Şimdi Ara

İOS 6.1.x Türkçe Siri Sorunları [Güncellendi: 12 Mart] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
6.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kernell

Arkadaslar mailime ccevap geldi

' Su an sunucu kaynakli bir sorun var en kisa surede normale donecektir'

dendi.

Kardes benım ıpad ;4 var nasıl yaptınız ıos 6.1 yaptım jaılbreaklı nasıl yapabılırım sımdıden tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

Arkadaslar mailime ccevap geldi

' Su an sunucu kaynakli bir sorun var en kisa surede normale donecektir'

dendi.

Kardes benım ıpad ;4 var nasıl yaptınız ıos 6.1 yaptım jaılbreaklı nasıl yapabılırım sımdıden tesekkurler

5.1 ve 5.1.1 sürümünü kullanan iPad'lerde yapılıyor. Diğer tabletlerde yapılmıyor. Yakında zamanda diğer tabletleride destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDGL -- 16 Şubat 2013; 12:54:18 >
  • ya arkadaşlar benim şuanki sürümüm 5.0.1 ben türkçe siri kurmak istiyorum ama nasıl kurucam bana link verebilirmisiniz ne yapacağımı anlatırsanız sevinirim cevap bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekür ederim..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercument34

ya arkadaşlar benim şuanki sürümüm 5.0.1 ben türkçe siri kurmak istiyorum ama nasıl kurucam bana link verebilirmisiniz ne yapacağımı anlatırsanız sevinirim cevap bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekür ederim..!

Cihazınıza JailBreak yapmanız gerekiyor. Cihazınız nedir ?
  • iphone 4 kullanıcısıyım şuan ios 6.1.2 ye geçtim ve jailbreak mevcut şuan cihazımda yanlız türkçe siri için ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür ederim..!
  • Arkadaşlar bu lisans nereden temin ediliyor ve uygulamayı nasıl yüklüyoruz ? Jb var.
  • Güncellendi.
  • Ne zaman düzeltilcek bu sorunlar ? Normal Siri'ye döndü dönücem.
  • Arkadaslar ben hala 6.01 deyim sarjimda iyi gidiyor. 6.1 e henuz gecmedim sarj problemlerinden oturu. Turkce siri oldugunu bilmiyordum. 6.1 e gecmeye deger mi siri icin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende apple yapti sanmistim orjinal. Megerse jb li olanlar yapabiliyormus anladim.

• Komutlar çalışmıyor şu an, dakikalarca dönüyor.
  • benim telefon iphone 4 ios 6.0 untethered jailbreak repo sitesinde ios 5.1 ve 6.1 mevcut yani 6.0 desteklemiyormu yardım lütfen bu turkcesiri sitesinde ne bir mail var nede başka birşey satın alcaz ama ulaşamıyoruz ki yardım lütfen
  • Hiçbir komuta yanıt gelmeyince dili ingilizceye alıp repodan kurulan her şeyi kaldırıp res attım. Şimdi ayarlarda siri yok.

Nasıl geri gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Hiçbir komuta yanıt gelmeyince dili ingilizceye alıp repodan kurulan her şeyi kaldırıp res attım. Şimdi ayarlarda siri yok.

Nasıl geri gelecek?

Cihazınız iPhone 4 ise gelmesini beklemeyin.

4S veya 5 ise Ayarlar - Genel - Sınırlamalar kısmından Siri'nin gizli olmadığından emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KDGL

quote:

Hiçbir komuta yanıt gelmeyince dili ingilizceye alıp repodan kurulan her şeyi kaldırıp res attım. Şimdi ayarlarda siri yok.

Nasıl geri gelecek?

4S veya 5 ise Ayarlar - Genel - Sınırlamalar kısmından Siri'nin gizli olmadığından emin olun.

Cihaz 4S, 4 olsa olmayan şey için dert etmezdim de şimdi varolanı da kaybettik.

Sınırlamalarda da yok siri. Teşekkürler cevap için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl geri gelecek?

kardesim sorunun cozumunu biliyorum.sirayla sunlari yap

1-Ayarlar
    2-Genel
    3-Uluslararasi
    4-Sesle Denetim`e gir en ustte siriyi gorursun altinda bulunan yerden ingilizceyi sec. Istedigin ulkenin ingilizcesini secebilirsin. ve sonunda siri ayarlara gelecek.

Malesef benim bu turkce siriden hicbir umudum 1 aydir sorunlar giderilmedi. Birde guvenimde yok bu servere. Cunku bizim sesli komutlarimiz bu kisilerin serverina gidiyor bunu da pek guvenli bulmuyorum. Cunku normalde siride dedikleriniz apple sunuculuarina gidip ona gore cevap geliyor. Belki ben not yaz dedigimde banka bilgilerimi yazacam. Gerci not yaz dedidigimde yazmiyor 1 aydir cozecekler. Ben normal siriye dondum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl geri gelecek?

kardesim sorunun cozumunu biliyorum.sirayla sunlari yap

1-Ayarlar
    2-Genel
    3-Uluslararasi
    4-Sesle Denetim`e gir en ustte siriyi gorursun altinda bulunan yerden ingilizceyi sec. Istedigin ulkenin ingilizcesini secebilirsin. ve sonunda siri ayarlara gelecek.

Malesef benim bu turkce siriden hicbir umudum 1 aydir sorunlar giderilmedi. Birde guvenimde yok bu servere. Cunku bizim sesli komutlarimiz bu kisilerin serverina gidiyor bunu da pek guvenli bulmuyorum. Cunku normalde siride dedikleriniz apple sunuculuarina gidip ona gore cevap geliyor. Belki ben not yaz dedigimde banka bilgilerimi yazacam. Gerci not yaz dedidigimde yazmiyor 1 aydir cozecekler. Ben normal siriye dondum.

Hocam "Sesle denetim" e tıkladığımda direk diller çıkıyor. Siri'ye dair hiçbir şey yok, sanki telefon ip4 oldu

• Tamam iste ordan ingilizceyi sec. Sonra ordan tamamen cik tekrar ayarlardan genele gel orda siri gozukecek. Sonra siriye gir siriyi ac kullanima hazir hale gelecek.

Ayni yollardan bende gectim cunku

• Arkadaslar sunucu halen calisiyor mu ona gore para ödeyecem birde 6.1.2 destekliyor mu ?

• Türkce siri yükledim ama dilde turkce yok :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.