< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
ben yaşadım hocam hemde öyle böyle degil 100 şarjla 1,2 saat acık ekran 15,7,1 e döndüm sıkıntı gitti |
Herkese hayırlı günler, iphone 13 cihazıma 3uTools programı ile Dfu modundan quick flash yaptım daha sonrasında ise itunes programından icloud yedeğimi yükledim, bu işlem sırası temiz kuruluma girer mi ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 11 Aralık 2022; 4:43:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Katılıyorum çok saçma hiçbir izahı yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 11 Aralık 2022; 18:38:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konudakilerin aksine ben 16.1.1 kullanıyorum ve aşırı memnunum. 15.7.1 de iyiydi fakat 16.1.1 de bir fark hissedemedim. Sürüm olarak özellikleri de hoşuma gidiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHSNNSL -- 11 Aralık 2022; 19:58:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cone -- 11 Aralık 2022; 20:16:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |