 60 dk olarak ayarlamanızı tavsiye ederim.. boşu boşuna 15 dk da bir arka planda güncellemesin kendisini. şarja etkisi olur.

arkadaşım bu dosyayı indirdim şuan masaüstünde duruyor,
    jb 4s telefonum,
    ifunbox - itools var..
    ama nereye nasıl atacağımı çözemedim,
    ifunboz ile açtığımda rav dosya sistemine geldiğimde nereye atacam bulamadım
    yardım ederseniz sevinirim

• emredemirci kullanıcısına yanıt
    öncelikle groovylock indirmeniz gerekiyor. İndirdiyseniz eğer

Var-mobile-library-grovylock açıyorsunuz indirdiğiniz klasörü oraya atıyorsunuz. Daha sonra menü- ayarlar-grooovylock- tema- bu temayı seçiyorsunuz.

Groovylock cydiadan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murty_ -- 31 Ocak 2014; 11:12:39 >
  • murty_ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım
    ama sorun şu ki,
    ben ifunbox u açınca var/mobile yolu çıkmıyor,
  • emredemirci kullanıcısına yanıt
    cydiaya girin ve afc2add dosyasını indirin ondan sonra düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty_

cydiaya girin ve afc2add dosyasını indirin ondan sonra düzelecektir.

teşekkürler ustad düzeldi sağolasın :)
  • quote:

LS AniWeather.theme kilit ekran teması türkçe (önerilir) (türkçeleştirme murty_ kardeşimize aittir)

http://s3.dosya.tc/server17/ZhmMBc/LSAniWeather.theme.rar.html

dosya ekleme yöntemi bilmeyenler için : itools programı ile indirdiğiniz temayı telefonunuzda ayrıca kurulu olması gereken groovylock tweak içerisine atmanız gerekmektedir. bu programın bulunduğu dizin /var/mobile/Library/GroovyLock
    ardından groovylock programına girip enable ı akitf yaparak indirdiğiniz temayı da seçerek temanızı değiştirmiş oluyorsunuz

buraya bakabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 31 Ocak 2014; 12:17:04 >

• Tesekkurler caner.

Hic arkaplanda baska bi resim deneme sansin oldumu? Boyle bi calisma yapabilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 31 Ocak 2014; 12:18:50 >
  • temanın içinde LockBackground.png uzantılı resim yerine aynı isim ve uzantıda başka resim koyarak değiştirebilirsin.
  • Eklenenler :

FlagPaint7 IOS7 (1.0)

LongerAutoLock IOS7

Güncellenen :

anyBadge Pro IOS7 (2.2.1-1)

ConceptLS for iOS7 (1.2)

CCQuick Pro IOS7 (1.2-2)
  • Fenix66ya doldu arkadaşlar ne Zamandır forumda görmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 31 Ocak 2014; 12:51:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben denedim oldu :)

• Elinize sağlık

Acaba 7.0.4 te Iphone 5c ye yaptığımız Jailbreak'ten daha mı problemsiz denedinizmi ?
  • PassTime IOS7 eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

PassTime IOS7 eklendi

hocam LongerAutoLock IOS7 ykledim ancak ne ayarlarda nede masa üstünde hiç biyerde yok. nasıl çalıştırılır bu velet. bu arada benim diğer sorum arada kaldı sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Yeni Bir Tema Daha :)
    Gerçekten iOS 7'yi Faklı bir görünüme sokuyor :)

Repo : cjmann1ng.chrisgraphix.fr

Tweak : T1tan Theme

Görüntüler Aşağıda ki gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Repo hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

PassTime IOS7 eklendi

hocam sizin repodaki değişiklikler cydiadaki changes bölümüne yansımıyor, eskiden bir sorun yoktu geliyordu değişiklikler fakat telefonu restore edip tekrar jb yaptıktan sonra gelmemeye başladı diğer repolardaki değişiklikler yansıyor.repoyu silip tekrar ekledim yine olmadı.acaba sorun benden mi kaynaklı?
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.