Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JB de sıkıntı yani,beklemeye devam o halde
  • bende yapamadım, beklemedeyiz.
  • redsnow a orjınal ıpsw yı gosterıyorsun o da telefonu acmak ıcın snowbrezee ıpsw sı ıse jaılbreak yapmak ıcın kullanıcan
  • Takip eden arkadaslar, yeni bi aciklama var mi acaba ?
  • Var .. A5 işlemcilerin üzerinde deneyeceklermis açıkları . Deneyecek olan hacker elinde 4s yokmuş bağış bekliyormuş falan ..yakındır ama gelmesi maks 10 gün bence
  • Tesekkurler kain bende kendi capimda bilgisayar basinda bekliyordum her an cikabilir diye, biraz daha bekleriz artik :)
  • ne 2-3 ayı kardeş ya ?? bencede 10 gune dusmesı gerek kı zaten cok onceden bulmuslardı acıgını
  • Şimdi 4S ve iPad 2 için mi diğer kullanıcılar untethered jailbreak ertelenip, bekletiliyor?
  • Arkadaslar
    dogacaktir. Size vadettigi gunler Hakk'in
    Kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin.
  • son dakika bilgileri alırsanız burada bizlerlede paylaşınız veya takip edeceğimiz linkler varsa oda olur...
  • Çok Acil!!!!

Sanırım bir dizi hata yaptım ve telefon çöktü,

Aşşağıda yaptıklarımı sıralayacağım önerileriniz benim için önemli,

Telefonda ios 4.3.5 tethered versiyon yüklüydü, normalde ios 5 updatei yaptıktan sonra jailbreak yapmam gerekirken update etmeden jailbreak yaptım ve telefon iptal oldu, şimdi ne itunes üzerinden eski versiyona dönebiliyorum nede telefonu ios 5 e yükseltebiliyorum. Sonuç olarak kaldım öyle. Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

Şimdi 4S ve iPad 2 için mi diğer kullanıcılar untethered jailbreak ertelenip, bekletiliyor?

5 userland acik bulan p0sixninja suan test yapıyorum yazmış. Muscelnerd ise hadi ise yarıyor mü görelim diye cevap vermis . Yakındır 4sde bu açıkları test ediyor eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 15 Ekim 2011; 22:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencmert61

son dakika bilgileri alırsanız burada bizlerlede paylaşınız veya takip edeceğimiz linkler varsa oda olur...

Burdan paylasilacagina eminin hoca. Merak etmeyin. Ben gunde 10 defa bakiyorum. Burda benim gibi kontrol eden arkadaslarda var. Merak etmein. O isi biz ustlendik. Siz nuyu takip edin yeter.
    Biz sizin icin takip ediyoruz. Cok cok bir iki saat farkla ogrenirsiniz.
  • Beyler ben şimdi İpod Touch 4 aldım ios 5 update ini yapsam ücretsiz uygulumalarla unt. jb ye kadar devam etsem sonra jb yapsam olur değil mi ? Veya jbsizken aldığım ücretsiz uygulamalar jb li iken kurulabilir mi ?
  • hocam cevap yokmu, makinayı tamamen sıfırlayıp en güncel sürüme yükseltmek istiyorum. ancak restore calışmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottheriff

hocam cevap yokmu, makinayı tamamen sıfırlayıp en güncel sürüme yükseltmek istiyorum. ancak restore calışmıyor...

Itunesin son versiyonunu indir kur.
    Ios 5 firmwareyi indir GM sürümü
    Telefonunu pc ye bagla ve shift + restoreye tikla ve indirdigin ios 5 gm yi göster kursun...
  • 7 açık ta ben buldum , iphone 4s bağışlanmasını bekliyorum A5 işlemci ile uyumluysa 1 açık hakkımı kullanıp userland untethered yapacağım ..

Ben 1 haftadan vazgeçtim , 1 AY sonra görüşmek üzere...
  • peki o zaman sizlere güveniyoruz :) kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: gencmert61

son dakika bilgileri alırsanız burada bizlerlede paylaşınız veya takip edeceğimiz linkler varsa oda olur...

Burdan paylasilacagina eminin hoca. Merak etmeyin. Ben gunde 10 defa bakiyorum. Burda benim gibi kontrol eden arkadaslarda var. Merak etmein. O isi biz ustlendik. Siz nuyu takip edin yeter.
    Biz sizin icin takip ediyoruz. Cok cok bir iki saat farkla ogrenirsiniz.

peki o zaman sizlere güveniyoruz :) kolay gelsin.
  • radyo dinlerken alttaki sol hopörlerin çalışmadığını gördüm sesi sağdakinden veriyor cihazda bir problemmi var yoksa sizlerinkidemi bu şekilde arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.