Bildirim
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (333. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Peki sizden ricam iphone 8 için hangi pil i almalıyım?artık %74 ü kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ M.Ç -
Apple storedan yükleyip safari için izinleri vereceksiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
jux safari eklentisi, uygulamada işe yaramaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de durum sizdeki gibi. Umarım azalır diyeceğim ama 2 yıldır bu şekilde olduğunu söylüyorsunuz. Demek ki alışacağız. Model neydi cihazınızın?
_____________________________ -
iPhone 12. Pil sağlığı 5 gün önce %88’e düştü.
Geekbench batarya sonuclari gelmis 16.4.1 icin. İphone 11 de 16.4 ile benzer görünüyor.
iAppleBytesyoutubeiOS 16.4.1 : Battery Life / Battery Drain / Battery Performance Test Videohttps://www.youtube.com/watch?v=vtaacuvwtDE&ab_channel=iAppleBytes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 9 Nisan 2023; 13:10:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şebeke kaliteniz yeterli değildir. İki baz arasında sürekli geziyor olabilirsiniz. Gece telefonu bıraktığınız yer Wi-Fi sinyali için yeterli olmayabilir. 5Ghz ile 2.4 arasında bant değiştiren bir noktada olabilirsiniz gibi bir sürü etken olabilir. Bunu anlamak için uçak moduna alıp öyle test edin pil yine düşüyor mu anlamış olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Iphone 16 Pro Max Vodafone TR - Turkcell TR - Telekom MK - Telekom ME - A1 SRB - Telenor RS - Kievstar UKR - Lifecell UKR - Geocell GE - BeeLine GE -
16.5 tam sürüm ne zaman gelir acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevabınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim
_____________________________ -
İlginctir 16.3 sarj larak 16.4 den daha iyi gorunuyor pil olarak testlerde fakat ben kendi kullanimimda 16.4 den daha cok memnunum 1 haftadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 9 Nisan 2023; 13:21:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İpone 14 pro max cihazımın pil yüzdesinde tutarsızlık var. Telefonu açıp kapatıyorum iki birim düşüyor. Sıfırladım iki birim yükseldi. Cihaz iki günlük. Dfu modda temiz kurulum yapsam gecermi
2 gün batarya yüzdesinin oturmasınını spotlight indexing durumunun bitmesini bekleyin. Şarjı tamamen bitirmeyin ve tamamen doldurmayın. Eğer işe yaramıyor ise cihazı dfu ile tekrar kurmayı deneyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ See, ya are what ya are in this world. That's either one of two things: Either you're somebody, or you ain't nobody. -
-
Şebeke konusuna ben de katılıyorum; geçen hafta İzmir Buca’da Vodafone 100 megabitin üstünde veri hızı veriyordu. İstanbul merkezde (Nişantaşı, Teşvikiye…) bunun yarısı ya da daha azı olduğunu görüyorum. Tıpkı tek mekanda çok sayıda kişinin Wi-Fi’ye bağlanınca sinyal gücünün zayıflaması gibi nüfus yoğunluğu da hücresel şebeke gücünü azaltıyor.
Zahmet olmasın hocamquote:
Orijinalden alıntı: C4G4NX
Peki sizden ricam iphone 8 için hangi pil i almalıyım?artık %74 ü kaldı
anlamadım?
_____________________________ M.Ç -
Değiştir zamanı gelmişquote:
Orijinalden alıntı: C4G4NXanlamadım?
peki sen nasıl istersen kardeş
_____________________________ M.Ç -
Onu yaptım. Başka hesap açınca telefonumda çıkıyor. Ticket açtım iki kez ama dönen olmadı 😕
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f4d%2f57%2f7c%2f4d577c4076b19d1cacb2c4809e25ec0a.jpeg&t=155531208&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt