< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 9 Ağustos 2024; 21:0:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (339. sayfa)

-
-
15 muazzam olmuş pilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 9 Ağustos 2024; 21:2:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanal incelemesine göre 17.6.1 - 17.6 ya göre pil anlamında daha iyi. 17.5 ile 17.6.1 arasında da 12 dakikalık(17.5 önde) pil kullanım farkı var geçilebilir gibi duruyor.
-
Teşekkürler hocam, bu arada pil incelemelerinde iPhone 11 için 17.6.1 17.6'ya göre baya iyileşmiş gözüküyor bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
10 saat ekran süresi diyor mübarek , değiştirecek imkanım olsa bir dakika durmadan 13 mini ile takas yapıp 17.6 yı yükler öyle kullanırdım ölene kadar telefon 😂
Pil süresi gerçekten iyi 15'in elimden düşmediği durumlarda bile günde ikinci şarja taktığımı hatırlamıyorum
Hocam İcloud ile verilerimi yedekledim. Şimdi iTunes üzerinden 17.6 yı DFU ile tekrardan yükleyeceğim. Sıfırlama işlemi sonrasında icloud üzerinden verilerimi geri yükleyebilir miyim?
-
iPhone 12 pil süresinde irtifa kaybetmiş. İOS 17.7 sürümünde ivme kazanacağını sanmıyorum. Uzun bir süre 17.6’da kalacağız, anlaşıldı… 🫡
-
17.6.1 sürümündemisiniz hocam
-
@QRocKfire Ağabey ben böyle bir ekranla karşılaştım senin ekrana benziyor ama bende iki tane seçenek var hangisini işaretlemeliyim? ayrıca seninki ingilizce ,anlamakta zorluk çekiyorum.
****'in iPhone kısmına gelip sağ tıklayınca arşivle gibi bir şey çıkmıyor.Hatta hiçbir şey çıkmıyor. Sağ tıklama geçersiz görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresiat -- 10 Ağustos 2024; 1:20:54 >
-
benim telefonda bir sıkıntı var da çözemedim. bazen olur olmaz animasyon takılmaları oluyor. bazen uygulamalar geç açılıyor. dfu ile yakın bir zamanda sıfırdan ios 18 betadan 17 e dönmüştüm. yedek bile kurmamıştım sıfırdan başlamıştım cihazı kullanmaya. ona rağmen kasıyor donuyor. 12 pro gibi bir telefonun kontrol merkezini açarken kastığını görmek üzücü. acaba taktırdığım batarya yüzünden mi bilmiyorum.
-
Bu saçma program ile uğraşmayın. 3uTools kullanarak DFU modda temiz kurulum yapın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet 👍
-
13 Pro için de aynı şeyi düşünüyorum. Cihaz stabil
Verilerini geri yükleyebilirsin ama bunu tavsiye etmiyorlar dfu modun bir anlamı kalmıyor
1-Bende bazen bildirim gelip ekranı uyandırdığımda bildirimlerin o oval şekli kareye dönüyor sizde de öyle oluyor mu arkadaşlar çok nadir her zaman değil
2-telegramı ilk açtığımda kendini bi kapatıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X