Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.059
Cevap
234
Favori
681.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17.6’ya da geçmeyi geciktireceğiz anlaşılan… :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen 17.6 RC gelecek bu akşam 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Geldi

• Ve iOS 17.6 Release Candidate (21G79) geldi 👍

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1

Ozaman pazartesi gelir artik Final. Bakalim Animasyon sorunu gitmis mi RC Sürümde

Hocam sürüm ile ilgili genel görüşünüz nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 23 Temmuz 2024; 21:48:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Valla benim pil vs takıntım yok 😊 Felsefem yeni versiyon her zaman iyidir. Genelde sürekli kullandığım telefona vs RC yüklerim. Bunu da yükledim 🙂 Asıl sorun Apple bayadır güncelleme listesini hemen yayınlamıyor artık. Buna çok tepki geliyor. Muhtemelen liste gelince asıl nelere dokunuldu göreceğiz bakalım.

• Yani o kadar durdu , memlekete gidince internetsiz ortamda iken güncelleme gelmesi de ne bileyim 😂

Haklısın Hocam. Apple’a göre son kullanıcıyı ilgilendiren bir şey yok nasılsa.

Animasyon sorunundan bahsediyorlar hocam hallolmuş mu acaba

• cordoncayo kullanıcısına yanıt

Neymiş o tam olarak ? Valla burada yazılan çoğu şeyi ben hiç yaşamadım desem yeridir 😀

Instagram da mesela gelen videoları açtığımızda , bir iki saniye takılıyor sonra açılıyor

Diğer benim farkettiğim , ilk başlarda şarj iyi gidiyor bir hafta sonra telefon aşırı ısınma ve su gibi şarj yemeye geri dönüyor, yok arkadaş küçük diye 13 mini aldım , batarya olarak yeminle çekilecek dert değil . Güncelemeler sonrası leş oldu telefon . Batarya ömrü 84 de ,2 senelik telefon , yeni batarya alsam da yarım saat bilemedin bir saat ekler bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Temmuz 2024; 23:1:0 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Hiç böyle şeyler yaşamadım ben. Hem 13PM hem de 15PM var. İkisini de güncelledim bir sıkıntı yok.

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Klasör açma kapama animasyon takılmaları düzelmiş. Uygulama geçişleri takılmaları da benzer şekilde düzelmiş sanıyorum.

• 17.6 RC tertemiz olmuş. Beta 4'deki animasyon takılmaları yok, cihaz serin, şarj güzel. Uzun süre kalınır bu sürümde.

• Arkadaşlar 17.6’da şarj durumu nasıl? 17.5.1’de baya muzdarip olan var bu konuda, iyiyse direkt geçeceğim yayınlanınca.

• Arkadaşlar merhaba bu sorun çoğu kişide yok sanırım ama bende 15 pro maxte 17.4 ten beri geçmiyor twitter instagram alışveriş uygulamalarında falan sürekli bir titreme takılma atlama yazı fontlarının kayması gibi sorunu var

Sizce 17.6ya direk itunes üzerinden mi güncellemeliyim yoksa ipswden 17.6yı indirip dfu modlamı güncellemeliyim

Daha önce 1 kere dfu modla 17.5 e güncelledim ama yine düzelme olmadı baştan uğraşmak çok can sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdgn96 -- 24 Temmuz 2024; 11:35:28 >
  • Sdgn96 S kullanıcısına yanıt
    hocam o sorun genel olarak uygulama kaynaklı oluyor bendede var ama güncellemeyle düzeliyor bir sonraki güncellemeyle bozuyorlar

• Sdgn96 S kullanıcısına yanıt

Ben de öyle bir şey olmuyor hocam. Garantiye mi verseniz.

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.