Artık gözlerimiz 60hz değil , 120 hz istiyor. Daha töbe 60hz kullanmam ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Artık gözlerimiz 60hz değil , 120 hz istiyor. Daha töbe 60hz kullanmam ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Haziran 2024; 14:30:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güzel özetlemişsiniz. Neural Engine ilk çıktığında nasıl altta kalanın canı çıksın durumu oldu. Bu yapay zeka durumu çıkınca da aynen böyle olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 2 Haziran 2024; 23:6:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Betalar geldi mi |
Bencede cihazına güvenmeyen iOS 18 güncellemesini yapmasın özellikle 4GB Ram'li modeller birkaç ay oturmasını beklesin sonra şikayet okumaktan gına geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beta bekleyen arkadaşlara sormak istiyorum, acaba işiniz gereği mi beta bekliyorsunuz yoksa merak ettiğiniz için mi? |
Eli kulağındadır o zaman hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bu yaz buz torbasıyla dolaşıcam piller zaten almış başını gitmiş orjinal bile olsa cihazın içi açılması hoş bi durum değil hocam şezlongta yatarken cihaz güneş görmesin gölgeye koyun çok zarar veriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 4 Haziran 2024; 14:37:57 > |