Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Tema ismini rica edebilir miyim? Teşekkürler...

Solstice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: infernox

quote:

Orijinalden alıntı: Müşkilpesend

quote:

Orijinalden alıntı: kaan636

quote:

Orijinalden alıntı: infernox

quote:

quote:

quote:

iphone 4s'e jailbreak yapmaya çalışıyorum.
    Telefon 2 kere reset olduktan sonra bilgisayardaki evasi0n uygulaması kapanıyor.
    Yani exit yazısına basıp 3. kez reset atamadan kapanmış oluyor uygulama.
    Sorun nerede, ne yapmam lazım?

?

Yokmu şunun yöntemini bilen koskoca forumda beyler? 10 gundur ariyorum yardimci olursaniz cok sevinicem. Exit a gelmeden kapaniyor program jb yaparken

Evasion yaparken ilk aşamada telefonun menüsüne gelen evasion ikonuna girme direk sil. Sonra telefonu yeniden başlat. Olması gerek

Cok sagol fakat ikona girmeyip silince islem yarim kalicak tam olarak anlayamadim hocam?
    Edit: yaptim biseyler bastan yaptim evasion u oldu eyvallah

Nasıl yaptın anlatabilir misin?

Evet ya tam hatırlamıyorum ama evasionu ilk seferde kurıyorsun. İkinci seferde de evasion ikonunu silip resetliyorsun oluyordu diye hatırlıyorum. Çünkü bende o şekilde halletmiştim

Bilgisayarda jb islemini baslattim programda evasi0n a tikla yazisi cikinca tiklamayip sildim. Telefonu acip kapadim, programida kapattim pcdeki. Sonra tekrardan telefonu bagladim en bastan jb yaptim sonuna kadar ekrandakilere uyarak o sekilde sonuna kadar sorunsuz gitti hocam bi dene bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan636 -- 26 Ocak 2014; 23:39:07 >

• butcher1907 B kullanıcısına yanıt
    Tekrar guncelledim yine eklenmedi modmyi reposundan satin almistim ustelik diger repodakilerden farkli bir surume yukseldi az evvel tema..

• Bridge uygulamasinin free olanlari calismiyo musicbox daki muzikleri ipod a atmak icin, onun ayarinda bi tweak varmidir? Yada bridge calisan bir repo?

• kaan636 kullanıcısına yanıt
    sinfuliphonerepo da çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bridge uygulamasinin free olanlari calismiyo musicbox daki muzikleri ipod a atmak icin, onun ayarinda bi tweak varmidir? Yada bridge calisan bir repo?

mewseek
  • Winterboard hangi repoda var arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Bridge uygulamasinin free olanlari calismiyo musicbox daki muzikleri ipod a atmak icin, onun ayarinda bi tweak varmidir? Yada bridge calisan bir repo?

mewseek

Eyvallah simdi mewseek le attim ama cok ugrastiriyor gokceonur'un soyledigi repodan deniyim olmazsa bu sekilde aticaz artik

• itools da cihazı jb li olarak gösteren tweak neydi?
  • O repoda da calismiyor malesef hocam bridge

• Hocam başıma neler geldi böyle yaCydia basinca direk birseyler yuklemeye basliyor sonra bu hatayiveriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uguraycicek

itools da cihazı jb li olarak gösteren tweak neydi?

Aff2cd idi hocam basi aff2 de cd kismk kritik :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce iphone 5 kullanmıştım, geçenlerde xperia z'den iphone5s' e geçtim. Fakat hiç ios'a jailbreak yapmadım. Root deseniz anlarım fakat jailbreak'e yabancıyım. Vakit buldukça birkaç konuyu inceledim anladığım kadarı ile jailbreak yaptıktan sonra repolardan istediğimiz tweak'leri indiriyormuşuz. Tamamı mı yoksa bazıları mı bilmiyorum ama tweakler ücret karşılığında satılıyor herhalde. Birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.

-Jailbreak yaptıktan sonra cihazın dil'i ve isteğimiz dışında görsel tema'da değişiklik oluyor mu ?
    -Pek fazla tweak yükleyeceğimi zannetmiyorum. Kayda değer'ler dışında.
    -AppStore'deki uygulamalar haddinden fazla pahalılar. Birçok kişininde kullandıgı gibi kürekli app için kurmayı düşünüyorum.

Jailbreak yapmak ile yapmamak arasında kaldım. Yaparsam kürekli uygulamalar + tweak'ler, yapmazsam ayda 100tl+ uygulamalara gitmesi kuvvetle muhtemel. Açıkcası kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Hocam başıma neler geldi böyle yaCydia basinca direk birseyler yuklemeye basliyor sonra bu hatayiveriyor

Hocam kaç tane repo adresi ekli birkaç sağlam repo bırak gerisini sil yapmaz sıkıntı changes/refresh yap

• xsellize reposu varsa kaldır kardeşim sonra cyidayı yenile nedendir bilimiyom ama xsellize çoğu repoyla çakışıp yüklemsinde böyle sıkıntılar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpr65 -- 27 Ocak 2014; 0:56:08 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    HOCAM 5S KULLANICI OLARAK JB ÇIKAR ÇIKMAZ YAPTIM İLK BAŞLARDA TEWAKLARDA SONRUNLARLA KARIŞLAŞTIM . FAKAT SON 15 GÜNKÜ GÜNCELLEMELERLE ŞU AN SÜPER VE GAYET STABİL KULLANIYORUM YETER Kİ CYDİA DAN UYGULAMA VE TEWAK YÜKLERKEN UYARILARA BAK UYMLUMU DEGİL Mİ DİYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpr65 -- 27 Ocak 2014; 0:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Daha önce iphone 5 kullanmıştım, geçenlerde xperia z'den iphone5s' e geçtim. Fakat hiç ios'a jailbreak yapmadım. Root deseniz anlarım fakat jailbreak'e yabancıyım. Vakit buldukça birkaç konuyu inceledim anladığım kadarı ile jailbreak yaptıktan sonra repolardan istediğimiz tweak'leri indiriyormuşuz. Tamamı mı yoksa bazıları mı bilmiyorum ama tweakler ücret karşılığında satılıyor herhalde. Birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.

-Jailbreak yaptıktan sonra cihazın dil'i ve isteğimiz dışında görsel tema'da değişiklik oluyor mu ?
    -Pek fazla tweak yükleyeceğimi zannetmiyorum. Kayda değer'ler dışında.
    -AppStore'deki uygulamalar haddinden fazla pahalılar. Birçok kişininde kullandıgı gibi kürekli app için kurmayı düşünüyorum.

Jailbreak yapmak ile yapmamak arasında kaldım. Yaparsam kürekli uygulamalar + tweak'ler, yapmazsam ayda 100tl+ uygulamalara gitmesi kuvvetle muhtemel. Açıkcası kararsızım.

Tweakler çok kısa sürede küreklenir JB siz iphone kullanıcaksanız geri sonye dönmeniz daha hayrınızadır:)

-JB yaptıktan sonra cihazı istediğiniz şekilde kullanırsınız temalar, yazı fontları ve renkleri, gizli ayarlar, apple ın kısıtladığı özellikler gibi

-Yükleyeceğiniz ilk tweakler
    Springtomize 3 -JB'li iphoneların kralıdır birçok seçenek sunar @kalora kardeşimizin reposundan türkçe indirebilirsiniz
    Winterboard-Temaları aktif etmeye yarar
    Bytafont 2 Yazı fontlarını aktif etmeye yarar
    Fancy
    FlipControlCenter

-Yükledikten sonra anlıyacaksınızki sadece ücretsiz app değildir JB'nin amacı
    Asıl amaç Apple sizi binlerce lira verdiğiniz Cihazınızın Co pilot koltuğuna oturturken JB sizi baş pilot yapar
    kullandıkça anlıyacaksınız...

Kesinlikle en iyi repo benim için açık ara @kalora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 27 Ocak 2014; 1:08:05 >

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    bigbos reposunda hocam
  • Arkadaşlar forumda daha önce paylaşılan kilit ekranı saat fontunu arıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_72586783/tm.htm
  • Springtomizedd ikonları yatırma ayarı nasıl oluyo nerde?

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.