Şimdi Ara

İOS 4.0.2 ÇIKTI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GereksiZzz geeeç
  • Arkadaşlar yalnız şöyle bir konu var:

iPhone işletim sistemlerinin hepsinde çok ciddi güvenlik açığı var, siz siz olun sakın şifrelerinizi (özel) iPhone'da barındırmayın.
    Bu açık o kadar büyük ki adamlar yaklaşık 30 saniye içinde safari üzerinden istediği her noktaya ulaşabiliyormuş (2010 hacker konferans'ında yapıldı)

Ama Apple'ın bundan haberi yok veya var es geçti. Taki Dev-Team safari üzerinden Jailbreak yapana kadar.

Eğer Dev-Team'i takip ediyorsanız bunlardan zaten haberiniz var ve Apple 4.0.2 de bu açığı kısmen kapattı ama şurası çok önemli ya 4.0.2 yüklenemeyen iPhone'lara ne olucak?
    Dev-Team son yazılarında bunu değinmiş ve eğer Apple bu açıkları kapatmazsa biz Cydia üzerinden kapatıcaz diyorlar yani herkese Jailbreak yapın diyorlar.

Şahsım olarak telefonumda ciddi şeyleri taşımamaya gayret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

beyler pekı henuz 3.13 te olanlar 4.01 veya 4.0 ı yukleyemezmı artık ?

yüklersin tabiki de.
    Fw yi aplle sitesinden indirip. İtunes den restore düğmesine shift tuşu ile birlikte basarak indirdğin 4,0,1 veya 4 ü seçerek restore edebilirsin.

Böyle bir durum artık olmuyor beyler zaten bu yüzden SHSH Blobs save edin deniyor artık shift+ restore olmuyor en son fw neyse ona restore ediyor ve internet bağlantınız olmadan da restore etmiyor apple sitesiyle bağlantı kuruyor ve SHSH kaydınz yoksa önceki fw için geri de dönemiyorsunz öyle kalırsınz 4.0.2 de shift + restore olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

Arkadaşlar yalnız şöyle bir konu var:

iPhone işletim sistemlerinin hepsinde çok ciddi güvenlik açığı var, siz siz olun sakın şifrelerinizi (özel) iPhone'da barındırmayın.
    Bu açık o kadar büyük ki adamlar yaklaşık 30 saniye içinde safari üzerinden istediği her noktaya ulaşabiliyormuş (2010 hacker konferans'ında yapıldı)

Ama Apple'ın bundan haberi yok veya var es geçti. Taki Dev-Team safari üzerinden Jailbreak yapana kadar.

Eğer Dev-Team'i takip ediyorsanız bunlardan zaten haberiniz var ve Apple 4.0.2 de bu açığı kısmen kapattı ama şurası çok önemli ya 4.0.2 yüklenemeyen iPhone'lara ne olucak?
    Dev-Team son yazılarında bunu değinmiş ve eğer Apple bu açıkları kapatmazsa biz Cydia üzerinden kapatıcaz diyorlar yani herkese Jailbreak yapın diyorlar.

Bu bilgilerin kaynağı nedir? Eğer bir açık varsa ve bu açığı sen bile biliyorsan Apple'ın bundan haberdar olamaması imkansız kardeşim, ayrıca Ben apple'ın haberi olduğu bir açığı es geçiceğinide hiç inanmıyorum. Adamların şitket politikası virüssüzlük ve maximum güvenlik üzerine. Açıkçası biraz sallamasyon gibi geldi bana.

• 3G'yi biraz hılzlandırır umarım.
  • arkadaslar ben simdi bu pazartesi storeden telefonu alacagim ama yeni aldigim telefonda 4.0.1 mi olur yeni versiyon mu ? telefon kutusunda hic cikarilmamis oldugu icin belki yeni surum guncellenmemis olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

arkadaslar ben simdi bu pazartesi storeden telefonu alacagim ama yeni aldigim telefonda 4.0.1 mi olur yeni versiyon mu ? telefon kutusunda hic cikarilmamis oldugu icin belki yeni surum guncellenmemis olabilirmi

Evet bende alacagim haftaya umarim alacagim telefon 4.0.2 ile gelmez degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

quote:

Bu bilgilerin kaynağı nedir? Eğer bir açık varsa ve bu açığı sen bile biliyorsan Apple'ın bundan haberdar olamaması imkansız kardeşim, ayrıca Ben apple'ın haberi olduğu bir açığı es geçiceğinide hiç inanmıyorum. Adamların şitket politikası virüssüzlük ve maximum güvenlik üzerine. Açıkçası biraz sallamasyon gibi geldi bana.

Safari uzerinden Jailbreak'in nasil yapildigini bana aciklayabilirmisin?

Sizin Dev-Team'den hic haberiniz yok galiba?
    Dev-Team'in son aciklamalarini bir okuyun bakalim adamlar guvenlik acigi hakkinda ne diyor?

Dahada anlamazsaniz Apple'in 4.0.2 neden cikardigina bak (arastir)

Bilgilerin kaynagi Dev-Team

• gecen p.tesi alacktim keske alsaymisim bu p.tesi tatil gunum ilk isim sabah gidip almak olck 4.0.2 ise tahmini 1 ay beklermiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

mutlaka shsh kaydınızı alın çünkü jailbreak veya unlockunuz geri gelemeyebilir!

bişey sorcam shsh kaydı nasıl alınır?
    bi açıklama veya link var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

3g brz hızlandı gibi

Doğruysa kurmak istiyorum , başka onaylayan var mı bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

3g brz hızlandı gibi

Psikolojiktir hocam. 4.0.2'de yalnızca güvenlik açığı kapatıldı. Telin hızlanmasına yönelik bir şey yok. Restore'dan dolayı fark olmuş olabilir. 4.0.2 ila alakalı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

3g brz hızlandı gibi

evet hızlıysa bizde indirelim var mı baska deneyen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

quote:

Safari uzerinden Jailbreak'in nasil yapildigini bana aciklayabilirmisin?

Sizin Dev-Team'den hic haberiniz yok galiba?
    Dev-Team'in son aciklamalarini bir okuyun bakalim adamlar guvenlik acigi hakkinda ne diyor?

Dahada anlamazsaniz Apple'in 4.0.2 neden cikardigina bak (arastir)

Bilgilerin kaynagi Dev-Team

4.0.2 nin neden çıktığını ve JB nin hangi açığı kullanarak yapıldığını emin ol senden daha iyi biliyorum. Benim söylemek istediğim, 78 Milyar dolarlık bir şirketin, yani dünyanın en büyük 3. şirketinin bu açıklardan haberi olmama gibi bir olasılığı yok. ayrıca bu açıkları kapatmayarak kendi prestijininde (Hemde Apple gibi prestij delisi bir şirket) çok büyük oranda zarar göreceğinide bilir.

Kısacası, dev-team gibi hiçbir güvenilirliği ve referansı olmayan insanlara inanmak yerine, biraz daha mantıklı düşünmeni tavsiye ederim.

• ya beyler tel çok yavaşladı sizdede böyle bi durum varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.