Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
783.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dfu ile kurulum yaparsak,telefonda yüklü ayarlar ve uygulamalar otomatik tekrardan yükleniyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16.1 sürümünden pil tüketimi hususunda ben de şikayetçiyim. Ip11.

• Lxde kullanıcısına yanıt
    dfu dan yukleme yapmadan once yine itunesdan yedek aliyorsunuz wp dahil hersey yedekleniyor. kurulumdan sonra da yedek geri kurulsun mu diye soruyor zaten itunes indiriyorsunuz. tum ayarlar ve uygulamalar geri yukleniyor verileriyle birlikte. sadece face id i ayarlamak gerekiyor.

• sacrament1 kullanıcısına yanıt
    ben sarjdan memnunum 16.1 de cihaz 11 pro. kucuk bir iyilesme mevcut 15.7 e kiyasla. yuklemeden once 15.7 - 16.1 ve 16.0 - 16.1 sarj kiyaslamalarini izlemistim youtube da11 ozelinde, o videolarda da sonuclar ayniydi.

• MyFreeSoul kullanıcısına yanıt

Bende bu süreyi alıyorum iPhone 11 pil 90 2 sene oldu cihaz yalnız hücresel de 5 saat alıyorum

• ios 16 da ses karıştırıcısı var mı? Spotify dan bir şey dinlerken YouTube videosu açınca şarkının durmamasını spotify ve youtube ses düzeylerini ayarlamak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp’ta İOS için çevrimiçi gizleme özelliği gelmiş. Şu an kullanıyorum

• 13 pro ile 16.1 sürümünden şarj konusunda hiç memnum değilim iOS 15 ile uzaktan yakından alakası yok

• İphonenin kendine ait mail uygulamasında microsoft outlook (hotmail) hesabım açıktı. Bugün güncelleme hatası verdi ve eşitlemiyordu epostaları. Hesabı kaldırdım ve tekrar eklemeye çalıştığımda eklemiyor. Bilgiler doğrulanamadı hatası veriyor. (Outlook uygulamasını indirdim mecburen)

Sorunun apple veya microsoft kaynaklı olduğunu düşünüyorum, benden kaynaklanmamıştır tahminimce. Aynı sorunu bugün yaşayan oldu mu?
    EDIT: iphone 11 iOS 15.7.1

EDIT 2: Sorunu çözdüm. Dışarıda hücresel veri kullanırken bir sorun yoktu, eve gelip wifiye bağlandığımda oluşmuştu bu sorun. Öylesine bir deneyeyim dedim hücresele geçince hesabı ekleyebildim. Bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 3 Kasım 2022; 0:27:52 >
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    İPhone 11 İos 16.1 kullanıyorum. Kontrol ettim bende bir sorun görünmüyor

• 13 promax, dfu ile kurulum yapmıştım 16.1 i. Her şey çok güzeldi sarj iyi gidiyordu. Telefonu dün kapatıp açtım sarj çok hızlı bitmeye başladı.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

Bunu yaptığınızda da DFU ile kurulumun bir olayı kalmamış oluyor. Arka planda bug'da olan bir ayar veya problem varsa onu da restore etmiş oluyorsunuz.

• captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Genellikle bu tip durumların kaynağı iOS sürümü değilde kullandığınız bir uygulamaya gelen güncelleme olabiliyor. Yani bir uygulamadaki bug buna sebep oluyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Kasım 2022; 10:43:43 >
  • Arkadaşlar telefonum 11. Kilit ekranında duvar kağıdının yarısı görünmüyor. Telefonu kapatıp açtım, ilk önce düzeldi, sonra yine görünmemeye başladı. Sürüm 16.1

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Bende 16.0.3 de iyiydi. 16.1 e geçince bende de aynısı oldu.

• oziboaydino kullanıcısına yanıt
    Benim de wifi da güncelleme hatası veriyor ama hücresel de sorun yok şuanda

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Beta profili yüklü olabilir .Varsa kaldırın ….

• Atakan A kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranı duvar kağıdını değiştirin.Stock bir walpaper yükleyin .Kilit ekranına bakın.Sonrasında kendi duvar kağıdınızı tekrar yükleyin.Bug dolayısıyla oluyor.Düzelmesi gerekiyor ….

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2. defa kapatıp açtım, şimdilik sorun yok. Tekrar olursa dediğiniz yöntemi uygulayacağım. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.