Ben 15.6 RC1'i bulamadım. Rica etsem link atabilir misiniz ? |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (238. sayfa)

-
-
bende bu süreç 1 haftaya yakın sürdü sonrasında düzeldi şarj tüketimi. suan memnunum 16.2 den şarj olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 6 Ocak 2023; 16:8:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelme Reis iOS 16 sadece iPhone 14’lere yarıyor dersen ki ille geleyim ekran süren düşer haberin olsun DFU’cular gelmeden ben kaçar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullananların çoğu memnun eskicilere bakma sen onlar dönebilseler iOS 6’ya dönüp nostalji yaşamak isterler.
düz 12’de pil ve performans olarak bir düşüş yok gayet iyi gidiyor 11’lerde de durum aynıdır herhalde çok fazla şikayet eden yok yeni özellikleri ilgini çektiyse geç çekmediyse bulunduğun yerden memnunsan kal, sana kalmış.
geçebilirsiniz. ilk 1 hafta şarjınız az gidecek sonrasında eskisinden daha iyi olacak. telefonla konuşurken ekran kapalıysa ses seviyesi ayarlanmiyor beni tek rahatsız eden bug bu suan 16.2 de.
Bende ayarlaniyor
Gerçi bendeki 14 PM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 7 Ocak 2023; 0:58:55 >
11 lerde bu sorun
14 proların ekranlarında çıkan yatay çizgileri düzeltmek için ne zaman güncelleme yayınlanır.
hocam eziyeti ios 15 için mi dediniz 16 için mi
-
Anlık yatay çizgiler bende de çıkıyor bazen iP12
Hocam memnunmusunuz? ios 15.7 den bende geçmeyi düşünüyorum da 16.2 ye
-
Benim 13 Pro‘da da var bu sorun.quote:
Orijinalden alıntı: yakogg
11 lerde bu sorun
Ben memnunum bir iki ufak tefek bug hariç bir sıkıntı yok
İlk çıktığı zaman yüklemiştim ios 16 fakat memnun kalmayıp geri dönmüştüm. Şimdi tereddütteyim biraz bu sebeple geçip geçmemekte. Şarj konusunda bi problem yaşıyor musunuz?
16’nın ilk sürümleri fazla iyi değildi zaten hem pil olarak kötüydü hem biraz yavaş gibiydi ama 16.2’de bu tamamen düzelmiş şarjı da genel performansı da çok iyi durumda şuanda.
ama iki tane bug var gördüğüm;
- klavye ses problemi. Bazen klavyede yazmaya başlayınca ses anormal yükselip düşüyor, birkaç saniye sürüyor bu. Bu sorun iOS 16’nın çıktığı ilk günden beri var hala neden çözülmemiş anlamış değilim.
- bazen ekranda anlık yatay çizgiler oluşup kayboluyor bu önceden yoktu.
bu ikisi sürekli olan ve gündelik hayatı etkileyecek şeyler değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 7 Ocak 2023; 15:57:11 >
16
Arkadaşlar burda görmüş olduğunuz gibi Theiphonewiki sitesinde iphone 12 için ios 15 ve 16 sürümlerinde her sürüm kırmızı iken 14 de çoğu mavi. Bu mavi olanlar açık anlamına mı geliyor ?
Ve iphone 12 için 15.6 linki atabilecek var mı ? Ben bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 7 Ocak 2023; 17:13:44 > -
İyi günler arkadaşlar iphonda recovery mod ile dfu mod arasında ne fark var bilgi verebilecek olan var mı
Hocam ben şarjdan memnunum ekranda anlık uygulamalara girdiğimde yatay çizgiler oluyor başka şikayet yok eskiden yoktu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X