|
Güle güle kullanın hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Aralık 2020; 11:51:32 > |
|
Silmiş yorumu hahaha, tek istedikleri ortalığı karıştırmak gerçekten |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the most important thing -- 15 Aralık 2020; 16:10:34 > |
|
|
|
|
|
Merhaba, temiz kurulum nasıl yapılır? |
Telefonunuza uygun ipsw dosyasını ipsw.me sitesinden indirin, yedeğinizi alın, itunes üzerinden dosyayı telefonunuzu dfu moduna alıp yazdırın hocam. Youtube'dan detaylı videolara ulaşabilirsiniz, oldukça basit bir işlem. |
Teşekkür ederim. Yalnız anlayamadığım bir konu var. Temiz kurulum yapıyoruz,sonra da yedeğimizi telefona geri yüklüyoruz.Şimdi eğer yedekte bozuk ayarlarımız varsa yine eskisi gibi olmuyor mu? |
DFU mod dediğiniz işlem güç ve home tuşlarına aynı anda basıp elma logosu görünen işlem mi? |
Yedeği her ihtimale karşı almanızı tavsiye ederim, temiz kurulumda en güzeli fotoğrafları ve geri kalan şeyleri icloud’a yedekleyip sadece hesabınıza giriş yaparak cihazınızı kurarken yeni bir iphone olarak ayarlamanız, en temizi bu şekilde oluyor. Evet bahsettiğiniz dfu modu o, birkaç sıralaması var kabloyu takmayla ilgili vs. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone 11 kullanıyorum. Artık nasıl psikoloji oluşmuşsa güncelleme yaptığımda telefonun batarya ömrünün kısaldığını düşünüyorum ve bu yüzden hiç güncelleme yapmak istemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 18 Aralık 2020; 12:21:59 > |
Hocam her güncelde batarya ömrü kısalıyor ve cihazın stabilitesi azalıyor, böyle bir gerçek var hem güncellemek zorunda değiliz ki, yok fitness artıları geldi, yok mms ayarlandı .. vs vs ıvır zıvır şeyler, öyle uçurum bir artısı yok, bu yüzden her güncellemede durup düşünmek lazım, bana lazım olucak bir şey var mı yok, o zaman boş vereceksin, yoksa Apple her hıyar uzattığında, tuza seğirten olursak cihaz elimizde kalıyor malesef elimde ios, 6, 8, 9 ve 12 sürümde 4 Apple cihaz var, sürüm yükseldikçe hız ve batarya süresi azalıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |