Şimdi Ara

İOS 3.1.3 ten 4.1 e geçmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iphone 3GS 16GB telefonum var. Aldığım günkü 3.1.3 versiyon yüklü. Cihazı JB siz kullanıyorum ve şu ana kadar hiç güncelleme yapmadım. Sizce 4.1 e geçiş yapmalı mıyım? Mevcut sürümden bir şikayetim yok. 4.1 yüklemenin bir anlamı var mı? bir fayda görecek miyim? Yoksa gerek yok mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 3 Ekim 2010; 18:40:40 >

• Yükleyin tabiki. 4.x.x versionları ile iPhone 3gs'lere birçok yenilik geldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Yükleyin tabiki. 4.x.x versionları ile iPhone 3gs'lere birçok yenilik geldi.

Cevap için teşekkürler. Yalnız multitasking-wallpaper gibi özelikler çok mühim değil benim için başka ne özellikler geldi bu ikisi dışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Yükleyin tabiki. 4.x.x versionları ile iPhone 3gs'lere birçok yenilik geldi.

Cevap için teşekkürler. Yalnız multitasking-wallpaper gibi özelikler çok mühim değil benim için başka ne özellikler geldi bu ikisi dışında?

Bataryanın dayanma süresinde bariz artış tespit eden arkadaşlar var
  • s.a cıhazın y.dısı ıse kesınlıkle yukleme
  • Eğer jb yapmayacağım diyorsan kesinlikle yükle
  • Yükledim arkadaşlar. Şu anlık bir sorun ok gibi umarım da olmaz. Bakalım şarj süresinde değişiklik olacak mı olumlu anlamda. Eski 3.1.3 de 24 saat gitmiyordu açıkçası, kaldı ki arka planda çalışan bir program yoktu, 3G ve wifi artı blutooth kapalıydı, ekran aydınlatma yarıdaydı ve öyle cebi fazla kullanmıyordum buna rağmen 1 gün gitmezdi. Bakalım şimdi nasıl olacak. Verdiğiniz cevaplar için ayrıca tşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • multitasking önemli değil diyorsunuz ama bu özellik sayesinde bir çok uygulamaya hız kazandırdı.en güzelide oyunda programda telefon çalarsa kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
  • multitasking önemsiz olurmu hiç. Telefonun resmen beyniyle oynama şansı veriyor. Ayrıca klasörleme var ios 4 de. Kalabalık görüntü istemiyorsanız bire bir. Gerçi ben iphone un kalabaklık menusunu seviyorum
  • Peki arkadaslar arka planda calisan programlari nasil kapaticam? Multi task hangileri aktif nasil gorebilirim 4.02 de...cihaz iphone4 32gb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

multitasking önemsiz olurmu hiç. Telefonun resmen beyniyle oynama şansı veriyor. Ayrıca klasörleme var ios 4 de. Kalabalık görüntü istemiyorsanız bire bir. Gerçi ben iphone un kalabaklık menusunu seviyorum

Bizim bir arkadaşta öyle yapıyor sayfalarca ikon birikmiş 4.1 yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Peki arkadaslar arka planda calisan programlari nasil kapaticam? Multi task hangileri aktif nasil gorebilirim 4.02 de...cihaz iphone4 32gb..

home tuşuna arka arakaya hızlıca 2 kere basarsan aşağıda açılacak MT menüsü. Ordan kapatmak istediğin icona basılı tut aynı menuden uygulama siler gibi kaldıracaksın yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.