Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
784.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16.4.1 pil performansı yerlerde. Umarım 16.5 erken gelir.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Pili nerde ve kaça değiştirmiştiniz? Bu güvenilir telefoncularda daha yüksek kapasiteli pil filan takıyorlar ama emin olamıyor insan bi orjinalin yerini tutar mı vs diye benim pil sağlığı %95 bende de özellikle 80 60 arası hızlı düşüyor kalanı stabil ona rağmen 5 5.30 saat ekran süresi alıyorum ama siz öyle diyince sağlık yüzdesinden emin olamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batuhanuludere06 B kullanıcısına yanıt
    İzmir basari 1.300tl. Sizin cihaz nedir?

• Arkadaşlar iPhone 8 plus cihazın pilini 20 gün önce serviste değiştirdim şuan pil sağlığı %98 gösteriyor yeni pil 20 günde %2 düşmesi normal bi durum mu

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Hocam betayi nereden aktif ediyorduk bulamadim ben

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    11 benimki. Ama değişensiz olarak yenilenmiş kategorisinde aldım güvenilir bi satıcıdan

• batuhanuludere06 B kullanıcısına yanıt
    11 ve sonrasinda orjinal pilden sasmamak lazım. 11 pro sarj olarak duz 11 ve 12 den daha iyi o yüzden bir yorum yapamicam 11 in ekran suresiyle ilgili. 8 saat civarı veriyordu su an yanlis hatırlamıyorsam benim kullanimimda.

• İos 16yı ios 11e benzetiyorum hala adam olmaması yönünden dolayı. 16.5ten sonra 17 geliyor zaten sallamasyon geçti koca ana sürüm. İnşallah ios 12 nasıl toparladıysa 17 de öyle 16yı toparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şarkı olarak değil de zil sesi tonu indirip kullanabileceğim bir uygulama var mı?

• Yorumlardan sonra ios 15’le devam o halde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.4.1 çok şarj yiyor bi dengesizlik var belli

• 16.4.1
    çok bug var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar en iyi sürüm 16.3.1 ve 16.2 idi

• Eskiden update yapınca telefon hızlanırdı, düşünmeden yapardık. Şimdi herkes 1 sürüm geriden geliyor dfu ile. Eskiden dfu bil yapmazdık

• nerde o eski ios stabilitesi... eskiden telefona dokunmayınca pil hiç düşmezdi bile...

• 16.4.1 çok iyi olmuş, şu ana kadar çıkan en iyi ve stabil sürüm. Güncellemeyen çok şey kaybeder.

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Ben de 16.4.1 kullanıyorum İ Phpne 14 Pro Max yarı Wi-Fi yattı 4.5 g ki çok iyi çeken bir yer değildi şarjdan çekeli 24 saat olmuş 7 saat ekran almışım kalan şarj şu an yüzde 40.

• 16.4.1 e gectikten sonra airpods baglanma kisminda en ufak sorun yok ama kulagimdan cikarip kutusuna koyunca onceki surumlerde baglantiyi kesiyordu artik kesmiyor. Sizlerde durum nedir acaba ?

• rjopkq R kullanıcısına yanıt

bir çözümü yok (en azından benim bildiğim) sebebi de ekran kapanınca telefon uyku moduna geçiyor..maalesef android mantığında çalışmıyor

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.