Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
786.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnstagram da ses sorunları var videolarda ses çıkmıyor ayrıca bende wifi kopması başladı hiç memnun kalmadım siri ne güzel çalışıyordu onu tekrar bozmuşlar.

• 16.2 kullanıyorum günceleme yapayımmı yeni sürüm nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 plus ve 10. Nesil iPad’de şarj hızlı bir şekilde düşüyor fakat gayet akıcı

• 14 pm siri komut verdiğimde internete bağlanmada sorun yaşıyorum şeklinde cevap veriyor güncellemeden sonra yaşıyorum bu sorunu karşılaşan var mı

• ip 11 kullanıyorum. ios 15.6 sürümünü kullanıyorum. 16.4 iphone 11 lerde nasıl. geçilir mi yoksa diğer sürümleri beklemeli miyiz ?

• Krkn63 K kullanıcısına yanıt

siri ayarlarından sesi değiştirin..(ses 1 - ses 2 yazanı) değiştirince düzeliyor..daha sonra isterseniz eski sese geçebilirsiniziOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 

• Hava durumu problemi hala devam ediyor bende ip11. Sorunu devam eden başkası var mı?

• Fark eden var mı bilmiyorum da 16.4'e geçtiğimden beri tam ekran video izlerken ses açma-kısma çubuğu görünmüyor

• rjopkq R kullanıcısına yanıt

evet o çubuk kayboldu

• Bildirim ayarı olarak "Gruplama" seçmeme rağmen ayrık gösteriyor bildirimleri de.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanuludere06

Hava durumu problemi hala devam ediyor bende ip11. Sorunu devam eden başkası var mı?
    İlk başta sıkıntı var geç açılmalar şuna yok hocam telefonu sıfırladım yalnız

• İnstagram a yine güncelleme geldi fakat hala hikayelerde sessiz moddayken ses açma tuşuyla sesi aktif etmiyor

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Bende düzeldi.

• AlgosTR kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yaşadık bu durumu. Sanırım Instagram 1 - 2 ay içinde halletmişti. İnş o kdr uzatmazlar şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu whatsappta sohbete girerken alt barın sohbetten sonra gelmesi herkeste var mı? Kasım kasım kasılıyor whatsapp stabilite'den eser yok.

• wizâRd W kullanıcısına yanıt

bende vardı. son zamanlarda biraz düzelmiş sanki. wp güncelleyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhanuludere06 B kullanıcısına yanıt
    Hava durumu sorunu bugün bende de başladı. İnternet olmasına karşın erişim yok. (İp 12)

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 4 Nisan 2023; 7:43:39 >
  • kinemania K kullanıcısına yanıt
    Valla basit görünen can sıkıcı bi durum stabilite performans gibi konulara bu kadar önem veren bi markanın böyle basit hatalar yapması tuhaf. Ürünlerine verdiğimiz para da cabası...

• bilvolk kullanıcısına yanıt

Hala devam ediyor sorun.

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    Bende de gidip gidip geliyordu. Şimdi gitti uzun süre gelmedi 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.