Şimdi Ara

iOS 11 karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞ IPHONE 6 - 6S - 7 MODELLERİNE NEDEN POTRE ÖZELLİĞİNİ EKLEMİYORSUNUZ..İLLA 7 PLUS MI ALALIM.BUKADAR ZOR MU YANİ..

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

Hücresel veriyi açıp kapama yine kısayol olarak eklenmemiş ben yine hüsran

Gözlerin bozuk galiba baksana var orda gözlük tak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üç sorum olacak.

Birincisi bu güncelleme sonbaharda mı indirilebilir hale gelecek? Yeni modelin tanıtımıyla falan?

Beta sürümüne kaydolanlar şarj problemi yaşadılar mı? Baya merak ediyorum, sizce geçeyim mi? Cihaz 6 bu arada.

İkincisi hayatında ios kullanmamış insanlar burada ne arıyorlar? Cidden anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa

Arkadaşlar üç sorum olacak.

Birincisi bu güncelleme sonbaharda mı indirilebilir hale gelecek? Yeni modelin tanıtımıyla falan?

Beta sürümüne kaydolanlar şarj problemi yaşadılar mı? Baya merak ediyorum, sizce geçeyim mi? Cihaz 6 bu arada.

İkincisi hayatında ios kullanmamış insanlar burada ne arıyorlar? Cidden anlamadım

1 ios kullanmış olsaydin Yen'i güncelleme her sene Yen'i iPhone tanıtılarak indirilir yanı sonbaharda önce kendine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa

Arkadaşlar üç sorum olacak.

1 ios kullanmış olsaydin Yen'i güncelleme her sene Yen'i iPhone tanıtılarak indirilir yanı sonbaharda önce kendine bak

Kullanmaya başlayalı bir kaç ay oldu

• apple pay ülkede yaygınlaşsa çok güzel olucak. paypal kapanınca elimizde düzgün alternatif kalmadı.
  • Hücresel veri cidden çok iyi olmuş
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    nerenle dinliyosan oranı dön bana. senin kafan sevmekten koyun olmuş... ortamı germe..
  • ios'da dosya yönetimi ? mmm..
    Ve apple windows gezginini keşfetti , tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgkara

ios'da dosya yönetimi ? mmm..
    Ve apple windows gezginini keşfetti , tebrikler.

sen ne diyon

• mobil verinin gelmesi bir nevi daha iyi olabilir daha koylay ulaşılabiliyor. iphone zaten oldukça akıcı bir telefon var olanı daha da iyileştirme peşindeler adamlar diyecek bir sözüm yok.
  • Yuh ulan yuh 2017 be kardeşim 2017 olduuu 2017 iki sıfır bir yedi mobil beri yeni geldi helal olsun ayakta alkışladım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.