< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (229. sayfa)






-
-
Birkaç kişinin pinpirikliği.
her gelen güncelleme daha optimize bir şekilde geliyor ben gelir gelmez yüklüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında olay şu ki foruma sadece detaylı kullacılar olumsuz yorum maksadıyla geliyor son zamanlarda. Şahsen yorum yapanların birçoğu apple ürünlerini de ya İphone 11 ve sonrasında tanımıştır veya o civarlarda güncellenmemiş bilgi ile. Aslında ben apple ın ilk cihazından beri hep kullanırım. Eskiden olaylar daha ciddi idi. Tabi şimdikiler de detaylandıkça yazılımın sorunlarını da görmeye başladı. Ben de hep foruma girer bakarım. Ama genel olarak gayet stabildi 12-13-14pro deneyimlerim.
-
Bende gelir gelmez yüklerim güncelleme yüklemeden komplo teorisi yapıp .... şu güncellemede kalayım deyip aylarca kalanı anlamıyrum
-
iphone 13 de genel olarak memnunum 17.4 den. batarya olarak net bir dusus gozlemlemedim. akicilik vs. cok iyi. aksam eve gittigimde benzer duzeylerde oluyor sarjim. sarj konusunda takinti yapanlar gunden gune bataryanin eskidigini hesaba katmiyorlar sanirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyimsersiniz:) apple bunun için Avrupa mahkemesinden ceza almadımı yakın zamanda. 17.3 iyidi fakat 17.4 bana da pil konusunda biraz zayıf geldi. İnsanların şikayetleri haklı. Bir önceki sürümde bu kadar şikayet dile getirilmemişti. Yazılım nihayetinde bir şeyler eksik oluyor. Her güncellemeye neden kusursuz gözüyle bakıyorsunuz. Bazı güncellemeler ile zaten apple hatasını anlayıp düzeltiyor siz hala insanların şikayetlerini abartı buluyorsunuz. Bazı sürümlerde ısınma oluyor. Bazılarında cihazda yavaşlama pil konusunda daha kötü performans. Bunlar kaçınılmaz şeyler her sürümde olacak. İyisini istemek tüketicinin hakkı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yabancı forumlarda herkes iyi diyor. Bizim yerli vatandaşlar memnun değil :))
-
tamamen alım gücü ile alakalı yabancı adam asgari ücretinin yarısına alıyor telefonu
pil çok sıkıntılı diyen arkadaşlar telefonu 8500 TLye alsa yine pilden şikayet edecek miydi diye bakmak lazım olaya
-
Apple’ın ceza aldığı modeller: iPhone 6, 6s, 7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru tespit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam yeni telefon alıyor 2 sene önceki sürümdeyim yazmıştı biri telefon modeli forumunda
telefonu aldıktan sonra hiçbi güncellemeyi yüklememekle övünende var
Ben geldiği gibi yüklerim gece 12 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeşitli forumlarda paylaşılan bilgi, öneri ve eleştirileri dikkate alarak telefonunu 6-7 yıl boyunca kullanmak isteyenler olabilir. Yeni yazılım sürümlerinin getirileriyle beraber götürüleri de olduğunu herkes yaşayıp görüyor zaten. Eski yazılım sürümlerinin cihazların stabil verimini daha iyi koruduğu yönünde yaygın bir görüş de var. Eski sürümde kalmanın övünülecek bir yanı yok elbette, sadece bunu yaparak cihazını uzun süre kullanmaktan dolayı bir memnuniyet duyuyor olabilir, kullanıcı.
Aslında belli sayıda kullanıcının beklentisi çok basit: Cihaz, pil gibi zamana yayılarak eskisin istiyor çoğu kullanıcı. Fakat cihaz yazılım aracılığıyla hızlandırılırken başka performansın azalması denklemi oturmuyor. Belli ki ne söylenirse söylensin oturmayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonun konumu açık ama internet bağlantısı yok, Bluetooth kapalı şekilde kaybolursa bulunma olasılığı var mı. Baktım da Find'ta bulunmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bulunamaz. En azından BT açık olmalı ki etrafına her hangi bir BLE cihaz geldiğinde bul ağına bağlansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 13 Mart 2024; 22:55:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Son sürüm sanki şarjı daha hızlı sömürüyor. Belki de yanlış hissetmişimdir. (15 PM)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru hissediyorsun hocam bendede aynı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 13 Pro Max kullanıyorum, bu sürümde dediğiniz gibi şarj çok hızlı tükeniyor. 17.4.1 gelmesi yakındır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstte detaylı şekilde
“Telefonun konumu açık ama internet bağlantısı yok, Bluetooth kapalı şekilde kaybolursa” yazmışsınız. Ben de ona yanıt verdim. Cihazı bilinçli olarak kapatırsanız cihazdaki BLE zaten açılıyor ve bulunabilir hale geliyor. Yani senaryolar farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X