Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anique v2 teması güncellenmiş yüklemek istiyorum fakat hangi repodan denersem deneyeyim 404 not found hatası alıyorum...

Ayrıca 1.0.1 sürümü 5s ile çalışıyormu ona dair henüz net bir bilgide bulmuş değilim..
  • Durum nedir hocam ? Bende hala düzelmedi... Restore yapmama az kaldı. Bulaşmayacağım yeminle yine şu jb işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Durum nedir hocam ? Bende hala düzelmedi... Restore yapmama az kaldı. Bulaşmayacağım yeminle yine şu jb işine

iLex R.A.T yüklüyorum sıfırlayacağım Cydia yı haber veririm birazdan
  • Ben yükledim de açılmıyor ilex rat da.

Düzenleme: Respring yapınca açıldı. Bakalım nolacak.

Düzeldi hocam Sıfırlandı :) Safe Moddan çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 4 Ocak 2014; 15:55:09 >
  • quote:

Ben yükledim de açılmıyor ilex rat da.

Düzenleme: Respring yapınca açıldı. Bakalım nolacak.

Düzeldi hocam Sıfırlandı :) Safe Moddan çıktı.

Oldu bende çıktı cihaz safe moddan. Sadece bildirim ayarlarında bütün bildirimler kapalı hale geliyordu safee moda girince onlar hala kapalı tek tek açacağım artık. Senin ilex rat ile sorunun nedir?
  • iyi haber. Bildirim ayarlarına bakar mısın sende durum nedir?
  • Halloldu hocam düzeldi bende de respring yapınca çalıştı. Şimdi repoları ekliyorum. Sonra ilex ile backup alacağım sağlamken bir daha uğraşmamak adına. Sıfırlamayıp restore ederim artık
  • Aynı hocam :) Gidiyor maalesef. Zaten her safe moda geçmede gidiyor yanılmıyorsam. Çünkü geçici safe moda girdiğimde de bildirimlerim gitmişti.
  • Arkadaşlar iPhone 5 cihazıma JB yapmak istiyorum ancak stabilite açısından yorumlarınıza ihtiyacım var. Yapayım mı bugün yoksa 1-2 hafta daha bekleyeyim mi? Kullanacağım şeyler öyle çok fazla değil. CCsettings activator falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar iPhone 5 cihazıma JB yapmak istiyorum ancak stabilite açısından yorumlarınıza ihtiyacım var. Yapayım mı bugün yoksa 1-2 hafta daha bekleyeyim mi? Kullanacağım şeyler öyle çok fazla değil. CCsettings activator falan.

Bence 1-2 hafta daha beklemelisin. Ben de senin gibi dedim ama insan dayanamıyor bir de şunu deneyeyim diyor sonra Hoop Safe mod. Hadi ayarlar uçuyor cydia tweakler uçuyor tek tek bildirim ayarlarını açmaya çalışıyosun. sonra ikinci kez tekrar b yaptım dedimki 2-3 tweak yükleyeceğim. Oda girdi safe moda. En son kesin kararlıydım ve safe moda girmeden önce yaklaşık 30-35 tane tweak vardı.
    Yani şu safe mode illeti çözülmeden hiç bulaşma bana sorarsan.

Edit: Sana bu mesaı yazarken 4ncü safe moduma girmiş bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 4 Ocak 2014; 16:06:59 >

• Yine mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

modmyi reposunda var ismi kg keep your head up font

kardeşim yüklüyorum hata veriyor. acaba neyden kaynaklanıyor
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan96 -- 4 Ocak 2014; 16:28:16 >

• dün callbar'ı yükledim ve hiçbir işlem yapmadığını çalışmadığını gördüm sadece tam ekran değilde ekranın üstünde arama kısmı cıkıyordu. beğenmedim ve kaldırdım. şuan arama geldiğinde herşey normal fakat cevapladığımda resimdeki gibi yukarıda kalıyor ve hiçbir işlem yapılmıyor
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • repoyu yüklemede sıkıntı cıkmış görünen o senin internetinden yükleme yapmadı repoyu veya başka bir repoyla çakışma vardır.
  • quote:

Yine mi hocam

İos7 Jb Pişmanlıktır.
    Sistemin üzüerine yedekten geri yükle dedim ayarları aldım sonra kapattım. KOlayını buldum ya safe mod falan korkutamaz beni artık
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    mdmyi reposu ekli değil o yüzden olabilir mi? eklemeye çalışıyorum eklerken cydiada ki herşey boş gözüküyor
  • aynen ondandır. modmyi repo sıkıntısını benim arkadaşımda çekiyor ekleyememişti. cözümü bilmiyorum şuanda bende araştırabilirsin belki .dep dosyasını bulabilirsin internette.
    peki kardeşim sağolasın
    Merhaba kardeş acaba sizdede şu sorun varmı,
    Mesela ayarlardan bildirim merkezine girip çıkıyorsun tekrar giriyorsun atıyor anasayfaya ?
  • Arkadaşlar ip5 7.0.4 jb sonrasında yandaki sessize alma tuşu bazen tepki vermiyor . Çözümü var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.