Şimdi Ara

iOS 4.1 İlk GAME CENTER Oyunu 'Epic Citadel' İnceleme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Game Center da olacak oyunlardan biri de "Project Sword" adıyla tanıtıldı ve çok değişik üç boyutlu bir oyun olucak. Orta çağda
    Assassin's Creed tadında oynanacak ve online olarak herkes kendi karakterini oynicak. Kesin bilgiler hala açıklanmamış ta olsa oyun
    Unrel Motoru 3 kullanıyor bu da iPhone için çok ileri bir teknoloji pc oyunlarında bile hala kullanılabiliyor bu fizik/grafik motoru. Şuan oyunun atmosferini görebileceğimiz ama karakter yaratıp savaşamadığımız
    bir demo App Store da mevcut bence indirin boyutu biraz büyük ama ilerde multiplayer olarak neler oynayabileceğimizi görmek açısından çok heyecan verici.
    Grafikler, görüntü ve atmosfer inanılmaz bu tarz bi haritada etrafta online oyuncularla WOW tarzı bir oyun oynamayı düşünemiyorum bile oyun içinden bir görüntü ekledim
    indirmeyi düşünmeyenlere de bir önizleme olsun

İyi Günler..

App Store: Epic Citadel
    Yapımcı: Epic Games
    Grafik: Unreal Engine 3
    Boyut: 83 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Eylül 2010; 10:41:39 >

• fena görünmüyor, sırf online kullanıcıları görmek için bile girerim
  • bence bir demoyu oynayın gerçekten etkileyici bu arada bahsetmeyi unutmuşum piyasaya sunulma tarihi: Kasım ( muhtemelen sonu) ..
  • Ben de denedim ama kontrolleri biraz iyileştirmeleri lazım. Etrafa bakma olayında baya lag var
  • Beta aşamasında zaten sadece grafikleri görelim diye yapılmış normalde battle modu olucakmış çift parmak bloklama sağa çekme attack sola çekme yumruk fln gibi bayagı eğlenceli olucak gibi görünüyor eğer büyüler fln da girerse işin içine mesela ekranda belirli bir lekil çizince o büyüyü atıcak gibi PVP anlayışı mükemmel olabilir oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpoison33 -- 3 Eylül 2010; 11:25:17 >
  • Dünkü media eventte çok güzeldi zaten Sabırsızlıkla bekliyoruz Unreal Engine 3 on iPhone
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Dünkü media eventte çok güzeldi zaten Sabırsızlıkla bekliyoruz Unreal Engine 3 on iPhone

ama ben iPhone 4 dışındakilerin kaldırabileceğini düşünmüyorum malesef çünkü çok güçlü bi motor diyelim ki takılmadı şarj olarak heralde 15 dakkada yer bütün pili
    Belki 3G S in bir şansı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erybar

quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Dünkü media eventte çok güzeldi zaten Sabırsızlıkla bekliyoruz Unreal Engine 3 on iPhone

ama ben iPhone 4 dışındakilerin kaldırabileceğini düşünmüyorum malesef çünkü çok güçlü bi motor diyelim ki takılmadı şarj olarak heralde 15 dakkada yer bütün pili
    Belki 3G S in bir şansı var

Gereksinim kısmında zaten belirtilmiş iPhone 3GS ve 4 diye. Birde iPad ile iPod Touch 3g. Benim iPod 2g'de deniyeceğim merak ettim çok mu sorun çıkarıcak.

• ben 3gsde oynadım gerçekten ortam süper.ağaçların sallanması yaprakların düşmesi etraftaki çamaşırların sallanması.sanki bir bilgisayar oyunu oynuyorsunuz gibi bir dünya yaratılmış.çıkacak oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
  • Hele birde ipad'i olan arkadaşlar yüklesin.....gerçekten olağanüstü görünüyor.
  • iPad'te uzak görüntülerde kasma yapıyormuş sanırım doğru mu?

Kontrollerde etrafa bakmak için sağ alt joystick yerine direkt ekranda sürükleme yapın sorun olmuyor ;)

Bu arada oyunun AppStore'daki adı: Epic Citadel.
  • Arkadaşımın iPad ine yükliim o ekranda çok güzel görünür tahminimce
  • ipadi olanlardanda bi screenshot bekliyoruz.iphone 4 ü olanlardanda olabilir
  • iPhone 4 oyun içi Tam çözünürlükteler. Bunun 3.5" bi ekrandaki görüntüsünü düşünün Neredeyse laptopun tam ekranını kaplayacak JPEG kalitesi biraz kötü. 4. resimdeki yansımalar falan hep realtime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 3 Eylül 2010; 14:17:50 >

• arkadaslar bu " ME CANTER " NEDIR ?

BRI TAM ANLAMIYLA ACIKLAYABILRIMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

arkadaslar bu " ME CANTER " NEDIR ?

BRI TAM ANLAMIYLA ACIKLAYABILRIMI

İnternet üzerinden rehberinize kayıtlı arkadaşlarınıza bağlanıp multiplayer oyunları oynayabilmenizi sağlayan bir ağ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.