Şimdi Ara

İOS 5 yükledikten sonra Cydia açılmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar DH kullanıcıları, iphone 4 kullanısıyım(simkilitli), snowbreeze'de costum yaparak ios 5 i yükledim, (simple mode), sorunsuz şekilde geveyle kullanıyorum ama, cydia açılmıyor, haliyle JB'yi kullanamıyorum, simgesine tıkladığımda açılır gibi olup kapanıyor hemen, 2 kere tekrar restore ettim ama yine olmadı, redsnow'dan just boot yaptım yine olmadı, sizce sorun ne olabilir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 20 Ekim 2011; 23:27:00 >

• 20 kişi okumuş ama cevap yok !!
  • Tethered JB te teli kapayıp açtığında JB gider ve Cydia açılmıyor,sorunu böylemi alıyorsun sen...?
  • ilk JB yaptıgımdada açılmıyordu zaten, redsnow'dan just boot önerisi falan yaptılar ama yine olmadı, ve telefon pc ye gerek olmadan açılıyor tetheret JB'de, elmada falan kalmıyor yani... ?? buda başka bir sorun :)
  • Alahalla hiç böyle problem duymadım he
  • hocam tam olrak bunu yaparsan cydıan acılır bu sorunla karsılasanların hepsı bu yontemle astı
    telefonu usb ile bağla olsun ve redsn0w_win_0.9.9b3a calıstırn çalıştığında 2 seçenek var alta extras bölümüne tıklamalıyız ve select ipsw bölümünden ios5 ın orjınal fw costum değil gösterin daha sonrada gerı dıyerek ilk ekrandaki jailbreak tıklayın ve cydıa kurulum vardır sonrada next dedikten sonra yine dfu moda alacaksın yanı 3 sn kapatma tuşu sonra 10 sn kapatma+home sonrada sadece home tuşuna basılı kalacak sonra kendi yüklemeye geçer
    sonrada cydıa beyaz veya atma falan yaparsa

redsn0w_win_0.9.9b3a çalıştırın çalıştığında 2 seçenek var alta extras bölümüne tıklamalıyız ve select ipsw bölümünden ios5 ın orjınal fw costum değil gösterin daha sonrada üstte just boot var ona tıklayın next dedikten sonrada zaten komutları veriyor der demez 3 sn kapatma tusu sonra 10 sn kapatma artı home tuşu daha sonrada sade home tusu ondan sonra zatencıhaz ekranı ananas olur ve sonrada bırsey yapmayın telefon kendiliğinden açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

hocam tam olrak bunu yaparsan cydıan acılır bu sorunla karsılasanların hepsı bu yontemle astı
    telefonu usb ile bağla olsun ve redsn0w_win_0.9.9b3a calıstırn çalıştığında 2 seçenek var alta extras bölümüne tıklamalıyız ve select ipsw bölümünden ios5 ın orjınal fw costum değil gösterin daha sonrada gerı dıyerek ilk ekrandaki jailbreak tıklayın ve cydıa kurulum vardır sonrada next dedikten sonra yine dfu moda alacaksın yanı 3 sn kapatma tuşu sonra 10 sn kapatma+home sonrada sadece home tuşuna basılı kalacak sonra kendi yüklemeye geçer

redsn0w_win_0.9.9b3a çalıştırın çalıştığında 2 seçenek var alta extras bölümüne tıklamalıyız ve select ipsw bölümünden ios5 ın orjınal fw costum değil gösterin daha sonrada üstte just boot var ona tıklayın next dedikten sonrada zaten komutları veriyor der demez 3 sn kapatma tusu sonra 10 sn kapatma artı home tuşu daha sonrada sade home tusu ondan sonra zatencıhaz ekranı ananas olur ve sonrada bırsey yapmayın telefon kendiliğinden açılır

deniyorum bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

quote:

hocam tam olrak bunu yaparsan cydıan acılır bu sorunla karsılasanların hepsı bu yontemle astı

deniyorum bakalım.

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM, SORUN 2.SEÇENEKTE ÇÖZÜLDÜ, ÇOK SAĞOLASIN... Bİ SORUM DAHA OLACAK, TELEFONU KAPATIP AÇTIĞIMDA CYDİA SİLİNMİŞ OLACAK MI, NE YAPMAM GEREKİYOR.

• basband'iniz ne bu aradA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

basband'iniz ne bu aradA?

4.10.01
  • Yapabildiniz mi? Nasil yaptiniz anlamadim.. Simdi sizde simkilitli iphone 4 var.. Nasil unlock yaptiniz ki? Mac mi var sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapabildiniz mi? Nasil yaptiniz anlamadim.. Simdi sizde simkilitli iphone 4 var.. Nasil unlock yaptiniz ki? Mac mi var sizde?

gevey ile kullaniyorum, snowbreeze ile costum yaparak ios 5 e gectim.
  • quote:

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM, SORUN 2.SEÇENEKTE ÇÖZÜLDÜ, ÇOK SAĞOLASIN... Bİ SORUM DAHA OLACAK, TELEFONU KAPATIP AÇTIĞIMDA CYDİA SİLİNMİŞ OLACAK MI, NE YAPMAM GEREKİYOR.

hocam cözdugune sevındım kesınlıkle gıtme falan olmaz yanlızca kapattıgında elmada takılır kalır onuda just boot secenegı ıle gecersınız
  • quote:

Yapabildiniz mi? Nasil yaptiniz anlamadim.. Simdi sizde simkilitli iphone 4 var.. Nasil unlock yaptiniz ki? Mac mi var sizde?

hocam konudan haberınız yok galıba 100 den fazla kısı gectı sızın telefonun baseband fw sını kılıtlımı kılıtlı ıse actıve kartınız varmı buları soylersenız yardımcı olurum konuya yazınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_53569091/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

quote:

hocam cözdugune sevındım kesınlıkle gıtme falan olmaz yanlızca kapattıgında elmada takılır kalır onuda just boot secenegı ıle gecersınız

Tekrar saolasın onuda çözdüm, tek sorun simdi untetheret jb beklemek!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.