merhaba elimde 1 tane iphone 4 var shsh kaydı mevcut 4.3.3 den 5.0.1 gecis yapmak istiyorum ama 1602 hatasını bir türlü asamadım onlarca defa dfu mod taklası attım ama 1602 de hep takıldım itunes iphone geri yükleme appleden doğrulanıyorda kalıyor... ve 1602 hatası veriyor lütfen yardım
yukardaki linkteki ilan üzerinden yazarsan tarifi kolay olur hocam
Arkadaslar ben bilmeden amerikadan getirtmis oldugum ve gevey ile calisan iphone 4 umu ios 4.33 den direk bodozllama bir sekilde ios 5.1 e yukselttim.
Artik telefonu kullanamaz haldyim.
Eski hale dondurmek icin ne yapmam gerek?? Butun yontemleri denedim beceremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: onurssss
Arkadaslar ben bilmeden amerikadan getirtmis oldugum ve gevey ile calisan iphone 4 umu ios 4.33 den direk bodozllama bir sekilde ios 5.1 e yukselttim.
Artik telefonu kullanamaz haldyim.
Eski hale dondurmek icin ne yapmam gerek?? Butun yontemleri denedim beceremedim.
shsh kaydın var ise dönüş yapabilirsin hocam ama direk 5.1 e gectiğin için baseband da değişmiştir hocam bilidğim kadarıyla version düşürebiliyorsun ama baseband düşmüyor fakat seninkide geveyli oldugu için basebandı düşüremediğimiz için beklemek gerekecek hocam tabi bu bekleme süresi baya uzun bir sure olcak baseband nedir şuanki yazarmısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme