Şimdi Ara

ios 5 jailbreak sorunum lütfen içeri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler readsn0w ile jailbreak yapmaya çalışıyorum önce extrasa basıyorum select ipsw diyorum (bunu neden yaptığımı hala anlayamadım zaten) masaüstündeki kendi ipsw mi seçiyorum ama şu uyarı geliyor ;

Bundan sonra jailbreake basıyorum işlemleri yapıyorum 3 sn home tuşu vb. sonra yüklemeler başlıyor ama readsn0w kendi kendine kapanıyor mecburen restore etmek zorunda kalıyorum bugün 6 kere restore ettim cihaza birşey olacak diye korkuyorum.

• o uyarı dediğiniz şey zaten gösterdiğiniz firmware dosyasının başarıyla tanımlandığını söylüyor. bir de redsnow b4 ile deneyin. elinizdeki versiyon eski. ilk çıkan jailbreak aracı. ayrıca telefonunuzda eğer ios 5.0.1 yüklüyse zaten işlemi öyle yapmanıza gerek yok. extras'a değil direk jailbreak butonuna tıklayacaksınız. ipsw dosyasını göstermenize gerek yok.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43655037/tm.htm bu konuda @N-Hakan resimlerle de anlatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el

o uyarı dediğiniz şey zaten gösterdiğiniz firmware dosyasının başarıyla tanımlandığını söylüyor. bir de redsnow b4 ile deneyin. elinizdeki versiyon eski. ilk çıkan jailbreak aracı. ayrıca telefonunuzda eğer ios 5.0.1 yüklüyse zaten işlemi öyle yapmanıza gerek yok. extras'a değil direk jailbreak butonuna tıklayacaksınız. ipsw dosyasını göstermenize gerek yok.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43655037/tm.htm bu konuda @N-Hakan resimlerle de anlatmış.

Peki deneyeyim hocam birazdan.tesekkur ederim
  • Dediğiniz gibi herşeyi yapıyorum gerekli tuşlara vb basıyorum ;

Bu doluyor daha sonra bu program kapanıyor install cydia butonu gelmeden
  • bilgisayarınız da yönetici haklarına sahipsiniz değil mi? kısıtlı kullanıcı olmamanız gerekiyor. bu programdan atma olayı aslında windows kaynaklı görünüyor. başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.