bu akşam geliyor mu 16.5 var mı bir sızıntı haber? |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (377. sayfa)

-
-
-
düz 13 mü hocam, düz ise gayet güzel
-
Dümdüz, 128gb fakir spec
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Full wifi mi kullanim bu neler kullandiniz bu sureyi alirkenki surecte ?
Hocam seçim stresinden, youtube telegram aktif kullandım.kafamı dağıtmayı çalıştım, 1-2 saatlik kısmı mobil veri.
Çok güzel deger Allah bozmasin. Peki siri , konum , ekran suresi gibi ayarlar acik mi ?
Benim ayarlar ultra, cihazı her sıfırladığımda özellikle ince ayar yaparım. Çok az şey konumu kullanır, bu arada apple watch sürekli bağlı bt aktif yani.
Müsait olduğunuz zaman bu ince ayarlari bizlerle de paylasabilir misiniz ?
buyrun bir çok ayar var.
Teşekkür ederim hocam.
Cihaz 11
-
16.5 RC 2 de Instagram ve Twitter videolarının sesi gidiyor. Telefonu kapatıp açmadan gelmiyor. Tel 14 Pro.
16.5 bugün gelmeli akşama.
16.5 geldiğinde DFU ile temiz kurulum yapacağım. Sadece rehber, fotoğraflar ve passwordları yedeklemek istiyorum diğer yedeklerin hiçbirini temiz kurulumdan sonra almayacağım. temiz kurulumdan sonra sadece saydığım 3 tane yedeklediğim şeyi geri almam mümkün mü ? 3utools veya itunesten mümkün mü bu ya da sıfırlayıp icloud girdikten sonra sadece bu 3 yedeği geri alabiliyor muyum ?
-
Bu yedekler için, yeni bir iphone olarak ayarların yedekleri yüklemeyin. Telefon açılınca icloudunuzu girin bu veriler oto gelicektir.
Ama bunu yapmadan önce iCloud yedeklemesi yaptığınız emin olun sorumluluk kabul etmiyorum.
Merhaba! Dfu moda nasil aliyorsunuz acaba telefonu. Yaptiginiz islemleri sirasiyla anlatabilir misiniz?
yeni iphone ayarlıcam evet ama telefonu açılıp icloudu girdikten sonra ya bütün yedekler geri gelirse uygulamalar vs ? ben sadece 3 yedeği geri almak istiyorum
-
biraz karışık tam bende anlayamadım iki kere ses kısma iki kere ses açma tuşuna mı ne basılıyomuş bende ilk defa yapıcam
-
Yok son sürüm olma ihtimali var 16.5 WWDC yaklaşıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X