Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu sitede adamlar yeni ipad ve iphone 4s dahil tüm apple ürünlerini ios 5.1 sürümünde jailbreak yapmışlar. Jailbreak işlemi için ücret talep ediyorlar, hatta aşmışlar silver, gold üyelik falan var !!

Hemen atlamadım tabii ama sonuçta bu işin yapılabildiği anlamına gelmiyor mu bu? Anlayan arkadaşlar bi bakıversin..

http://www.jailbreakunlock.org/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

Arkadaşlar şu sitede adamlar yeni ipad ve iphone 4s dahil tüm apple ürünlerini ios 5.1 sürümünde jailbreak yapmışlar. Jailbreak işlemi için ücret talep ediyorlar, hatta aşmışlar silver, gold üyelik falan var !!

Hemen atlamadım tabii ama sonuçta bu işin yapılabildiği anlamına gelmiyor mu bu? Anlayan arkadaşlar bi bakıversin..

yalan dolan hocam bugüne kadar jb çıkartan 2 takım oldu onun dışında hepsi yalan..

• aynen, digerleri yalan.
  • shsh ile a5 için düşürme çıktı mı (en azından format)
  • quote:

Arkadaşlar şu sitede adamlar yeni ipad ve iphone 4s dahil tüm apple ürünlerini ios 5.1 sürümünde jailbreak yapmışlar. Jailbreak işlemi için ücret talep ediyorlar, hatta aşmışlar silver, gold üyelik falan var !!

Aman uzak durun para tuzağı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

shsh ile a5 için düşürme çıktı mı (en azından format)

yok dunden beri takip ediyorum adami saat basi..ama eleman tripsiz biri ve paragoz degil..1 haftayi bulmaz yeni ifaith cikar
  • bence düşmeyin para tuzagı dogru diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

yalan dolan hocam bugüne kadar jb çıkartan 2 takım oldu onun dışında hepsi yalan..

Bende çakallar yöntemi keşfetmiş ama para kazanmaya çalışıyorlar diye düşünmüştüm, yakında internete düşer diye hevesleniyordum be

Telefon yeni olunca hiç shsh kaydı falan almadan balıklama atladım ios 5.1 sürümüne, hep batarya kullanımı iyileşecek diye .. Sanırım benim için ios 5.0.1'e dönüş bir hayal artık. Umarım ios 5.0.1 untethered jailbreak, tarihe son çıkan jailbreak versiyonu olarak adını yazdırmaz.

• Arkadaşlar Dev Team ve saurık referanstır jaılbreak ta bunun diışındakılere su anda ragbet etmeyın.Zaten dev Team blogunda yayınlandıktan sonra bınlerce sıte hemen sıtelerıne koyacaktır..
  • quote:

quote:

quote:

Bende çakallar yöntemi keşfetmiş ama para kazanmaya çalışıyorlar diye düşünmüştüm, yakında internete düşer diye hevesleniyordum be

Telefon yeni olunca hiç shsh kaydı falan almadan balıklama atladım ios 5.1 sürümüne, hep batarya kullanımı iyileşecek diye .. Sanırım benim için ios 5.0.1'e dönüş bir hayal artık. Umarım ios 5.0.1 untethered jailbreak, tarihe son çıkan jailbreak versiyonu olarak adını yazdırmaz.

Son sözünle beni güldürdün, bide oluyormuş

• bence zor çıkar bu jb hele bizler 4s yani
  • Çıkar arkadaşlar .... 4s çıktığında da biraz zahmetli olmuştu, belki de yapmışlardır. Bizlerin daha çok bağış yapmamızı istiyorlardır.
  • ne gibi bağış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6565

ne gibi bağış

Para
  • ifaith ipad 2 ve iphone 4s destegi olursa shsh kaydi olusturur ve surum dusersiniz
    adam sadece yeni ipad icin mumkun degil demis..sebebi ise yeni ipadler 5.1 ile fabrikadan ciktigi icin demis..
    biraz dusuncek olursak yeni ipade surum dusmek sacma olur cunku ona gore 5.0.1 ipsw dosyasi yok ki custom fw yapilsin

kisacasi yeni surum ifaith bekleyin ..5.1 jb den daha onemli bir gelismedir A5 surum dusurme
  • Sen gelmez oldun jailbreak :) Gel artık...
  • zor görünüyor araştırıyorum ama boş
  • bu gunde bosa gitti
  • daha cok bekleriz.. yapilan 3 jb methoduda developer hesabi ile yapilmis muhtemelen..bu yuzden normal kullaniciya gore donusmesi zor gorunuyor..shsh olayini yapan elemanda yayinlamiycam gibisinden takilmaya basladi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

daha cok bekleriz.. yapilan 3 jb methoduda developer hesabi ile yapilmis muhtemelen..bu yuzden normal kullaniciya gore donusmesi zor gorunuyor..shsh olayini yapan elemanda yayinlamiycam gibisinden takilmaya basladi gibi

deme yaa, simdi ..ctik iste yaa boyle milletin keyfini, tribini beklemek var ya, adami cileden cikartiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.