Bildirim
iOS 7.06 yüklü cihaza tekrar 7.06 kurulabilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Galiba bir tweak yüzünden elmada kalıyor. Safe moda almayı deneyin home+power+ses kısma(ya da açma) tuşlarıyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
semi restore yap olmazsa 7.0.6 tekrar yüklemezsin veda edersin. benimde öyle oldu jailbreak yaparken elmada kaldi ne yaptiysam kurtulamadim 7.1 re geçtim.
yok dostum tweak falan kurmadım daha ilk evasi0n kurulumunda elmada kaldı, güvenli moda a falan girmiyor malesef bu yüzden. ireb ile falan boot düzeltebilirdik eskiden. 7.06 kuruluyken şimdi 7.1 yüklemek zorunda kalmam umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: yşahin
semi restore yap olmazsa 7.0.6 tekrar yüklemezsin veda edersin. benimde öyle oldu jailbreak yaparken elmada kaldi ne yaptiysam kurtulamadim 7.1 re geçtim.
bu nasıl oluyor acaba ? -
semi restore forumda mevcut bilgi var. bakiniz.
Semi restore yapabilirsiniz.Telefon
sıfırlanır ancak versiyonu aynı kalır .
üstad seyahatteyim internete mobilden giriyorum. arama vs yapamıyorum pek, linke ben de bakıcam yine de ama bulurda paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler -
ok dış kaynaklı bir siteden buldum araştırıyorum teşekkürler -
home+power+ses açma tuşlarıyla yapıyor olman gerek.. denemediniz mi ? -
Temiz bir restore yapmadan jailbreak yapmaya kalkarsanız çoğu telefon elmada kalıyor. -
Semi restore konusu bu ama, sizin sorununuzu çözmeyecektir bence:
http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm -
Ilex rat ise bahsedilen o acik telefonlarda ise yariyor sadece. Ben bir konu buldum sinfull de ama o programda xp de calisiyor. Bende suan sadece mac var. net cafede buldum win7 ondada uyum sorunu oldu malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim dostum acilmiyor malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ipad 4 bende ki cihaz. Iclouddan versiyon yukseltilirse olur da dendi. Manuel kurmustum. Artik ne sebeple olduysa bu tongaya dusuruyor apple milleti surekli. Jb kullanmam etmem inadina jb yukliucem bundan sonra tum ios yuklu cihazima :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X