Testlerden baktığım kadar bencede görünen bu yönde, stabilite olarak nasıl özellikle iOS 15’e göre? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (306. sayfa)

-
-
2g düşük enerji tüketir doğrudur. Fakat 3G ve 4g arasında 4g daha avantajlı batarya tüketimi olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16.4 gelir mi bugün?
16.4 pil anlamında daha başarılı olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bunu ayarladım ama otomatik olarak çalıştırmıyor. Kestirmeyi çalıştırmak için bildirim gönderiyor. Onaylamam gerekiyor. Onaylamaya gerek kalmadan kapatmanın bir yolu var mı?
-
Güncellemeler salı geliyordu galiba.
-
Ben saatlendirerek otomasyon ayarladım.
Yani istediğim saatlerde kontrol ediyor wifi varsa bağlanıp, hücreseli kapatıyor. Wifi yoksa hücreseli açıp wifiyi kapatıyor.
Sormadan kendi yapıyor bunları.
Hocam bağlantıyı paylaşma imkanınız var mı.?
-
16.4 ne zaman gelecek ?
Hocam otomasyon olduğu için paylaşılamıyor. Ben size özelden nasıl yaptığımı fotolarla anlatayım. Bu şekilde otomasyon yaparsanız, artık hücresel mi açık, wifi mi açık diye düşünmezsiniz.
İlla 16.4 gelicek diye bir durum yok, rc2 gelebilir. Yani bu hafta yada haftaya pazartesi akşamı.
muhtemelen bugün.
Artık 8 plus ı güncellemek istiyorum. Umarım 16.4 ile önceki sürümlere göre daha iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: AeternusLux
İlla 16.4 gelicek diye bir durum yok, rc2 gelebilir. Yani bu hafta yada haftaya pazartesi akşamı.
ios 15.7.1 artık salınmalı mı temiz kurulumla geçsek mi ios 16.4e zamanı geldi mi ne diyorsunuz ?
-
iPhone 13 için genel değerlendirmem ben 16.4ü beğendim. Daha bundan fazla gelişmez zaten. Pil sağlığı gayet iyi wifide 12 saat lte 9-10 saat alıyorum.
16.3 ile iphone x adeta bir elektrikli sobaya dönüştü. çok ısınıyor telefon feci derece yerli yersiz. şu yakın zamanda çıkacak 16.4 güncellemesi umarım ısınma ve pil sorunlarına da el atıyordur.
-
-
Sürüm no’su aynı olmasına rağmen 264mb güncellemesi geldi iPhone 13PM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X