Şimdi Ara

iOS 17’ye geçmek için 17 sebep (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    işte apple da böyle bir şeye ihtiyacın yok hocam :) tarihi eser kullanmıyorsan tabii.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 20 Ağustos 2023; 19:44:10 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

    " aynısı androdilerde de var " var yazıp ardından bunu yazmanız biraz ironik olmuş hocam.


    Üst model bir Android cihaz kullanırsan custom rom yüklemeye gerek kalmıyor. Artık çoğu marka 3 yıl sistem güncellemesi ve 5 yıl güvenlik güncellemesi veriyor. Güncelleme gelmese de kullanmaya devam edebiliyorsun, bir stabilite sorunu ve yavaşlık olmuyor. Yavaş yavaş Android sürümünden dolayı uygulama desteği kesilirse de custom rom yükleyip en az bir o kadar yıl daha yoluna devam ediyorsun. Ama IOS'da uygulama desteği kesilirse yapılabilecek hiç bir şey yok, at çöpe gitsin o cihazı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Ağustos 2023; 1:6:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Üst olmasına gerek yok 5 yıllık iphonelarda böyle buseye gerek yok hala bütçe meselesi gir bak iphone 11 12 13 14 hepsinde ilk 2 siparişi vermisimdir her sene yenilirim macbook pro mu da saatimi de bir sefer samsung deneyeyim dedim bana uzak olsun, zevk meselesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Ayrıca ios da hangi uygulamanın desteği kesilmiş hahha belki bir gün whatsapp instagram falan keserler iOS 17’ye geçmek için 17 sebep 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

    Üst olmasına gerek yok derken ? Alt seviye Android cihaz (Redmi, Samsung A serisi gibi) kullanıp daha sonra iPhone'a geçiyor insanların bir çoğu, ondan sonra da iPhone böyle uçuyor şöyle kaçıyor diyor. Şu anda amiral gemisi bir Android cihaz ne takılır ne de donar. Android Samsung'tan ibaret de değil, çok daha iyi cihaz yapan markalar var. Mesela Huawei P60 Pro, iPhone 14 Pro bu cihazın eline su bile dökemez.


    Mesela 2023 yılı kamera performansı listesini bırakayım buraya:


    iOS 17’ye geçmek için 17 sebep





    "Bütçe meselesi, hep yenisi alırım" meselesi değil bu arada. Ben dosya erişim izni olmayan, reklam engelleyici kurulamayan iPhone'u almam çünkü bana hitap etmiyor, bunun fiyatla bir alakası yok. Akıllı saatte de bir gün bile şarj ömrü olmayan Apple Watch yerine 1 hafta şarj süresine sahip Huawei Watch kullanıyorum. Bilgisayarda da oyun oynayan birisi olarak Macbook bana hitap etmiyor. Onun yerine Windows cihaz kullanıyorum.


    Mesela Airpods alıp, sırf markası Apple diye dünyanın en iyi kulaklığını olduğunu zannedenler de var. Bunu böyle zannedenlerin çoğunluğu da hayatı boyunca telefon kutusundan çıkan kulaklık veya bilgisayarda oyuncu kulaklığı haricinde bir kulaklık kullanmamış insanlardan oluşuyor. Şahsen bir cihaz sorunsuz ve hızlı çalışıyorsa ben onu değiştirmem, tüketim çılgınlığım yok. Bunun da bütçe ile bir alakası yok. Bir Huawei P60 Pro, Samsung S23 Ultra fiyatlarına da bakın isterseniz. "Android fakir iPhone zengin işi" algısı var insanlarda, bu tamamen boş. Bir kişi bir telefonu zenginlik işi olarak görüyorsa o kişi fakirdir. Bu bütçe meselesi değil, kişisel zevk ve ihtiyaç meselesidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Ağustos 2023; 12:53:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tümüne erişebilirsin. Satın aldığın uygulamaları da tekrar satın almana gerek yok.

  • iOS 17’ye geçmek için 17 sebep 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.