hocam link atar mısın konudan ? özelden de olur |
Bildirim
hocam link atar mısın konudan ? özelden de olur |
o da iyi . Süprizlerle dolu ios |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftaya 👍 RC yükleyebilirsiniz %99.99 aynı sürüm gelecektir zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 11 Eylül 2024; 11:45:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 18 de mi kötüymüş şaşırmadım 17.6.1 ye 1 hafta dayanabildim iPhone 12 ile sonra geri döndüm iOS 15 yüklü se 2020 ye puhahaha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 11 Eylül 2024; 12:4:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dedikleriniz doğru olabilir ona lafım yok ama; hem yapay zeka özelliklerini vermeyip hem de benim sistemimi sömürecekse (yetmediğinden dolayı) o apple ı yıkarlar..yeni bi planlı eskitme davası falan karşı karşıya kalır bence.. ram yetmiyor diye yapay zeka vermeyecekse o zaman ona uygun sürüm çıkarsın eski iphone lar için.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Eylül 2024; 16:58:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickadam -- 11 Eylül 2024; 17:14:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Valla gayet stabil bir sıkıntı görmedim. Zaten uygulamalarda yağmur gibi güncelleme aldı. Şimdilik devam 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |