< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 23 Temmuz 2024; 21:48:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla benim pil vs takıntım yok 😊 Felsefem yeni versiyon her zaman iyidir. Genelde sürekli kullandığım telefona vs RC yüklerim. Bunu da yükledim 🙂 Asıl sorun Apple bayadır güncelleme listesini hemen yayınlamıyor artık. Buna çok tepki geliyor. Muhtemelen liste gelince asıl nelere dokunuldu göreceğiz bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neymiş o tam olarak ? Valla burada yazılan çoğu şeyi ben hiç yaşamadım desem yeridir 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Temmuz 2024; 23:1:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hiç böyle şeyler yaşamadım ben. Hem 13PM hem de 15PM var. İkisini de güncelledim bir sıkıntı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
17.6 RC tertemiz olmuş. Beta 4'deki animasyon takılmaları yok, cihaz serin, şarj güzel. Uzun süre kalınır bu sürümde. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdgn96 -- 24 Temmuz 2024; 11:35:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de öyle bir şey olmuyor hocam. Garantiye mi verseniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |