Şimdi Ara

IOS 7.0.3 GÜNCELLEMESI ÇIKTI AMA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 7.0.3 güncellemesi çıktı ancak performans ile ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamış ipad4 ü iade zamanım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 22 Ekim 2013; 22:56:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Ios 7.0.3 güncellemesi çıktı ancak performans ile ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamış ipad4 ü iade zamanım geldi

YApma ya arkadaş!

Yine mi düzeltmediler.

Cihazı artık kasılmak kurtarsınlar ya !
  • Malesef hiçbir düzelme yok cihaz hala tegra2 tablet kıvamında yahu bakıyorsun firma ipad2 yi hala satışta tutuyor ios 7 yüklü ipad2 cihazda en ufak kasma yok bizim cihaz yerlerde acaba sadece benim cihaz mı böyle deyip yanında duran ipad4 e baktım oda kaplumbağa gibi ağır aksak cihazı artı servise götürücem eğerki ios 6 kurmaz yada kuramazlarsa cihaz ayıplı mal statüsüne girdiği için thh kanalıyla iade edicem
  • ayıplı mal olacağını sanmıyorum. ben 3 günlük ipad 4'ü iade edemedim. sonra da elimde dursun uğraşmıyım dedim kullanıyorum. sen diyorsun ki güncellemeyle yavaşladı geri alırlar... zor.
  • Hayal kurmayin. Burda bir ayip yok, iade de mumkun degil. Evet ipadde sikintili ama bu ayipli mala girmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

ayıplı mal olacağını sanmıyorum. ben 3 günlük ipad 4'ü iade edemedim. sonra da elimde dursun uğraşmıyım dedim kullanıyorum. sen diyorsun ki güncellemeyle yavaşladı geri alırlar... zor.

Tüketici kanunu açık bir üründen yeterli verimin alınamaması, performans kaybı yaşatması o ürünü ayıplı mal yapar servise gidip "ben bu cihazı iade etmek istiyorum" dersen elbette iade edemezsin tüketici hakem heyetine başvurup yasal yolla iade işlemini gerçekleştirmek gerekiyor.(malesef)
  • quote:

quote:

ayıplı mal olacağını sanmıyorum. ben 3 günlük ipad 4'ü iade edemedim. sonra da elimde dursun uğraşmıyım dedim kullanıyorum. sen diyorsun ki güncellemeyle yavaşladı geri alırlar... zor.

Tüketici kanunu açık bir üründen yeterli verimin alınamaması, performans kaybı yaşatması o ürünü ayıplı mal yapar servise gidip "ben bu cihazı iade etmek istiyorum" dersen elbette iade edemezsin tüketici hakem heyetine başvurup yasal yolla iade işlemini gerçekleştirmek gerekiyor.(malesef)

yeterli verim konusu göreceli. o zaman her şey iade edilebilir. sonuçta yeterli verim herkese göre değişik. ikinci konu performans kaybı ise diğer ipad'lerin güncel durumlarıyla karşılaştırılmasıyla olur ancak. diğer ipadler de güncel durumda aynı performanstalarsa, sizin ürüne has bir durum yoksa bu da olmaz. bu mantıkla bütün iphone 4 sahipleri şu an ürünlerini iade edebilir. dediğim gibi ya bu şekilde ya da başka bir şekilde kanunların tam okunduğu gibi uygulanamadığını açıklarlar size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Hayal kurmayin. Burda bir ayip yok, iade de mumkun degil. Evet ipadde sikintili ama bu ayipli mala girmiyor.

Tüketici kanununu okuyun ...
  • bende de iPad 4 var ama sıkıntı yok siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ki bu kadar isyan noktasına geldiniz? Güncellemelerden sonra cihazı hiç sıfırlamayı denediniz mi ayarlardan? ki tavsiye edilen sıfılamadır genelde, atık dosyalar vs. kurtulmak için...
  • quote:

quote:

quote:

yeterli verim konusu göreceli. o zaman her şey iade edilebilir. sonuçta yeterli verim herkese göre değişik. ikinci konu performans kaybı ise diğer ipad'lerin güncel durumlarıyla karşılaştırılmasıyla olur ancak. diğer ipadler de güncel durumda aynı performanstalarsa, sizin ürüne has bir durum yoksa bu da olmaz. bu mantıkla bütün iphone 4 sahipleri şu an ürünlerini iade edebilir. dediğim gibi ya bu şekilde ya da başka bir şekilde kanunların tam okunduğu gibi uygulanamadığını açıklarlar size.

Evet elbette iade edebilir tabi uğraşacak sabrı varsa takılma ve performans düşüklüğünü ispat etmek çok kolay heyeti ikna etmek zor olmayacak ios 7 yüklü ipad2 ve ios 7 yüklü ipad4 e aynı anda bakmaları yeterli gelecektir.

• quote:

Ios 7.0.3 güncellemesi çıktı ancak performans ile ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamış ipad4 ü iade zamanım geldi

Arkadasim kusura bakmada sen iPad 4 u iade etmek icin kendine bahane ariyorsun bende de iPad 4 var iOS 6.1.2 deyim ve jailbreakin getirdiklerinden sonuna kadar yararlaniyorum bu biraz da senin acemilgin olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet elbette iade edebilir tabi uğraşacak sabrı varsa takılma ve performans düşüklüğünü ispat etmek çok kolay heyeti ikna etmek zor olmayacak ios 7 yüklü ipad2 ve ios 7 yüklü ipad4 e aynı anda bakmaları yeterli gelecektir.

valla ben sanmıyorum ama olur da başarılı olursanız burada paylaşın. resmen devrim olur.

• Cihaz yüklü diye ikinci kez restore edip sıfır cihaz olarak kurdum sorun aynı vallaha siz sorun yok diyorsanız size çok özel bir cihaz denk gelmiş demek bugüne kadar zincir mağazalarda denediğim tüm ipad4 lerdede durum aynı bu arada parallax efekt kapalı durumda o halde olmasına rağmen dönüşlerde sayfa kaydırmada nette sayfa içinde gezerken ios6 daki akıcılık ve serilik kesinlikle yok
  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Devrimlik bir durum yok sadece haklarımızı bilmek lazım
  • quote:

quote:

Hayal kurmayin. Burda bir ayip yok, iade de mumkun degil. Evet ipadde sikintili ama bu ayipli mala girmiyor.

Kanunu yeteri kadar biliyorum ve kanun sana zorunlu olmayan bir guncellemeyi yap, begenmezsen iade et demiyor. Oyle bir dunya malesef yok.

• anelka39 kullanıcısına yanıt
    Cihazından son derece memnundum iade etmek istemem için tek sebep ios7 dir Gözün kesiyorsa ios7 yükle aynı yorumu tekrar yap yapabiliyorsan ortada komik bir durum göremiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Kanunu yeteri kadar biliyorum ve kanun sana zorunlu olmayan bir guncellemeyi yap, begenmezsen iade et demiyor. Oyle bir dunya malesef yok.

Güncellemenin performans adına ne getirip ne götüreceğini tüketici bilemez burada performans kaybı yaşanıyor mu önemli olan bu yaşanıyorsa thh her zaman tüketici lehine karar verir ilk kez thh ile hakkımı aramıyorum 3 defa bu yolla hakkım olanı geri aldım.

• Iste dostum Ben o konuda akillica davrandim iOS 6.1.2 jailbreakimi bozmadim iOS 7 icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 23 Ekim 2013; 1:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güncellemenin performans adına ne getirip ne götüreceğini tüketici bilemez burada performans kaybı yaşanıyor mu önemli olan bu yaşanıyorsa thh her zaman tüketici lehine karar verir ilk kez thh ile hakkımı aramıyorum 3 defa bu yolla hakkım olanı geri aldım.

Ee zaten bende ilk kez thh ile is yapacaksiniz demedim :) bu olay diger olaylara benzemiyor. Neyse deneyin ne diyelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ee zaten bende ilk kez thh ile is yapacaksiniz demedim :) bu olay diger olaylara benzemiyor. Neyse deneyin ne diyelim.

Kanunları biliyorum diyosun bende o kanunlar sayesinde hakkımı geri aldım diyorum daha önce ne olay yaşandığımı anlatmadım ki bunu bilesin! Sen durumundan memnunsan birşey demene gerek yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.