Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.295
Cevap
235
Favori
305.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam saol hocam fark etmemişim. Hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestirme işte adı üzerinde bi düğmeye basıyosun senin yerine bi sürü şey yapabiliyor ben baya kullanıyorum ışıklarımı bile onunla açıp kapıyorum (sunoff anahtar aldım) eve gidip işe gitmem için haritayı direk açıyo eşimi direk arıyo be daha tonla şey

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lidze1864 kullanıcısına yanıt
    Sonunda konuyu devralacak biri çıktı. Hadi ben kaçar.
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Aman dostum nereye daha bir milyon varyasyon var senden öğreniceğimiz sürekli sorularla beynini yakacağız daha burda 🤪
    Android kullanıyordum bu kestirmeler bildiğin iPhone a geçmemde rol oynadı onun dışında jailbreak de eklenince telefon ap ayrı bir cihaz oldu ki istediğim de bu

• Kestirmeler ile belirli bir kisiden gelen sms lerin tamamini belirli bir kisiye yonlendirme islemi yapabilir miyiz?

• kaan037 K kullanıcısına yanıt
    Mümkün değildir.

• Konum servislerini tek tıkla açık kapalı yapma yok mudur?

• Nakahella kullanıcısına yanıt
    Şöle bişey yapabilirsin ama direk kapamıyor konum servisini kapandığın sayfayı açıyor

• galerimdeki herhangi bir fotoğrafı paylaş tuşundan kendime mail olarak atmak için kestirme indirdim ama bir türlü fotoğrafı atamıyorum mail olarak (ya adını atıyor ya başka birşey) yardımcı olabilecek var mı?
    daha önce çok sorulduysa kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lidze1864

Kestirme işte adı üzerinde bi düğmeye basıyosun senin yerine bi sürü şey yapabiliyor ben baya kullanıyorum ışıklarımı bile onunla açıp kapıyorum (sunoff anahtar aldım) eve gidip işe gitmem için haritayı direk açıyo eşimi direk arıyo be daha tonla şey

Hocam elinize sağlık. Müthiş olmuş. Engin bilgilerinizi paylaşır mısınız ? Ürünleri atmışsınız. Mesela sadece bu 3 parça ile tüm sistem sizinki gibi olur mu ? Nasıl bir bağlantı yapmak gerekir ve sonra onları nasıl kestirmeyle harekete geçirebiliriz. Gerçekten çok keyifli görünüyor.

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    3 parça sunoff alırsanız 3 tane wifi ile açıp kapatabileceğiniz anahtarınız olur basit mantıkla çalışıyor artı-eksi bağlıyosun wifi den kapa-aç yapıyorsun
    Onun dışında tv yi açıp kapamak için broadlink in mini universal kumandasından aldım tv yi digiturku klimayı infrared olan herseyi kumanda edebiliyorum hepsine de ayrı ayrı sirishortcuts oluşturdum alırsanız eğer yardımcı olurum
    Gerçekten de keyifli 😎

broadlink

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lidze1864 -- 27 Şubat 2020; 9:40:52 >

• Merhaba bu sonoff anahtardan bende de var. Hemde Enerji akımı ile çektiği enerjiyide görüntüleybildiğim.
    Bunu kestirmelerde nasıl kullanacağız ? Kestirme göremedim.

Birde şunu yapmak istiyorum. Mümkün mü ?

Benim evde Turkcell telefon çekmiyor. Telefonun Vo-Wifi Özelliği var. Yani wifi bağlıyken istediğim gibi görüşebiliyorum. Ancak bu durumda da hat olmadığı için telefonun şarjı çabuk bitiyor. İstediğim şey
    Eve geldiğimde Kendi Wifi ağıma bağlandığım zaman telefonu otomatik olarak uçak moduna alsın. Wifi koptuğunda ise otomatik olarak uçak modundan çıksın. Böyle bişey var mı ? Yapılabilir mi ?
  • PLTMGNM P kullanıcısına yanıt
    Kestirmeleri de bahsettiğiniz eve gelince bunu yap evden çıkınca şunu yap gibi tüm işlemlerimi yani mesela kapı sensörüm var kapı açılınca giriş Işığını aç gibi şeylerin hepsini IFTTT ile yapıyorum

Anahtarlar için aynı IFTTT içinde webhooks ile yapıyorum

Peki yardımcı olabilir misiniz. ifttt ile ilgili redditte bir makale gördüm. Ancak bayağı karışık gibi görünüyor. Ve sürekli bir tarama söz konusu. Bu şarjı daha çabuk bitirmez mi ?

Şöyle bir kout sistemi ile çalıştırılamaz mı acaba "aaa" isimli wifiye bağlandığında uçak moduna geç ve sonrasında herhangi bir wifi ağına bağlı olmadığında uçak modunu kapat şeklinde ?
    Dediğinize akşam bakabilirim ama bu dediğinizi otomasyonda daha rahat yaparsınız yeni otomasyon yaratın wifi ye bağlandığında seçin

Gördüm Otomasyon'u ncak Wifiye bağlandığında diye bir seçenek var. Wifi koptuğunda yada hücresel e geçtiğinde diye bir seçenek yok. Belki Şuanki ip adresini al olarak yapılabilir. Neticede kimse özelleştirmemişse wifi ağlarının ip adreslerinin ilk 3 hanesi 192 ile başlıyor. Bu kullanılabilir.

Birde uçak moduna al devreye sokulursa wifiyide otomatik olarak kapatıyor. ardından wifi aç komutu eklenebilir. Akşam bakabilir misiniz. Rica etsem müsait olduğnuzda tabiki.
    Tabi bakarım ama tahminimce ifttt içinde locations veya otomasyondan yapmak dışında sanmıyorum olacağını

Onun dışında ışıklar için siriye ekleme yani webhooks için şu videoya bakabilirsiniz
    Paul Hibbertyoutube
    How To Control ANY Smart Home Device With Siri Shortcuts
    https://www.youtube.com/watch?v=-MFSXMH3Cuc&feature=youtu.be

Hocam şöyle bişey yaptım ama ne derece yapabildim bilemiyorum.

İphone Benim Belirlediğim wifi ağına bağlandığında uçak modunu açacak

Uçak modu açıldığında wifi açılacak bluetooth kapanacak.(eveki ağa otomatik olarak katılım yapıyor zaten)

Hafta içi 7:40 ta ise Uçak modu ve bluetooth kapanacak.

Burada bluetooth ekleme sebebim bluettoth açık kalmasını istemiyorum.İphone her uçak modu aç kapamaya bluettoothu sürekli açık tutuyor. Onun için kapalı konuma alsın istiyorum.

Eğer bu sistem bu şekilde çalışırsa dğeiştirmek istediğim yer hafta içi kısmı olacak. Burayı Bağlanmış olduğum wifiden kopunca uçak modunu kapat şeklinde yapmak istiyorum.

Bu arada tüm ayarlamalarda çalıştırmadan sor kısmını kapattım. Lokasyon bazlı yaparsam 100m yarı çap oluyor. O benim işime yaramaz. Ayrıca lokasyon sürekli konumu aktif tutmak isteyecektir. Şarja etkisi büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLTMGNM -- 27 Şubat 2020; 14:47:39 >

Cihazınız jailbreakli mi ? eğer öleyse Truecuts yüklersen vardığında veya ayrıldığında diye otomasyon yaptığında onun da çalıştırmadan sor özelliğini kapatabiliyorsun tabi eğer JB li ise cihaz.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.